• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monokoryonik diamniyotik ikiz gebeliği

Ayy maşallah doğum yaklaşmış senin. Kaçar gramlar şu an? Ne zaman doğum olacak?
Tesekkur ederim. Darisi size ins. Kizlarimdan biri 1850 digeri 2000 gr olmus. Gecen hafta ciger gelistirici igne olduk erken dogum olursa kuvoze girmesinler diye. Dogum icin de doktorum temmuzu bitirirsek cok iyi olur diyo. Agustos ilk haftasi sezeryanla aliriz dedi. Ben de cok zorluklarla bu gunlere geldim inaninki ben bile inanamiyorum bu haftayi gordugume.

Tesekkur ederim. Darisi size ins. Kizlarimdan biri 1850 digeri 2000 gr olmus. Gecen hafta ciger gelistirici igne olduk erken dogum olursa kuvoze girmesinler diye. Dogum icin de doktorum temmuzu bitirirsek cok iyi olur diyo. Agustos ilk haftasi sezeryanla aliriz dedi. Ben de cok zorluklarla bu gunlere geldim inaninki ben bile inanamiyorum bu haftayi gordugume.
Sizin cinsiyet ne bu arada

Ayyy maşallah maşallah, demek ikisi de 2 kilonun üzerinde doğacak haftasını bile dolduruyor nerdeyse. Çok sevindim senin adına, bana da umut oldun ☺
Benim minnoşlar kız :) Seninkiler?

Back
X