Monica Bellucci, Penelope Cruz, Catherine Zeta Jones ve Charlize Theron

Bu ünlülerden hangisinin tarzını beğeniyorsunuz?

• Ankete Katılan
    73
Monica Bellucci'yi çok beğeniyorum. Yıllar önce Malena filmini izlemiştim. Hayran kalmıştım. Keşke güzellik sırlarınıda paylaşsanız.

charlize theron hariç diğer üçünü topla bir emmanuelle seigner etmezler bana göre penelope cruz' u beğenmeme rağmen böyle düşünüyorum

charlize theron hariç diğer üçünü topla bir emmanuelle seigner etmezler bana göre penelope cruz' u beğenmeme rağmen böyle düşünüyorum

Emmanuelle Seigner ne alaka ki:/ çok çirkin bir kadın. Monica ve Catherine'nin yanında esamesi okunmaz. Acaba oyunculuk anlamında mı söyledin? o zaman Penelope'nin Emmanuelle'den daha iyi bir oyuncu olduğu ortadadır. (not:objektif fikrimdir.)

monicaaaa tabikide . chalize güzel kadın ama monicadaki seksepalite onda yok . monicanın vucudu çok kadınsı . kadının her yeri seksi yani çok çok hoş . ben çok beğeniyorum

catherina çok güzel ve alımlı,şidilerde hastanedeymiş :((

Monica abla çok taş kendisine baktırıyor çok dişi ve alımlı. Vücudu taş. Ayrıca çok anlamlı bakıyor dudakları çok hoş dolgunluğu Angelina Jolie'ninkiler gibi itici değil gayet doğal. Burnu da çok düzgün ve minik. Maşallah :nazar:
Monica seçeneklerde olmasaydı Charlize derdim. Gerçekten zarif bir bayan. Tek kusuru belinin kalın olması o kadar da olsun. Yetenekli bir oyuncu, ayrıca kırmızı halıda sade ve çok şık giyiniyor. Elit biri cidden. Kısa saçın yakıştığı ender hanımlardan.

TPe6cFU.jpg

XBd6fTM.jpg

Yıllar geçti, onca film izleyip onca aktris gördüm. Yeni nesil mankenler, oyuncular, modeller ama hala bir Monica Bellucci karizmasında kadın görmedim. Beğenim, hayranlığım hiç bitmeyecek bu kadına:cool:

Back
X