Gelinlik Modelleri monarosa_22inin gelinliği:) yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr

az önce tesadüfen baktım da felisitynin gelinliğini beğenmemişsin ama onun gelinliği seninkinden çok daha güzel.mesela seninkine not olarak 3 versem ona da 6 verirdim..10luk değil ikinizinki de..zevklere saygı duymak lazım ama yine de..allah mesut etsin tüm evlenenleri..

zevklere saygı duymak lazım. haklısın. beğenmiyorsanızda söylemek lazım. nede olsa her yoruma açık bir alan burası.
herkesin zevki farklı.
bende felisityninkini beğenmedim. bunuda dürüstçe yazdım..
ha sen beğenmedin ama seninki ondan daha kötü gibi yorumlar çok yanlış..
beğenmediysem ayy çok beğendim demem.
görüşüm neyse söylerim. bunun hesabınıda bana kimse soramaz..
neyse arkadaşın gelinliğini beğendim ben. demekki zevklerimiz yakınmış..:delphin:

benim tarzım değil fazla ama çirkin değil gelinligin sana yakısmıs bu arada çiçeklerimiz aynı benimkinede beyazlar yok sadece

evet you_know senin çiçeğinden kopya çektm:) ama çok güzel oldu gerçekten herkes çok beğendi.tşklerrrr:)

zevklere saygı duymak lazım. haklısın. beğenmiyorsanızda söylemek lazım. nede olsa her yoruma açık bir alan burası.
herkesin zevki farklı.
neyse arkadaşın gelinliğini beğendim ben. demekki zevklerimiz yakınmış..:delphin:

okypete öncelikle beğenmene sevindim.teşekkürler. evet arkadaşınki talihsiz bir yorumdu,hoş olmadı pek!

benim tarzım değil fazla ama çirkin değil gelinligin sana yakısmıs bu arada çiçeklerimiz aynı benimkinede beyazlar yok sadece

senin dügün resimlerinde çiçeklerine bayılmıstım çok güzel gözüküyor beyaz ve mor muhtesem bir uyum olmuş bu arada dış mekan resimlerin de çok güzell

sen de çiçegini sadece mor alsaydın keşke arada beyazlar çok sırıtmış :)

Gelinlik güzel arkadaşım, sende çok iyi taşımışsın yalnız gelinliğin üstü biraz daha bele otursaydı dahada güzel olurmuş.. Ama olsun o da nazar boncuğun olsun ;) Mutluluklar dilerim.

senin dügün resimlerinde çiçeklerine bayılmıstım çok güzel gözüküyor beyaz ve mor muhtesem bir uyum olmuş bu arada dış mekan resimlerin de çok güzell

sen de çiçegini sadece mor alsaydın keşke arada beyazlar çok sırıtmış :)

senin de dediğin gibi beyaz ve mor muhteşem bi uyum oluyor dimi çiçekte neden sırıtsınki gayet de güzel oldu bence:)

Gelinlik güzel arkadaşım, sende çok iyi taşımışsın yalnız gelinliğin üstü biraz daha bele otursaydı dahada güzel olurmuş.. Ama olsun o da nazar boncuğun olsun ;) Mutluluklar dilerim.

teşekkürler canm. gelinliğin son provasında malum günümdeydm tabiki ölçüler farklı oluyor:) gelinlikçim de söylemişti halbuki, gelinliği de düğün günü aldığım için biraz potluk olmuş sanırım.ama baktım da stüdyo fotolarında iyi çıkmış sorun yok yani:)

senin de dediğin gibi beyaz ve mor muhteşem bi uyum oluyor dimi çiçekte neden sırıtsınki gayet de güzel oldu bence:)

ama çiçekte sırıtmış :)))) yani ben mor ve beyaz uyumunu bir bütün olarak tamamlandıgında hoş buldum içinde beyazlar oldugunda hoş bulmadım kişisel fikrim yani eleştiremezsin :)))arkadasın çiçeği çok hoştu sen de zaten oda görmüşsün:)

haklısınız yarışmada değilsiniz de,ben gelinlik forumunda ay dur bir felisityye bir de monarosaya bakayım da şunları bir karşılaştırayım diye gezinmiyorum.kinayeli bir şekilde ''tesadüfen''kelimesini vurgulamışsınız.sizi inandırmak kaygısında değilim ancak buradaki insanlara ve foruma saygımdan bir açıklama gereği hissettim.tesadüfen arka arkaya denk gelmişti o an konularınız.gezinirken ilk başta onunkine girdiğimde ikinizin komik bir çekişme yaşadığınızı ve onu biraz fazla sertçe eleştirdiğinizi gördüm..şu an iyi arkadaşlarsınız belli de..,beni de çok ilgilendirmiyor Allah herkesi mesut etsin.ancak madem burası forum fikrimi söylemek en doğal hakkım..siz insanları eleştirirken iyi güzel de biraz da gayet doğal bir eleştiriye saygı duyabilirsiniz.gelinlik hakkında fikrimi söyledim.ben diğer arkadaşlardan farklı olarak,başka bir konuya da değinerek bunu yaptım sadece..ama madem bu kadar zorunuza gidiyor eleştirilmek burada konu açmamanız gerekirdi...ayrıca size tüm evlenenlere olduğu gibi canı gönülden mutluluklar dilemiştim..bunu görmek istememişsiniz belli ki..

haklısınız yarışmada değilsiniz de,ben gelinlik forumunda ay dur bir felisityye bir de monarosaya bakayım da şunları bir karşılaştırayım diye gezinmiyorum.kinayeli bir şekilde ''tesadüfen''kelimesini vurgulamışsınız.sizi inandırmak kaygısında değilim ancak buradaki insanlara ve foruma saygımdan bir açıklama gereği hissettim.tesadüfen arka arkaya denk gelmişti o an konularınız.gezinirken ilk başta onunkine girdiğimde ikinizin komik bir çekişme yaşadığınızı ve onu biraz fazla sertçe eleştirdiğinizi gördüm..şu an iyi arkadaşlarsınız belli de..,beni de çok ilgilendirmiyor Allah herkesi mesut etsin.ancak madem burası forum fikrimi söylemek en doğal hakkım..siz insanları eleştirirken iyi güzel de biraz da gayet doğal bir eleştiriye saygı duyabilirsiniz.gelinlik hakkında fikrimi söyledim.ben diğer arkadaşlardan farklı olarak,başka bir konuya da değinerek bunu yaptım sadece..ama madem bu kadar zorunuza gidiyor eleştirilmek burada konu açmamanız gerekirdi...ayrıca size tüm evlenenlere olduğu gibi canı gönülden mutluluklar dilemiştim..bunu görmek istememişsiniz belli ki..

eleştirilere açık olmasam konu açmazdım tbiki kaldı ki siz eliştiriyi aşıp olayı başka boyutlra taşıyorsunuz.neyse uzatmaya gerek yok,iyi akşamlar

ama çiçekte sırıtmış :)))) yani ben mor ve beyaz uyumunu bir bütün olarak tamamlandıgında hoş buldum içinde beyazlar oldugunda hoş bulmadım kişisel fikrim yani eleştiremezsin :)))arkadasın çiçeği çok hoştu sen de zaten oda görmüşsün:)

ben you_knowdan fikir aldığımı belirttim zaten, onda görmüşşün zaten gibi laflar hoş değil. ayrıca sen nasıl benim çiçeğimi beğenmeyerek beni eleştrirebiliyorsan ki buna bi lafım yok, özgürsün ben de çiçeğimi güzel buduğumu söyleyerek seni eleştirebilirim
sositososito

aynen katılıyorum arkadas biraz asabi sinirli galiba arkadas eleştiriyi kaldıramıyorkaydirigubbakcemile4 ama diger arkadasımızı da çok güzel eleştirmiş nedense neyse ya uzatmayacagım mutluluklar sana

herkesin zevki farklı.

evet doğru söyleyen dokuz köyden koulur ancak umrumda değil.okypete sen gelinlik konusunda çok zevklisin ancak toplumsal konularda çok hassas değilsin.elbette beğenmeyen beğenmediğini söyler güzel bir dille..beni eleştirmişsin.yorumumu çok yanlış bulmuşsun.ancak bu arkadaşın bir başka insanı hoş olmayan bir polemikle eleştirmesine şahit olunca ben de ikisini karşılaştırma gereği duydum.çok doğru olmayabilir ancak yaptığım..ancak onların tuhaf polemiğinin yahnlışlığını her nedense kimse vurgulamıyor..bir ben çıktım yanlışı söhyledim.benim ne çıkarım var ki felistyyi savunayım.arkadaşım bile değil.lütfen tuhaf çekişmeleri huzur bulduğumuz şu güzel forumda yaşamayalım yaşatmayalım.bugün felisityye olan yarın başkasına olur.sadece huzur yaa lütfen.

Back