- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi monarosa_22
peri kızı gibi olmuşsun kız..mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce tesadüfen baktım da felisitynin gelinliğini beğenmemişsin ama onun gelinliği seninkinden çok daha güzel.mesela seninkine not olarak 3 versem ona da 6 verirdim..10luk değil ikinizinki de..zevklere saygı duymak lazım ama yine de..allah mesut etsin tüm evlenenleri..
benim tarzım değil fazla ama çirkin değil gelinligin sana yakısmıs bu arada çiçeklerimiz aynı benimkinede beyazlar yok sadece
peri kızı gibi olmuşsun kız..mutluluklar
evet you_know senin çiçeğinden kopya çektm:) ama çok güzel oldu gerçekten herkes çok beğendi.tşklerrrr:)
zevklere saygı duymak lazım. haklısın. beğenmiyorsanızda söylemek lazım. nede olsa her yoruma açık bir alan burası.
herkesin zevki farklı.
bende felisityninkini beğenmedim. bunuda dürüstçe yazdım..
ha sen beğenmedin ama seninki ondan daha kötü gibi yorumlar çok yanlış..
beğenmediysem ayy çok beğendim demem.
görüşüm neyse söylerim. bunun hesabınıda bana kimse soramaz..
neyse arkadaşın gelinliğini beğendim ben. demekki zevklerimiz yakınmış..
benim tarzım değil fazla ama çirkin değil gelinligin sana yakısmıs bu arada çiçeklerimiz aynı benimkinede beyazlar yok sadece
senin dügün resimlerinde çiçeklerine bayılmıstım çok güzel gözüküyor beyaz ve mor muhtesem bir uyum olmuş bu arada dış mekan resimlerin de çok güzell
sen de çiçegini sadece mor alsaydın keşke arada beyazlar çok sırıtmış :)
Gelinlik güzel arkadaşım, sende çok iyi taşımışsın yalnız gelinliğin üstü biraz daha bele otursaydı dahada güzel olurmuş.. Ama olsun o da nazar boncuğun olsun Mutluluklar dilerim.
senin de dediğin gibi beyaz ve mor muhteşem bi uyum oluyor dimi çiçekte neden sırıtsınki gayet de güzel oldu bence:)
haklısınız yarışmada değilsiniz de,ben gelinlik forumunda ay dur bir felisityye bir de monarosaya bakayım da şunları bir karşılaştırayım diye gezinmiyorum.kinayeli bir şekilde ''tesadüfen''kelimesini vurgulamışsınız.sizi inandırmak kaygısında değilim ancak buradaki insanlara ve foruma saygımdan bir açıklama gereği hissettim.tesadüfen arka arkaya denk gelmişti o an konularınız.gezinirken ilk başta onunkine girdiğimde ikinizin komik bir çekişme yaşadığınızı ve onu biraz fazla sertçe eleştirdiğinizi gördüm..şu an iyi arkadaşlarsınız belli de..,beni de çok ilgilendirmiyor Allah herkesi mesut etsin.ancak madem burası forum fikrimi söylemek en doğal hakkım..siz insanları eleştirirken iyi güzel de biraz da gayet doğal bir eleştiriye saygı duyabilirsiniz.gelinlik hakkında fikrimi söyledim.ben diğer arkadaşlardan farklı olarak,başka bir konuya da değinerek bunu yaptım sadece..ama madem bu kadar zorunuza gidiyor eleştirilmek burada konu açmamanız gerekirdi...ayrıca size tüm evlenenlere olduğu gibi canı gönülden mutluluklar dilemiştim..bunu görmek istememişsiniz belli ki..
ama çiçekte sırıtmış :)))) yani ben mor ve beyaz uyumunu bir bütün olarak tamamlandıgında hoş buldum içinde beyazlar oldugunda hoş bulmadım kişisel fikrim yani eleştiremezsin :)))arkadasın çiçeği çok hoştu sen de zaten oda görmüşsün:)
super canim :)
mutluluklar
haklısınız yarışmada değilsiniz de,ben gelinlik forumunda ay dur bir felisityye bir de monarosaya bakayım da şunları bir karşılaştırayım diye gezinmiyorum.kinayeli bir şekilde ''tesadüfen''kelimesini vurgulamışsınız.sizi inandırmak kaygısında değilim ancak buradaki insanlara ve foruma saygımdan bir açıklama gereği hissettim.tesadüfen arka arkaya denk gelmişti o an konularınız.gezinirken ilk başta onunkine girdiğimde ikinizin komik bir çekişme yaşadığınızı ve onu biraz fazla sertçe eleştirdiğinizi gördüm..şu an iyi arkadaşlarsınız belli de..,beni de çok ilgilendirmiyor Allah herkesi mesut etsin.ancak madem burası forum fikrimi söylemek en doğal hakkım..siz insanları eleştirirken iyi güzel de biraz da gayet doğal bir eleştiriye saygı duyabilirsiniz.gelinlik hakkında fikrimi söyledim.ben diğer arkadaşlardan farklı olarak,başka bir konuya da değinerek bunu yaptım sadece..ama madem bu kadar zorunuza gidiyor eleştirilmek burada konu açmamanız gerekirdi...ayrıca size tüm evlenenlere olduğu gibi canı gönülden mutluluklar dilemiştim..bunu görmek istememişsiniz belli ki..
zevklere saygı duymak lazım. haklısın. beğenmiyorsanızda söylemek lazım. nede olsa her yoruma açık bir alan burası.
herkesin zevki farklı.
bende felisityninkini beğenmedim. bunuda dürüstçe yazdım..
ha sen beğenmedin ama seninki ondan daha kötü gibi yorumlar çok yanlış..
beğenmediysem ayy çok beğendim demem.
görüşüm neyse söylerim. bunun hesabınıda bana kimse soramaz..
neyse arkadaşın gelinliğini beğendim ben. demekki zevklerimiz yakınmış..