Gelinlik Modelleri monarosa_22inin gelinliği:) yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr

özellikle göğüs kısmı harika o tarz modelleri çok beğeniyorum sanada çok yakışmış... mutluluklar

bi kaç foto daha:)

Eklentiler

• $IMG_5142.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG_5146.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 97
az önce tesadüfen baktım da felisitynin gelinliğini beğenmemişsin ama onun gelinliği seninkinden çok daha güzel.mesela seninkine not olarak 3 versem ona da 6 verirdim..10luk değil ikinizinki de..zevklere saygı duymak lazım ama yine de..allah mesut etsin tüm evlenenleri..

tesadüfen baktın:) ok canm tabiki zevkler önemli.ama ben gelinliğimi birilerinin gelinliğiyle karşılaştırılsın ya da puan verilsin diye koymadım yarışmada değiliz öyle değil mi:)

Sadece kuyruk kısmını hoş buldum.Onun dısında gelinliğin hiçbir yerini beğenmedim.Bilmiyorum diktirdin mi ama eğer öyle ise işçilik cok kötü cünkü üst kısmı hiç oturmamıs bedenine.Mutluluklar diliyorum.

evet diktirdim ve tam bedenime göreydi gelinliğim fotolarda hareketlerimden dolayı öle çıkmış sanırım.tşkler bu arada

göğüs modelini ve kuyruk kısmını çok beğendim canım
mutluluklaarr opuyorumnanaktan
ama bende nacizane perimsin'e katılıyorum bel kısmını ortaya çıkartabilirlerdi biraz düz kalmış orası canımm :kedi:

benim tarzım değil fazla ama çirkin değil gelinligin sana yakısmıs bu arada çiçeklerimiz aynı benimkinede beyazlar yok sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…