- 19 Nisan 2021
- 2
- 0
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar son zamanlarda yok satan Mona Slim Tea zayıflama çayını kullanan var mı? Üstelik Trendyolda'da indirime girmiş. Etrafta olumlu yorumlar var ama sizden de duymak isterim. Yaza formda girmek istiyorumm :)
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ödem vs hepsini attı ve 12 kilo 300 gr kilo verdim. Tadı ve kokusu süper zorlanmadan içtim. O kadar sevdim ki artık normal çay içmiyorum diyebilirim Sadece ilk 2 gün yoğun idarara çıkartıyor sonra rayına oturuyor. İnşallah istediğin forma ulaşırsın canım
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
Sadece ilk 2 gün yoğun idarara çıkartıyor sonra rayına oturuyor.
son zamanlarda yok satan
Şey değil mi bu ya Şener şen'in jilet satışı tekniğimesaja bak mesaja ; son zamanlarda yok satan... vay arkadaş şöyle satış şarlatanı bulamadık, ne güzel süslemiş, püslemiş üzerine birde 12 kilo 300 gr vermiş...
Tacsiz kral Pele de kullanmamissa hayatta almamŞey değil mi bu ya Şener şen'in jilet satışı tekniği
Sadece çay ile mi zayıfladınız acaba çok iyi yaBen yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ödem vs hepsini attı ve 12 kilo 300 gr kilo verdim. Tadı ve kokusu süper zorlanmadan içtim. O kadar sevdim ki artık normal çay içmiyorum diyebilirim Sadece ilk 2 gün yoğun idarara çıkartıyor sonra rayına oturuyor. İnşallah istediğin forma ulaşırsın canım
Çay ile mi 37 kilo aldınızabla ben kullandım 37 kg aldım Allah seni inandırsın... onu bırak alnımda saç çıkmaya başladı.
aman uzak dur derim başak bir şey demem