Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları momfortbaby kanguru kullananlar

Arkadaşlar merhaba, momfortbaby benzeri bir urunu bende ikinci el olarak aldım ama üzerinde herhangi bir marka yok.kullnaıp kullanmama konusunda kararsızım.sağlık açısından bu tip kanguru ve lması yeterli mi yoksa illa bahsi geçen markalar mı olmak zorunda.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bahsi geçen markalarin güvenlik testleri vs yapıldığı için aslında onlar öneriliyor.
Bebeğinize temas edecek kumaş, boyası, kimyasalı, bebeği kendimize bagladigimiz bağlar ve klipsler gibi..
Bir de sadece adı geçen markalar yok, bunlar en bilinen ve duyulanlari.

Bende 4 aylık tan beri kullanıyorum.kızıma aldigim en güzel şey bence.dışarı çıkar çıkmaz uyuyor.rahat olmasa belli ederdi.saatlerce dolasabiliyorum.agridan yapmıyor.tavsiye ederim

Arkadaşlar momfortbaby kanguru kullanıp memnun olan olmayan var mi ?

Merhaba bende aldım momfort baby bugun dısarı cıktık ilk kez, bebeğim 3,5 aylık çok rahattı keyfi yerindeydi gezmekte hosuna gıtti tabi bi süre sonra uyumus baktım ki bu kanguru güzel bişey memnun kaldım ama bugun hava cok sıcaktı sadece cok terledık Üstü ince olmasına rağmen almak istiyorsan öneririm

Merhaba bende aldım momfort baby bugun dısarı cıktık ilk kez, bebeğim 3,5 aylık çok rahattı keyfi yerindeydi gezmekte hosuna gıtti tabi bi süre sonra uyumus baktım ki bu kanguru güzel bişey memnun kaldım ama bugun hava cok sıcaktı sadece cok terledık Üstü ince olmasına rağmen almak istiyorsan öneririm

Cnim aldim bende cok memnunum ama terlemeyi nasil onleriz bilemiyorum

Bende almayı düşünüyorum oğlum 79 günlük ama 5.1oo gr. Aparatli almam gerek surekli kucakta olan bir bebegim var. Sizler paket olarak mı aldınız ayrı ayrı mi

Bende almayı düşünüyorum oğlum 79 günlük ama 5.1oo gr. Aparatli almam gerek surekli kucakta olan bir bebegim var. Sizler paket olarak mı aldınız ayrı ayrı mi

Ben yenidogan seti aldim ama 79 günlukus zaten altina penye bi battaniyeyi rulo yapıp destek yapabilrsn 7 kg sonra destege gerek yok

2 aydır kullanıyorum bebeğim 6 aylık çok çok çokkk memnunum. Bebeğimi içine koyup dışarı çıkınca hemen uyuyor :) ama bebeğin büyükse belki alışması Zaman alır ben küçükken de slinge koyuyordum evin içinde ordan alışık

Bebeğim 5 kilo ama canım.

Ben kundagidni kullanmadim topu var bi tanr hep onu poposunun altına koydum destek olrk. Sende ince bi battaniyeyi o sekildr yapıp kullanablrsn. Bilemedim 5 kilo icn gerci uygun olr mu saticisina sorsana arayip bn once konusup sora almstim

Arkadaslar bebegim 27 gunluk. Mimfortbaby yenidogan aparatsiz aldim. Yenidogan aparat yastigi ebatlarinda yastik diktim. Ama sanki yastikla kullandigimda bebegim kalcasinin ustune oturuyormus gibi geliyor. Bebege bi zarari olur mu o yuzden kullanmaya cekiniyorum

Arkadaslar bebegim 27 gunluk. Mimfortbaby yenidogan aparatsiz aldim. Yenidogan aparat yastigi ebatlarinda yastik diktim. Ama sanki yastikla kullandigimda bebegim kalcasinin ustune oturuyormus gibi geliyor. Bebege bi zarari olur mu o yuzden kullanmaya cekiniyorum
3 ayı bitene kadar sling kullanmanizi tavsiye ederim. Pozisyon aynı gibi görünse de sling Bebeğinizi tam sardığı için omurgasını boylu boyunca destekler. Kangurularda aynı şeyi yapıyor gibi görünüyor ama ben sling kadar güvenilir bulmuyorum.

Bahsedilen kanguru sıradan olanlar, Momfortbaby, ergobaby, boba 4g gibi, tula gibi markalar ergonomik kanguru üreticileri. Bebeğin onurga ve kalça sağlığı açısından günde 10 saat taşınsa da bir sakıncası yok.

Ben boba 4g kullanıyorum, özellikle oğlumun diş cikarttigi ve hasta olduğu dönemde elim ayağım olmuştu. Hiç bir şekilde uyumayan çocuk 10 dakikada kanguru içinde uyuyakalıyordu.
Uzun süre bebek arabasinda kalmadığı için de işime yarıyor. 9.5 kilo bebekle hiç bir problem yaşamıyorum şimdilik, ilerisi için bir şey diyemem :)
Ama yenidoğan aparatı olmasına rağmen bende ilk 3 ay sling kullandım, bebeği daha iyi sarıyor.

Arkadaşlar instagram hesabından ergobaby kanguruyu 150 liraya satan biri var acaba sahte midir çünkü bunlar daha pahalı sanırım. Bir de siz momfortbaby mi yoksa ergobaby mi önerirsiniz

Arkadaşlar instagram hesabından ergobaby kanguruyu 150 liraya satan biri var acaba sahte midir çünkü bunlar daha pahalı sanırım. Bir de siz momfortbaby mi yoksa ergobaby mi önerirsiniz
Cnm gitti gidiyordan aldim ben sitelere guvenemedim tek sorun kizim 4. Aya yeni girdi bacaklari ayri durmasi beni korkutuyor dr sordum normalde bacaklar bu sekilde durmali zaten dedi ama yavas yavs alistiracagim bu arada 165 e aldim ben

Cnm gitti gidiyordan aldim ben sitelere guvenemedim tek sorun kizim 4. Aya yeni girdi bacaklari ayri durmasi beni korkutuyor dr sordum normalde bacaklar bu sekilde durmali zaten dedi ama yavas yavs alistiracagim bu arada 165 e aldim ben
Dışa dönük bebegi yerlestiremiyor muyuz?böyle bi resim göremedim sitesinde

Arkadaşlar merhaba,bu kadar momfortbaby kullanıcısını birarada görünce sevindim,siz tecrübelilere birkaç sorum olacak.Biri 3 diğeri 27 aylık iki kızım var.Zorluğunu tahmin edersiniz Geçenlerde miniğimin aşısı için sağlık ocagına gittik ve perişan olduk diyebilirim.27 aylık kızım durmuyor,bebeğimi tutayım onun peşineni koşayım,öyle böyle derken bende momfortbaby almaya karar verdim .Sitesinde 3 ay-4 yaş arası diyor ama yenidoğan aparatı olmadan 3 aylık bebek bacakları o kadar açık halde nasıl oturacak,içime sinmedi emin olamıyorum almak için.3 aylık bebeğine aparatsız kullanan var mı,ona göre hemen sipariş vericem ,birde kumaş olanlar mı kot olanlar mı daha iyi.Kumaşlar fiyat olarak çok daha uygun ama acaba kullanışsız mı diye düşündürüyor bu sefer.Ayrıca temizlemesi kolay mı,ona göre koyu renkş olanlardan mı tercih etmeli sizce

Arkadaşlar merhaba,bu kadar momfortbaby kullanıcısını birarada görünce sevindim,siz tecrübelilere birkaç sorum olacak.Biri 3 diğeri 27 aylık iki kızım var.Zorluğunu tahmin edersiniz Geçenlerde miniğimin aşısı için sağlık ocagına gittik ve perişan olduk diyebilirim.27 aylık kızım durmuyor,bebeğimi tutayım onun peşineni koşayım,öyle böyle derken bende momfortbaby almaya karar verdim .Sitesinde 3 ay-4 yaş arası diyor ama yenidoğan aparatı olmadan 3 aylık bebek bacakları o kadar açık halde nasıl oturacak,içime sinmedi emin olamıyorum almak için.3 aylık bebeğine aparatsız kullanan var mı,ona göre hemen sipariş vericem ,birde kumaş olanlar mı kot olanlar mı daha iyi.Kumaşlar fiyat olarak çok daha uygun ama acaba kullanışsız mı diye düşündürüyor bu sefer.Ayrıca temizlemesi kolay mı,ona göre koyu renkş olanlardan mı tercih etmeli sizce
Merhaba,ben yeni doğan aparatıyla almıştım ama açıkçası aparatsız kullanacağım günü iple çekiyorum çünkü aparatın kumaşı bana kalın geldi,belki başkaların bebekleri rahat etmiştir ama benim bebeğim aparatın içinde rahat edemedi. Benim ki kumaş olanlardan ve gayet memnunum,kumaşın kalitesi falan gayet iyi.

Canim benim bebegim 3 bucuk aylik ve ben 1 aydir aparatsiz altina kucuk bir yastik koyarak kullaniyorum. ve cok rahat ediyor bence cunku momforta koyuyorum 5-10 dk sonra uykuya daliyor. rahat olmasa uyuyamaz diye dusunuyorum

Back
X