- 16 Ekim 2015
- 173
- 256
- 103
- Konu Sahibi yalanckarnca
3 aylik basladik kullanmaya altina kucuk destek yaparak kullaniyoduk 3 aylikken simdi 5 ayimiz bitti ve cok rahat cokta memnunuz kizimla:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm soguklar geldi . Bence suan en iyisi bebek arabasi ruzgari kesmek icinde yagmurluk. Sizde kislik giysileri giyeceksiniz rahat olmayacak.Benim oğlum da 2 ağustos doğumlu çok kararsiz kaliyorum kucak isteyen bi bebek hem evde hem disarda iyi olur diyorum ama bi alamiyorum![]()
Cnm soguklar geldi . Bence suan en iyisi bebek arabasi ruzgari kesmek icinde yagmurluk. Sizde kislik giysileri giyeceksiniz rahat olmayacak.
Ben daha bu sabah ciktim yuruyuse momfortu kullanarak. bence momfortta korunakli guzelce giydiridikten sonra bisey olmaz diye dusunuyorum. elleri falan sicacikti. bir de astronot tulum aldim daha soguklar icin momfortla rahat kullanilacagini dusunuyorum.
Ilgileniyorum. Almak isterim watsaptan fotolarini gormek isterimMerhaba sonunda yazabildim mavi kot rengi momfortbaby kanguru isteyen varsa yardimci olabilirim. 95 tl ye satiliktir.165 e alindi. Orjinal.ve az kullanilmistir.
Her kanguru için geçerli değil, momfort ergobaby gibi markalar bebeği annede asılı bırakmıyor . Aksine sıcacık ana kucağında kokusunda uyumak varken ruhsuz bir pusette uyutmak bana saçma geliyorBebek hemşiremiz kanguruyu yarım saatten fazla kullanmak zararlı demişti...
Hatta ilk üç ay hiç kullanma,üçüncü aydan sonra da sadece yarım saat demişti...
Beline omurlarına çok yük biniyor...yine de siz bilirsiniz...tavsiyem almadan doktorunuza danışmak...zaten bebekler dışarı çıktıktan 10 dk sonra uyur...arabasında rahat uyuması varken kanguru bana saçma geliyor...önce araştırın derim
Evet dışa dönük kullanilmıyor çünkü ergo sisteme uygun olmuyor.yani bebeğin sagliklı oturma pozisyonu olmuyor.benim oğlum 8 aylik oldu bende dün sipariş verdim solomon baby neden bu kadar bekledim bilmiyorum bu saatten sonra ne kadar kullanırım allah bilirDisa donuk kullanilmiyomus benim bebegim hep disa doonuk duruyor acaba rahatsiz olur mu disa donuk koyaan war mi cevap verin lutfen farkina varmadan siparis etmistim kargodaymis suan
canım momfort mu kullanıyorsun normalde 3.ayından itibaren kullananlar var düzgün ve dikkatli bir şekılde yerlestırebılırsın bacaklarına bıraz egzersız yap bır anda oturtma yaniKizlar yardim edin kanguruyu alali 1ay oldu kizimin 5. Ayi bitti ve ben haka kanguruya koyamadim bacaklarini acamiyo suan 7 kilo degil 6bucuk kilo ondan mi farkeder kullanmak istiyorum artik