- 6 Ağustos 2011
- 1.020
- 1
- Konu Sahibi burcuerdem
ya burcu bu mol gebelıkte cocugun kalp atısı oluyo mu kı
benım 5 6 haftada vajınal baktı cok az var demıstı benımkı parsıyel cıktı ustten alamıyorlar sen de mı hamıleydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam sagolun evet hamıleyım ayın bırınde 3 bıtıp dorde gırıcem hayırlısıyla
maşallah canım zaman nede cabuk geçmiş 4 e gelmişsiniz eee cinsiyet bellimi?
Parsiyel molde oluyormus canım ama bir süre sonra alınamıyor missed fortus(kalp atımı yok) .Benimki komplet mol oldugu için bebek yoktu kesede ben hiç göremedim herşey boş bir keseden ibaretti.İkisinide birbirinden ayırt eden özellik bu parsiyelde bebeğe(fetusa) ait dokular oluyor komplette yok.
evet kalp atışları oluyor.çok güzeldi bir kere duymak nasip oldu.
evet kalp atışları oluyor.çok güzeldi bir kere duymak nasip oldu.
maşallah canım zaman nede cabuk geçmiş 4 e gelmişsiniz eee cinsiyet bellimi?
canım cok guzelllllllllll cabuk gecmış neydı senın ne kadar beklemıştın
canım benımkıde parsıyel moldu ben bı sene doldurdum 5 ayda ole bekledım hamıle kaldım
bı bucuk yılmı yanı bekledın bu arada arı polenı ve bal corek otu gıbı seyler yedınmı a vıtamını ve proteın aldınmı bol mıktarda
merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldım MOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war
NİCK | YAŞ | MOLUN TÜRÜ | BEKLEME SÜRESİ | SONUÇ | CİNSİYETİ | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ GÜLCEL | 24 | KOMPLET | 1 YIL(8 AY KORUNDU) | HAMİLE | KIZ |
ELEGANCEE66 | 22 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) | HAMİLE |
MURU | 27 | PARSİYEL | 6 AY | HAMİLE
AGUNES | 23 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) | BEKLEME SÜRESİ BİTTİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ KAYAZELHA | 23 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR CACO | 36 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR BURCUERDEM | 22 | KOMPLET | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR
canımm çok üzüldüm senin adına aynı yaştaymışız bende evliyim ama henüz çoçuk yapma giriişimdinde bulunmadk inş. bi gün düşünürsek böyle bi süprizle karşılaşmayız en kısa zamnda tedavin ii sonuçlanır inş. ne kadarlk evlisin..
nasıl yanı agunes
Ne güzel yaaa Ben hiç tadamadım o duyguları ne yazıkki 7.haftada oluşan boş bi kese 8.haftada oda bozulmuştu kürtaj oldum zaten.Allahım tekrardan hepimize tamamıyla hayırlısını ve saglıklısını nasip etsin.Benim hamile kaldıgımdaki ilk korkum kese+bebek+kalp atısı olacak onlarıda görürsem (inş) en azından biraz rahatlamış olurum
benim bilgisayar bozuktu tamirleydi ondan giremedim hiç
o duyguyu en kısa zamanda yaşarsın inşallah canım tarifi yok müthiş bi duygu.hayırlı sağlıklı bebişler ayyy hayali bile çok güzelllll.evet hepimizin öyle olacak sağlıklı olduğunu öğrenene kadar rahat olamayacağız bütün bu sıkıntılarımıza değer inşallah ki inanıyorum değecekkk :)
cahide ablacım bak ben bir jinekolojık onkolojıyle ilgilenen bir doktora mol gebeliği sordum senin işine yarayacak bilgiler söylemiş:
İdeali 1 yıl beklemektir ancak bazı hastalarda iyileşme (BetaHCG değerlerinin normale dönme süresi çok hızlı olduysa) hızlıysa ve yaş açısından bir an önce gebe kalması gerekiyorsa 6 ay beklemek de yeterli olabilir. Bu arada risk kalmadı diye birşey yok, risk her zaman vardır ancak zaman geçtikçe hastalığın tekrar etme riski de düşer. Sonuç olarak bu bilgiler ışığında yaşınızı da göz önünde bulundurarak karar vermek lazım, yaşınız 35'in üzerinde ise 6 ay beklemek yeterli olabilir.:13:
parsiyal molde bebeğe ait yapılar var kalp atışları var.yumurtanın arka arkaya iki spermle olması parsiyal mol,farklı yerlerden girmiş olsaydı ikiz olacaktı nasip işte