geçmiş olsun tatlım.haklısın ama kaçış yok maalesef bu korkular hep devam edecek taaki hamile kalıp bebeginin saglıklı oldugunu duyana kadar.eğer bebek istiyorsan başla çalısmalara allaha emanet et gerisini... Bende izmirde 2 hafta kaldım döndüm istanbula yine hiç gelmek istemezdim yine döndüm cezaevine (evime)
Bugün yine gidip kan verdim.kanım şükür yine 0,100 cıktı.doktoruma götürdüm 3 aydır hiç gitmiyordum doğuma cıkıyordu sagolsun beni kırmadı baktı sonuçlarıma.molün bana verecegi risk kalmamıs 3 ayda bir kan ver artık dedi.süre konusunda ısrar ettim oda pazarlığı olmaz bu işlerin biz kitaplarda öyle okuduk öyle öğrendik dedi 1 yılın sonundada mole dair tamamen riskin kalkmıs olacak dedi.şimdi neden bekliyorum dedim oda hamile kalırsan mol olabilime riskin olabilir dedi.doğum kontrol hapı kullanmadıgımı söyledim eger hamile kalmıcak derecede korunuyorsan sorun olmaz sen bilirsin dedi folik asit alayımmı dedim önce tabi al dedi sonra yok henüz başlama şimdi erken dedi eşimde doktora sordu bu bekleme süresi görecelimi bazı doktorlar 6 ay yeterli diyorlar dedi doktorumda hayır 1 yıl beklenmesi gerekir 6 ay bekleyin dememeleri gerekir dedi aklıma gelenler bunlar kızlar şimdilik öptüm hepinizii