Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Bu sayfaya uzun zamandır uğrayan olmamış ..
Çok Üzgünüm ....parsiyel mol gebelik çıktı bugün sonuç. ..Rabbim beterinden korusun ...

Tesekkur ederim.Kurtaj olalı 8 gün oldu canım. Patoloji raporu cikmamistir daha diyordum bugün almayi beklemiyordum.Ama sonuç kismi mol

Tesekkur ederim.Kurtaj olalı 8 gün oldu canım. Patoloji raporu cikmamistir daha diyordum bugün almayi beklemiyordum.Ama sonuç kismi mol
Canim korkma ben de parsiyel mol gecirmistim gecen yıl ama şimdi hamileyim o donemde insan ne oldugunu bilmiyor ben hoc duymamistim mesela bir de ilk gebeligimdi ama gecti gitti cok şükür . Sormak istedigin sorular olursa cevaplarım . Üzülme diyemem bebegini kaybetmissin ama Rabbim dermansiz dert vermesin geciyor ilaci falan dq yok sadece artik dr 6 ay mi der 1 yil mi der o korunma suresini geçirmen bir de beta hcg sifirlanana kadar kontrollerini ihmal etme lütfen. Sifirlanmasi cok onemli çünkü

Ben kismi mol gecirdim 7 ay bekledim ve cok sukur oglum 6 aylik oldu bile. Hic umidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin. Allah kimseye evlat acisi vermesin

Değerin kaç şuan bakiliyormu
Beta hcg yi soruyorsun cnm herhalde. ..kürtaj olalı 8 gün oldu ilk kez dün kan verdim. Bugün alicam sonucu bakalım kaç çıkacak .
Bu arada kaç haftalık ti diye sormuşsun cnm kusura bakma kafam o kadar karışık ki şimdi farkettim.8+4 haftalık ti bebeğim. ..

hazan46 ecaterina çok teşekkür ederim. Sizede cok geçmiş olsun kizlar...Allah saglikla kucaginiza almayi,büyütmeyi nasip etsin.
Tekrar hamilelige nasıl hazır hissettiniz ? ??
Ben cok istiyorum ama hem yaş hem tekrarlama riski beni çok korkutuyor.Zaten en az bir sene kesinlikle gebe kalmak yok dedi Dr. bi daha hic olmayacakmis cesarette edemiyecekmisim gibi geliyor

Anladım canım bende yaşadım aynı şeyleri bak diyemem sana üzülme diye iki yıl oldu hala aklımda dün gibi yaşadıklarım ama yapacak birşey yok en azindan sen sagliklisin korkma düşer beta da zaten benim bir ayda sifirlanmisti hiç sıkma canını ki devam etseydi hamileliğin ya 6 aylık olduğunda karnında ölecekti o zaman daha çok bağlanmış olacaktın yada doğduğunda engelli olacaktı bakıp bakıp üzülecektin sadec e sabır ve sağlık ışte Allah'tan çok geçmiş olsun

@sibell09 haklısın canım. Rabbimden hep hayırlısını diliyorum. işin o psikolojik yanını çok şükür atlattım gibi Tefekkür le. .. de işte beta sifirlandiginda tekrar deneme konusunda çok kararsızım ve korkuyorum.

Canım inan ki Allah veriyor gayretini ben ilk yıl hem korktum hem istedim bir yılım.gecti 10 aydır istiyoruz bebek ama aman aman bir calismamiz yok ve şuan hiç korkum yok Allah'a dayandım gelirse yine ondan napalim

Canım inan ki Allah veriyor gayretini ben ilk yıl hem korktum hem istedim bir yılım.gecti 10 aydır istiyoruz bebek ama aman aman bir calismamiz yok ve şuan hiç korkum yok Allah'a dayandım gelirse yine ondan napalim
Rabbim tez zamanda saglikli sıhhatli bir evlat nasip etsin sana inşallah ...zaman su gibi akıp gidiyor bende senelerdir olsun mu olmasın mi derken geldim 38 yaşıma. İstiyorsak kararlı davranmaliymişiz onu anladım. Çalışmalara karar verdikten sonra yumurtlama günlerini kaçırmadan istikrarlı bir şekilde devam etmek lazim. ..

Ay ışte bizde o yok spontane olacak hep zorlamayla bendede eşimde de olmuyor malesef canım inşallah seni yaşından dolayı 6 ay da diyebilirdi aslında bazı arkadaşlar var buradada onların arasında vardi 6 ay korunacak olan ama tabiki doktorun bilir en iyisi bende 1 yıl bekledim kanaman bitti mi canim

Kanamam lekelenme şeklinde devam ediyor :/ama iki ayrı Dr a gösterdim dün en azından parça neyim bişey kalmamış neyseki. ..
Dr beta ya bakacağız 6 ay sonrada olabilir ama bir sene için tekrarlama riski daha fazla bir sene sonra düşünürseniz daha risksiz olur dedi.
Garantiye almak istiyor yani. Çünkü bir daha aynısını yasarsam (Allah korusun) yaşım dolayısıyla bebeğim olma ihtimali de azalacak.yada denemek istemiyecegim...
O zorlamayla bizde de olmuyordu bazen cnm.özellikle eşim çok etkileniyor.

Hayırlısı hakkında inşallah kısa vadede atlatır sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin ama bişey diyim mi bundan sonra pek tekrar etme olasılığı yok dedi benim doktorumda ama nasip ışte evet canım aynen bizdede öyle bende zoraki bişey yaşamak hiç istemiyorum işkence gibi geliyor bana eşimde öyle keza aamannn nasip vallahi nasip ne zamansa o zaman diyorum artik

Seninde kismi mol muydu?canım. Dr a göre ifadeler değişiyor. Kürtajı yapan devlet hastanesi Dru bayagi olumsuz konuştu risklerin üzerinde durdu. Hatta şu kanser gelişme riski yüzünden bayagi bi canım sıkıldı.
Sonra özele gittim tekrar. ..Özelde ki Dr da yok kanser riski çok çok az ve hatta kismi mol de yok bile diyebiliriz dedi. Zaten takiple buna izin vermeyiz dedi.tekrar hamile kalma konusunu lütfen bu psikolojile kestirip atmayın 38 yaş ile 39 yaş arasında pekde bi fark yok, beta sifirlaninca mutlaka düşünün fln dedi.
Bebeklerimiz olacağı varsa vaktini bekliyor elbet canım. Ben bu mol gebelik icin iki seneden fazla beklemistim zAten. Ne zaman kismetse o zaman oluyor.önemli olan Allaha bırakıp güvenmek

Evet benimde kısmı mol ben üniversitede oldum kürtajı doktorum çok iyiydi ve asla kanser lafı etmedi bana sonuç beklediğimiz gibi geldi dedi bir yıl koruyacaksın her ay kan vereceksin düşmezse biz dusurucez dedi ben internetten bakınca öğrendim ve söyledim sacmalama o nerden çıktı senin durumunda öyle birşey söz konusu değil binde bir ihtimal dedi doktor çok önemli ışte bu yüzden devlet hastanesine gitmedim bende evet geleceği zamanı biliyorlar inşallah tez zamanda isteyen herkes kavuşur bebegine

Canim zaten beta hcg takibi yapiliyor sifirlandiktan sonra 6 ay benim hep duzenli olunca dr korunmayi birakabilirsin dedi gene hamile kaldim bu defa da 8 haftalikken bebegin kalbi durdu tabii benim tekrarladi diye ödüm koptu cok sukir patoloji sonucumuz temiz cikti trst yaptik ben de kan pihtilasmasi cikti simdi 13 haftamdayim gene 6 ay bekledim tabi bu arada igne ve coraspin kullaniyorum . Ben de 30 yaşındayım oyle dusunme ne yapacaksin olmayinca olmuyor elinden birsey gelmiyorki dua etmekten baska . Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin de artik ne yapalim bizim de biraz gec olacak yapacak birsey yok ne zaman kismet olursa allah ne zaman nasip etmisse o zaman olacak

Sen üçüncüye hamilesin yani ...senin tam yaşın cok degilki canim...senin yaşina bir on sene ekle o yaslarda cesaret edebilir miydin Maaşallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini ...
Kan pihtilasmasi testini patoloji sonucunu aldıktan sonrami yaptırdım canım? ?yani kürtajdan ne kadar zaman sonra? Merak ettiğim kürtajdan çok zaman geçsede pıhtılaşma çıkıyor mu ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…