Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlar hamileyim ağustosta mol geçirdim ve şimdi tekrar hamileyim hcg çok iyi ilerliyo çok şükür hiç bi sıkıntımız yok şükür isteyen herkese versin rabbim
Ay hadi gözün aydin insallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah canim

merhaba kızlar ben de 3 martta kurtaj oldum kurtaj sonucunda patolojı de kısmı mol gebelik oldugu cıktı. halbukı kı bende o kadar ok dr a gıttım kı ultrasyona baktıklarında boyle bırsey dememıslerdı. mıyomum vardı aslında hamılelıgın ılk donemınde de o kadar sey soyledıler kı bana degere göre kesenın gorunmesı gerekıyormus benımkı gorunmedı tam bır hafta hergun gıttım beta hcg verdım tabı ogleden sonra cıkıyor bır hafta butun gun hastanedeydım benı perısan ettıler degerler olması gıbı ıkı kat artıyor ama kese yoktu dr dıs gebelık dedı yarın da gelın eger keseyı goremezsek acılen amelıyaa alacagız dedı esım de baska dr a gıdelım dedı devlet hastanesıne gıttık bu defa acıle adam bakar bakmaz kese var dedı dıgerı de guya en ıyı dr larından bırıydı ona kalsa belkı dıs gebelıkten dolayı tuplerım bıle alınabılırdı devlettekı dr bakar bakmaz kese var dedı ama mıyomdan dolayı sıkıntı yasayabılırsınız dedı vajınal baksam kalbını de duyarız ama ıkı hafta sonra gelın tam duyarız dedı .. ıkı hafta sonra gıttım mıyomdan dolayı bebek gelısmemıs kalbı de atmıyor kurtaj olman gerek dedı aldılar bebegı tabı ben aglaya aglaya kurtaja gırdım o da gectı 1 ay sonra mıyom amelıyatı ıcın gıttıgımde senın patolojınde kımı mol gebelık cıkmıs dedıler yoksa patolojı sonucunu bıle almaya gıtmeyecektım tabı amelıyat da yapmadılar o gun beta hcg ye bakıldı 4 idi .cok kaygılıyım ılk gebelıgımdı cunku benım her gıttıgımde hepsı bırsey dıyor ınanılmaz sekılde psikolojım bozuldu desteklerınızı beklıyorum kızlar

Geçmiş olsun canim sende benim gibisin bende çok gittim geldim sonunda aldirdik ama sıkma canını benim hiç yukselmedi degerim 11 ay oldu ve ben korunmayı bıraktım artık hayırlısı böyleydi ve oldu napalim Allah sana sağlık versin önce burda baya var tekrar hamile kalan sende moralini bozma iyi düşün iyi olsun

en bastan berı sayfaları okudum artık esım gece gelıp elımden telefonu cekıyordu
Uzulme Allah bizim icin hayirlisini biliyor. Bize sadece dua etmek kaliyor. Insallah isteyenlerin kucagini bos birakmaz Rabbim. Doktorlarin dediklerini dinle insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz

Teşekkür ederim canim evet sayfayi okudum ve hamile kalanları görünce kendimi daha iyi hissettim ama insan yine de korkuyor sen iyi beklemissin ona da bir Dr kesinlikle 1 yıl dedi bir başkası 6 ay .ama benim halletmem gereken bir de miyomum var rahmin içinde 6 cm bir miyom tam bebegin yerleştiği yerde. Kadın olmak zor valla

İnşallah canim bol bol dua ediyorum allahın takdiri tabiki biz ne desek boş ama benim hayatım zaten o kadar zor bir hayattı ki bebek de de böyle olunca gerçekten çok kötü oldum . Geçen kan vermeye gittim düştüm kalktım ayağım dalan sıyrılmis ben Ağlıyorum ama can açısından değil hersey üst üste geliyor dedim ne yapayım ins bu günlerde geçecek

Insallah gececek canim guzel gunleri yasarken bunlar aklina bile gelmeyecek insallah ben 1 tane mol bir tane de kromozomu bozuk gebelik gecirdim hemde 2 2 bucuk aylik oluyorlar kalpleri atiyor hersey iyi giderken bir sonraki doktor kontrolumde kalp atislarinin durdugunu ogreniyorum bu hic duymamaktan daha kotu duyup ta kaybetmek. Bok bol dua ettim 6 ay bekledim bende de rahimde yapisiklik vardi onun icin operasyon gecirdim kadin olmak zor anne olmak daha da zor. Insallah o guzel gunleri de gorecegiz

Insallah gececek canim guzel gunleri yasarken bunlar aklina bile gelmeyecek insallah ben 1 tane mol bir tane de kromozomu bozuk gebelik gecirdim hemde 2 2 bucuk aylik oluyorlar kalpleri atiyor hersey iyi giderken bir sonraki doktor kontrolumde kalp atislarinin durdugunu ogreniyorum bu hic duymamaktan daha kotu duyup ta kaybetmek. Bok bol dua ettim 6 ay bekledim bende de rahimde yapisiklik vardi onun icin operasyon gecirdim kadin olmak zor anne olmak daha da zor. Insallah o guzel gunleri de gorecegiz
inşallah canım güzel günler gelecek elbet yapışıklıktan dolayı benım bildiğim bebek olmuyo senın olabılıyor ayrıca kan pıhtılasması testı yaptırdın mı hıc sebepsiz bebek kayıplarında genel de kan pıhtılasması cıkıyor.

İnşallah canim bol bol dua ediyorum allahın takdiri tabiki biz ne desek boş ama benim hayatım zaten o kadar zor bir hayattı ki bebek de de böyle olunca gerçekten çok kötü oldum . Geçen kan vermeye gittim düştüm kalktım ayağım dalan sıyrılmis ben Ağlıyorum ama can açısından değil hersey üst üste geliyor dedim ne yapayım ins bu günlerde geçecek
Canım çok geçmiş olsun ama bence uzulecegin kadar büyük bir sorun yok ortada bak sen hiç anlamadan değerin sınırlanmış 5 altı sıfır olarak kabul ediliyor ee miyom sorunun var sen o sorunu halledene kadar 6 ayın dolmuş olucak bence kendini çok üzüp strese sokma ben bir buçuk yıl bekledim değerlerim yükseliyordu diye mol dem sonra bir kızım doğdu gayet sağlıklı ikincisinde yolda :)) Rabbim yardımcn oldun ama dediğim gibi sükur sen durumu iyi olan arkadaşlarımız dans burda ne yükselen değerler gorduk bende dahil değerleri yükselen arkadaşlar kemoterapi iğnesi oluyor onların sureci daha zor dü çok şükret haline

Canım çok geçmiş olsun ama bence uzulecegin kadar büyük bir sorun yok ortada bak sen hiç anlamadan değerin sınırlanmış 5 altı sıfır olarak kabul ediliyor ee miyom sorunun var sen o sorunu halledene kadar 6 ayın dolmuş olucak bence kendini çok üzüp strese sokma ben bir buçuk yıl bekledim değerlerim yükseliyordu diye mol dem sonra bir kızım doğdu gayet sağlıklı ikincisinde yolda :)) Rabbim yardımcn oldun ama dediğim gibi sükur sen durumu iyi olan arkadaşlarımız dans burda ne yükselen değerler gorduk bende dahil değerleri yükselen arkadaşlar kemoterapi iğnesi oluyor onların sureci daha zor dü çok şükret haline cok sevındım canım saglıkla kucagın al inşallah .benım dedıgım gıbı bıraz hayatım zor olunca bır de bebek de de aynı seyı yasayınca bır ara gercekten pskilojik olarak cok yıprandım ama sızle sagolun bana destek oldunuz artık daha umutlu bakıyorum . bır de ben cocukları cok sevıyorum allahım ısteyen herkese nasıp eder ıns

cok sevındım canım saglıkla kucagın al inşallah .benım dedıgım gıbı bıraz hayatım zor olunca bır de bebek de de aynı seyı yasayınca bır ara gercekten pskilojik olarak cok yıprandım ama sızle sagolun bana destek oldunuz artık daha umutlu bakıyorum . bır de ben cocukları cok sevıyorum allahım ısteyen herkese nasıp eder ıns

inşallah canım güzel günler gelecek elbet yapışıklıktan dolayı benım bildiğim bebek olmuyo senın olabılıyor ayrıca kan pıhtılasması testı yaptırdın mı hıc sebepsiz bebek kayıplarında genel de kan pıhtılasması cıkıyor.
Ben butun testleri yaptirdim canim hatta tup bebek icin mustafa bahceci ye bile gittim operasyonu o yapti zaten ama yasim genc oldugu icin tup bebek yapmadi bir daha kendin hamile kal dedi. Bende pihtilasma riski az da olsa cikti o yuzden de her gun clexane igne oluyorum zaten

ben pıhtılasma testı yapmadım ama kurtaj olmadan serum verdıler resmen damarım sıstı sonra dıger koluma taktı sızde kan pıhtılasması mı var dedı bılmıyorum dedım su ana kadar serum da aldım ama ılk defa boyle bırsey oluyor hamılelıkten dolayı mı oldu bılmıyorum dedım onumuzdekı afta randevum var kan pıhtılasması testı de ısteyecem dr dan

kızlar gunaydın dun dr kontrolum vardı kurtaj olalı 2 ay oldu degerlere baktı ve uc ay daha korun ve sonrasında gebelık dusunebılırsın dedı cok sukur. allah tum bekleyenlerın yardımcısı olsun yanı toplam bekleme surem 5 ay olacak 3 mart kurtaj olmustum ay sonunda sıfırlanmıstı zaten dr mart ayını da saydı

kızlar gunaydın dun dr kontrolum vardı kurtaj olalı 2 ay oldu degerlere baktı ve uc ay daha korun ve sonrasında gebelık dusunebılırsın dedı cok sukur. allah tum bekleyenlerın yardımcısı olsun yanı toplam bekleme surem 5 ay olacak 3 mart kurtaj olmustum ay sonunda sıfırlanmıstı zaten dr mart ayını da saydı
Cok sevindum canim Allah hayirlisiyla saglikli evlat nasip etsin insallah

1 ay sonra 1 yıl olacak bebeğimi kaybedeli zaman nasılda geçti. 2015 haziran ayında doğum günümde hemde 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum sonuç Parsiyel Mol dü. İlk defa duymuştum bunu ama insan başına gelince herşeyi öğreniyor. Hala bugün bile hüzünleniyorum ama toparladım şükür bide bekleme sürem doluyor onun içinde umutluyum tabi. Benim gibi bunu yaşayanlara belki destek olabilirim diye yazmak istedim. İnanın zaman geçiyor sabredin hersey bir sınav inşallah rabbim bir daha yaşatmasın

X