Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

4 kere parsiyel mol geçirdim.var mı benim gibi olan ve sonra sağlıklı doğum yapan? parsiyel mol kadın mı erkek mi kaynaklı?cevaplarsanız çok sevinirim.666 sayfayı okumak çok zor

4 kere parsiyel mol geçirdim.var mı benim gibi olan ve sonra sağlıklı doğum yapan? parsiyel mol kadın mı erkek mi kaynaklı?cevaplarsanız çok sevinirim.666 sayfayı okumak çok zor
Kaç ay ara ile oldu canim ben bir defa geçirdim parsiyel çok tekrarlamiyor derler ama seninki tekrarlamis parsiyel de iki sperm aynı anda yumurtayı döllüyor fazla kromozomlu olduğu için bebekten artık tümör gibi biseye dönmeye basliyor

ihtimal çok düşük %15 fialn dedi.o da pgd ile tüp bebek ıygulamasıyla ama kürtajlardan rahim incelmiş.yani olmayacak çocuğum bnim sanırım
Oyle deme canim benim de incelmisti mustafa bahceci ye gittim 1 haftada geri kalinlasti rahmim bende 3 kere kurtaj 1 kere histeraskopi oldum. Allah buyuk istiyorsan insallah verir..

inşallah canım ya bak yine unutlandım :)
Umutsuzluk hiç iyi değil sakin umidini kaybetme Allah büyük vakti gelmedi demekki daha senin için hayırlısı buydu insallah olcak Allah nasip etcek de dua et bol bol Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayır duasını oku bol bol hayirlisini vercek Allah insallah

kızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ağustos ayında mol yaşadım inşallah bu sonuç doğrudur ve gerçekten pozitiftir inşallah tekrar mol yaşamam :KK43:

1 sene arayla 4 kere
Ah canim benim cok gecmis olsun. Her seferinde bir senemi bekledin? Doktorun bir aciklama yapmadimi hic ters giden neymis bu kadar:KK43:
Ama uzulme sakin umit kesilmez hic Rabb'imden. Dua et bol bol, ben meryem suresini okuyorum birde yemene icmeme cok dikkat etmelsin saglikli beslenmeye calis. En son ne zaman kurtaj oldun, hcg degerin sifirlandiktan sonra en az bir 6 ay daha bekle.
Bende komple mol sonrasi hamileyim simdi yeniden Allah'a sukur ama kontrolum haftaya nasil korkuyorum.
Allah hepimize versin olmaz diye umidini kesme.

kızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ağustos ayında mol yaşadım inşallah bu sonuç doğrudur ve gerçekten pozitiftir inşallah tekrar mol yaşamam :KK43:
Insallah bir daha yasamazsin canim.
Bize de haber ver gelismeleri umut lazim bize de. Iyi seyler duymaya ihtiyacim var.

Ah canim benim cok gecmis olsun. Her seferinde bir senemi bekledin? Doktorun bir aciklama yapmadimi hic ters giden neymis bu kadar:KK43:
Ama uzulme sakin umit kesilmez hic Rabb'imden. Dua et bol bol, ben meryem suresini okuyorum birde yemene icmeme cok dikkat etmelsin saglikli beslenmeye calis. En son ne zaman kurtaj oldun, hcg degerin sifirlandiktan sonra en az bir 6 ay daha bekle.
Bende komple mol sonrasi hamileyim simdi yeniden Allah'a sukur ama kontrolum haftaya nasil korkuyorum.
Allah hepimize versin olmaz diye umidini kesme.
canım ben çok sağlıklı beslenen biriyim.ters giden ne bilinmiyor.baba kaynaklı diyen doktor var anne kaynaklı diyen doktor var.sonuç önemli şu anda sonuçta bebek olmuyor.nadir vakayım yani.ikinci bile çok nadir tekrarlarmış benim 4 oldu.3 ay önce oldum kürtaj(adı bile iğrenç kabus gibi).Allah bebeğini sana bağışlasın.doktor tamam sağlıklı hamilelik dedimi canım bir debir tek benim mi mol tekrarlamış kimse yokmu başka?

kızlar hamileyim ağustosta mol geçirdim ve şimdi tekrar hamileyim hcg çok iyi ilerliyo çok şükür hiç bi sıkıntımız yok şükür isteyen herkese versin rabbim

X