- 22 Nisan 2014
- 186
- 173
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.661
4 kere parsiyel mol geçirdim.var mı benim gibi olan ve sonra sağlıklı doğum yapan? parsiyel mol kadın mı erkek mi kaynaklı?cevaplarsanız çok sevinirim.666 sayfayı okumak çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ay ara ile oldu canim ben bir defa geçirdim parsiyel çok tekrarlamiyor derler ama seninki tekrarlamis parsiyel de iki sperm aynı anda yumurtayı döllüyor fazla kromozomlu olduğu için bebekten artık tümör gibi biseye dönmeye basliyor4 kere parsiyel mol geçirdim.var mı benim gibi olan ve sonra sağlıklı doğum yapan? parsiyel mol kadın mı erkek mi kaynaklı?cevaplarsanız çok sevinirim.666 sayfayı okumak çok zor
Cok gecmis olsun ben bir kere yasadim hala toparlanamadim Allah yardimcin olsun doktor ne diyo bundan sonrakinde nasil bi yol izleyelim diyor yine ihtimal varmi ayni olabilirmiymis1 sene arayla 4 kere
Oyle deme canim benim de incelmisti mustafa bahceci ye gittim 1 haftada geri kalinlasti rahmim bende 3 kere kurtaj 1 kere histeraskopi oldum. Allah buyuk istiyorsan insallah verir..ihtimal çok düşük %15 fialn dedi.o da pgd ile tüp bebek ıygulamasıyla ama kürtajlardan rahim incelmiş.yani olmayacak çocuğum bnim sanırım
inşallah canım ya bak yine unutlandım :)Oyle deme canim benim de incelmisti mustafa bahceci ye gittim 1 haftada geri kalinlasti rahmim bende 3 kere kurtaj 1 kere histeraskopi oldum. Allah buyuk istiyorsan insallah verir..
Umutsuzluk hiç iyi değil sakin umidini kaybetme Allah büyük vakti gelmedi demekki daha senin için hayırlısı buydu insallah olcak Allah nasip etcek de dua et bol bol Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayır duasını oku bol bol hayirlisini vercek Allah insallahinşallah canım ya bak yine unutlandım :)
Canm bu topikte 5 kere mol geçirmiş bir arkadaşımız var Büşra diye umutsuzluğa kapılmayın Rabbim elbet bir kapı açar sizleredeinşallah canım ya bak yine unutlandım :)
Ah canim benim cok gecmis olsun. Her seferinde bir senemi bekledin? Doktorun bir aciklama yapmadimi hic ters giden neymis bu kadar1 sene arayla 4 kere
Insallah bir daha yasamazsin canim.kızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ağustos ayında mol yaşadım inşallah bu sonuç doğrudur ve gerçekten pozitiftir inşallah tekrar mol yaşamam
Insallah canim hayirlisi olsun hepimiz icinkızlar merhaba bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ağustos ayında mol yaşadım inşallah bu sonuç doğrudur ve gerçekten pozitiftir inşallah tekrar mol yaşamam
merhaba. yani her seferinde 1 sene mi geçti bunun için doktorlar bişy demiyor mu1 sene arayla 4 kere
inşallah canım haber veriririm tabi erken gebelik testi ne kadar doğru bilmiyorum güvenilir mi amaInsallah bir daha yasamazsin canim.
Bize de haber ver gelismeleri umut lazim bize de. Iyi seyler duymaya ihtiyacim var.
yol canım ikisinde 1 er sene bekledim kalan ikisinde altı ay bekledim.amamerhaba. yani her seferinde 1 sene mi geçti bunun için doktorlar bişy demiyor mu
canım ben çok sağlıklı beslenen biriyim.ters giden ne bilinmiyor.baba kaynaklı diyen doktor var anne kaynaklı diyen doktor var.sonuç önemli şu anda sonuçta bebek olmuyor.nadir vakayım yani.ikinci bile çok nadir tekrarlarmış benim 4 oldu.3 ay önce oldum kürtaj(adı bile iğrenç kabus gibi).Allah bebeğini sana bağışlasın.doktor tamam sağlıklı hamilelik dedimi canım bir debir tek benim mi mol tekrarlamış kimse yokmu başka?Ah canim benim cok gecmis olsun. Her seferinde bir senemi bekledin? Doktorun bir aciklama yapmadimi hic ters giden neymis bu kadar
Ama uzulme sakin umit kesilmez hic Rabb'imden. Dua et bol bol, ben meryem suresini okuyorum birde yemene icmeme cok dikkat etmelsin saglikli beslenmeye calis. En son ne zaman kurtaj oldun, hcg degerin sifirlandiktan sonra en az bir 6 ay daha bekle.
Bende komple mol sonrasi hamileyim simdi yeniden Allah'a sukur ama kontrolum haftaya nasil korkuyorum.
Allah hepimize versin olmaz diye umidini kesme.
sonradan sağlıklı bebeği oldumu canımCanm bu topikte 5 kere mol geçirmiş bir arkadaşımız var Büşra diye umutsuzluğa kapılmayın Rabbim elbet bir kapı açar sizlerede
Bilmiyorum canım uzun zamandır gitmiyo topige bende merak ediyorumsonradan sağlıklı bebeği oldumu canım