Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kanuni de Özgür Bey e gidiyorum. Sen de oraya gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam hatta bebeğin olmuştu değil mi?
Canm bende oradan takiplerimi yaptım memnun kaldm şimdi sen iyi bir doktor arıyodun demi benin hamilelik düşündüğümde gittiğim doktor çevresinde baya tanınan bir doktor baya hastası var küçükçekmecede oda batı bahat hastanesi reşat bey çok süper doktor tavsiye ederim eğer gitmek istersen randvu için numara vereyim çünkü her zaman bulunmuyor hastanede yurt dışında şehir dışında oluyor sıklıkla

Canm bende oradan takiplerimi yaptım memnun kaldm şimdi sen iyi bir doktor arıyodun demi benin hamilelik düşündüğümde gittiğim doktor çevresinde baya tanınan bir doktor baya hastası var küçükçekmecede oda batı bahat hastanesi reşat bey çok süper doktor tavsiye ederim eğer gitmek istersen randvu için numara vereyim çünkü her zaman bulunmuyor hastanede yurt dışında şehir dışında oluyor sıklıkla

Olur canım numarasını alayım. Teşekkür ederim. Ben şimdi çapa da görevli prof.ları araştırıyorum. Mesai dışı muayene diye bir şey varmış. Öyle gitmeyi düşünüyorum.

Olur canım numarasını alayım. Teşekkür ederim. Ben şimdi çapa da görevli prof.ları araştırıyorum. Mesai dışı muayene diye bir şey varmış. Öyle gitmeyi düşünüyorum.
Canm ben kartın8 bulamadım da sen googlden reşat bahat yaz hemen çıkıyo orda daha detaylı bilgide edinirsin

Selamlar, V virtue ben hamileligini test ettin saniyodum, evde test yaptinmi. Doktora gidince haber ver bize de olurmu. 6 ayi dolan arkadaslar bizim icin de sua edin de zaman cabucak gecsin, Rabbim sabrimizi bol versin insallah. Yedigime ictigime dikkat etmeye basladim ben de iyice.4 ay doldu hapi biraktim birkac ay da kendimce korunucam vucudum kendine gelsin istiyorum. Allahin izniyle guzel gunler bizi bekliyo:)

Selamlar, V virtue ben hamileligini test ettin saniyodum, evde test yaptinmi. Doktora gidince haber ver bize de olurmu. 6 ayi dolan arkadaslar bizim icin de sua edin de zaman cabucak gecsin, Rabbim sabrimizi bol versin insallah. Yedigime ictigime dikkat etmeye basladim ben de iyice.4 ay doldu hapi biraktim birkac ay da kendimce korunucam vucudum kendine gelsin istiyorum. Allahin izniyle guzel gunler bizi bekliyo:)
Canım beta hcg baktırdım 19 küsür çıktı
cumartesi randevum vr inşallah güzel şeyler duyarım .sizlerle de paylasirim
hiç geçmeyecek gibi sandığım zaman öyle çabuk geçti ki ben de inanamıyorum. başka şeylerle ilgilenmeye bak anlamıyor sun bile nasıl geçmiş .inşallah en kisa zamanda sizden de güzel haberler aliriz

Rabbim saglikla kucagina bebisini almak nasip etsin. Kaygisiz tasasiz herseyin yolunda gidecegi bir hamilelik yasamani dilerim. Iste insanoglu sabretmek beklemek zor da bekledigimize degicek insallah:)

kızlar benimde 1 yılı doldu. ama ben korunduğum sürede hiç doğum kontrol ilacı almadım eşim korundu. zaten biraz kilo var. doğum kontrol hapıyla dahada şişiyorum. bir yıl doldu bakalım çalışmalara başladım... kızlar bu zamanı kafanıza takmatın zaten kontrollere gittikçe düşünmedikçe geöitor. asıl sonrası zor. eşinle çocuk için çalışmaşara başlıyorsun. hamile kalmayı bekliyorsun. adet tarihini dört gözle bekleyip tezkere sayar gibi gün sayıyorsun. hop bakıyprsun adet olmuşsun. hadi baştan tekrar Başla. valla soğan kürü yaptım. bir ay doldu sonra bu ayda çörek otu bal tarçın kürü var onu uyguladım. bakalım sonuç ne olacak. bir yandan korkuyorumda tekrar eder mi kısmi mol gebelik. inş yaşamam..... hepimize tez zamanda saağlıklı bebekler nasip etsin allahı inşallah:) görüşürüz. dua edin bu ay buraya bebek haberiyle geleyim bende kızlar. byeee :KK66:

Herkese merhaba

Ben de 6 ekim'de mol gebelikten kürtaj oldum. Kürtajdan önce betahcg degerim 100binin uzerindeydi. Kurtajdan bi hafta sonra 9bindi. Daha sonra artmaya basladi 27binlere çıktı. 27bine çıktığı zaman kemoterapi ignesi vuruldum 5 gün. Bu 5gun icinde dusme olmadi aksine artis gösterdi. Igne bitince değerlerim 27 binden 21bine düştü iki gunde. 21bine düştükten bi hafta sonra da 7bine düştü. Su an degerlerim 4binde. Iki hafta sonra tekrar kan verip kontrole gideceğim. Ayni şeyleri yasayan arkadaslrla konusmak istedigim icin yazmak istedim değerleri benim gibi sonradan yukselen ve normale donen arkadaslr var mi aramızda?

merhabalar:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
bu konuyu açalı tam 4 yıl olmuş
uzun zamandırda gırmıordum siteye girdim girmişkende konuma bakayım aktifmidir die maşallahhh haala güncel ama kimse yaşasın istemezdim mol gebeliği

şimdilerde 3 yaşında oğlum var erken doğum yaptım birkaç sıkıntımız var ama maşallahhhh o yaşadığım günler cokkkkktaaaaan geride kaldı darısı sizlere
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

uzun zamandırda gırmıordum siteye girdim girmişkende konuma bakayım aktifmidir die maşallahhh haala güncel ama kimse yaşasın istemezdim mol gebeliği

şimdilerde 3 yaşında oğlum var erken doğum yaptım birkaç sıkıntımız var ama maşallahhhh o yaşadığım günler cokkkkktaaaaan geride kaldı darısı sizlere
ohhh ne mutlu sana
kaç zamandır aklimdaydi n acaba ne yapıyor diye o dönem baştan sona okumuştum . Şimdi çok şükür hamileyim. inşallah tamamına hayırlısıyla erer de kucagima alabilirim

ohhh ne mutlu sana
kaç zamandır aklimdaydi n acaba ne yapıyor diye o dönem baştan sona okumuştum . Şimdi çok şükür hamileyim. inşallah tamamına hayırlısıyla erer de kucagima alabilirim

Çok sevindim senin için merak ediyordum. Çok şükür hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benimde 1buçuk ay bitti. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

Çok sevindim senin için merak ediyordum. Çok şükür hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benimde 1buçuk ay bitti. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
İnan zaman her ne kadar hiç geçmeyecek mis gibi gelse de hızla akıp geçiyor . Bu zamanin kiymetini bilip kendini Sıkma dan stres yapmadan geçir. inşallah en kisa zamanda senden de hayırlı haberler aliriz

Herkese merhaba

Ben de 6 ekim'de mol gebelikten kürtaj oldum. Kürtajdan önce betahcg degerim 100binin uzerindeydi. Kurtajdan bi hafta sonra 9bindi. Daha sonra artmaya basladi 27binlere çıktı. 27bine çıktığı zaman kemoterapi ignesi vuruldum 5 gün. Bu 5gun icinde dusme olmadi aksine artis gösterdi. Igne bitince değerlerim 27 binden 21bine düştü iki gunde. 21bine düştükten bi hafta sonra da 7bine düştü. Su an degerlerim 4binde. Iki hafta sonra tekrar kan verip kontrole gideceğim. Ayni şeyleri yasayan arkadaslrla konusmak istedigim icin yazmak istedim değerleri benim gibi sonradan yukselen ve normale donen arkadaslr var mi aramızda?
Canim cok gecmis olsun. Burda henuz degerleri yukselen bir arkadasa rastlamadim ben. Umarim bir an once hersey duzelir, bize en kisa zamanda degerlerinin yeniden normale dondugu haberlerini verirsin. Iyi bak kendine simdi extra dikkat et herseyine, yemene icemen dinlenmene ozen goster. Biraz klişe olucak ama moralini de koru, uzuntulu stresli zamanlar degerler inan daha yavas azaliyo. Allah'a emanet ol.

Bende hep merak ediyordum sen napiyosun diye inanki, her konu acildiginda senin nick cikiyor karsima cunku"konuyu acan" diye. Cok sevindim adina, Rabbim evladini sana bagislasin. Sen kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldin. Benim 4,5 ay oldu. Allah'im sabir versin zaman cok yavas ilerliyo sanki

Teşekkür ederim dediğin gibi morali yüksek tutmak gerekiyor. umarım en kısa zamanda güzel haberler veririm.

Canim cok gecmis olsun. Burda henuz degerleri yukselen bir arkadasa rastlamadim ben. Umarim bir an once hersey duzelir, bize en kisa zamanda degerlerinin yeniden normale dondugu haberlerini verirsin. Iyi bak kendine simdi extra dikkat et herseyine, yemene icemen dinlenmene ozen goster. Biraz klişe olucak ama moralini de koru, uzuntulu stresli zamanlar degerler inan daha yavas azaliyo. Allah'a emanet ol.

Teşekkür ederim dediğin gibi morali yüksek tutmak gerekiyor. umarım en kısa zamanda güzel haberler veririm.
Bi kere yasin daha 25 hiic stres yapmama gerek yok önünde uzun yıllar var daha dur bakalım bence yaşayacağın güzel günleri düşün kendini mutlu edecek şeyler yap bak ben 31 yaşındayım ve umrumda deil dedim tabi bi ay üzüldüm kendime süre tanıdım sonraaaa salla gitsin dedim
tek kelimeyle rahat ol canim

Merhaba kızlar. bende ara ara yazdım bıraya. aüustosun başı eylül araso benimde bir yılım doldu. Önceki sayfada yazdım. eylülde soğan kürü yaptım. ama çocuk çalışmalarına çok ağırlık vermedim. sonra ekimin 22 sinde adet oldum. ve adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın kürünü yaptım. vee bir senedir sonıçşarım 0 dı ve geçen hafta perşembe günü kontrol amaçlı hormonlarıma baktırmak için sağlık ocağına gittim. cuma günü sonucımu aldığımda ki adetime 9 gün varken beta hcg sonucum 10.43 çıktı. mutlu oldum. doktorum yoktu sağlık ocağında hemşirem baktı. folik asit hap verdi. adetime daha olduğunu öğrenince adet tarihinde gel test yapalım tekrardan bakalım yükseliyor mu dedi. inşşş bı sefer güzel sonuçlanır kızlar. sonrasındada alşah kucağımıza almayı nasip eder.

X