Öncelikle sorunlu gebelik yaşayan herkese geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın diyerek başlayayım.Ben de mol gebelik geçiriyorum,çarşamba günü kürtaj olacağım.33 yaşındayım,ilk gebelik denememde hamile kaldım.benim Sat tarihim 26 hazirandı,temmuzun sonunda adetim 4 gün gecikince test yaptım ve pozitif çıktı.sonra ağustosun ilk haftasından itibaren hergün günde bir defa kahverengi hafif lekelenmeler oldu.yıllık iznime denk geldiği için başka bir şehirde Ağustosun 8'inde yani gebeliğin 6. Haftasında doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi,kanda beta hcg değerine bakıldı ve 3400 çıktı,doktor kese görünmeliydi dedi ve vajinal ultrasondan da baktı yine göremedi.13.nde tekrar çağırdı,ultrasonda kese yine görünmedi,beta hcg 9800 çıktı,ya dış gebelik ya da mol gebelik dedi.2 gün sonra tekrar çağırdı bu kez 14300 çıktı,vajinalden baktı ve ufacık bir kese gördü.bugün (7 hafta+4 gün) kendi doktoruma gittim ve vajinalden bakarak %99 mol gebelik almamız lazım dedi.parsiyel olduğunu düşünüyor ama patolojide kesin sonuç belli olacak.bu iki haftada yaşadığım psikolojiyi tarif edemem.ve önümde bir yıllık bir takip süreci var,Allahım böyle uygun gördü,hayırlısı buymus,inşallah herşey bundan sonra yolunda gider.lütfen dualarınız esirgemeyin,ben de hepinize dua edeceğim.