Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim :KK1:

buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.
gözün aydın cnm kalp atışını duyduguna sevindim darısı burdaki kızlara icicndede bana tabi hayırlı olsun şimdiden saglıkla alırsın bu sefer kucagına inşlhhh :KK9::KK9::KK9:

slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim :KK1:

buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.

böyle güzel haberler duymak ne güzel:KK16: Allah bozmasın amin canım..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..

Kızlar çok sağolun hepiniz. size cumartesi hemen haber vermek istedim ama nete ulaşamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. okul dönemi biraz zorlanıyorum ama neyseki son 4 hafta, sabrediyorum.

paris, lekelenmen için kendi doktorun ne dedi? umarım yakın zamanda geçer. doktor kontrolünü ihmal etme sen yine de

X