- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.301
Canım bozma moralini 1 gün olacak diye bir şey yok stres yapmadan bekle herşey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben güzel haberlerini senden de bekliyoruz canım
saol canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bozma moralini 1 gün olacak diye bir şey yok stres yapmadan bekle herşey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben güzel haberlerini senden de bekliyoruz canım
gözün aydın cnm kalp atışını duyduguna sevindim darısı burdaki kızlara icicndede bana tabi hayırlı olsun şimdiden saglıkla alırsın bu sefer kucagına inşlhhhslm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim
buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.
gözün aydın cnm kalp atışını duyduguna sevindim darısı burdaki kızlara icicndede bana tabi hayırlı olsun şimdiden saglıkla alırsın bu sefer kucagına inşlhhh
Sıra bizde ajdacım sıkı çalışalım bu ay
kizlar bende geldim cevap verin
saol canim benim
Selam canım hoşgeldin daha önce yazmışmıydın ben mi hatırlayamadım :44:
hosbulduk canim galiba bende yeni katiliyorum sizlere sohbete ihtiyacim var bende araniza girmek istedim
Hmmm peki ama burda çok fazla sohbet olmuyor çok aktif bi topik değil,sen de mol gebelik mi geçirdin peki?
saol canim benim
yaa kizlar burda rahat sohbet yapamiyoruz bazen msn lerde daha iyi sohbet olur yaa nedersiniz
hosgeldin merye nasilsin
iyim canim saol sen nasilsin coktan gorusmedik yalnizliktan bunaldim sohbet etmeye arkadaslar ariyorum
canim malesef benim msn yok esim istemiyor
ayy evet yaa bu esler yokmu bu esler kendileri kahvelerde zamanini gecirirler ama kadinlarinda dertlerini anlamazlar iste bizde kadinlar evde otururken patliyacaz yalnizliktan
iyiyim bende yaramaz oglumla ugrasiyorum
hayirdir canim se cok bualmissin bisey mi oldu
slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim
buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.