Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Ayy kızlar ne güzel hamişlerimiz çoğalıyor inşallah daha da arttırabiliriz sayıyı sağlıkla inşallah :KK16::KK16::KK16:

slm kızlarrr benim bu ayda boşa getdi şimdi renklim başlıyor pembemsi gördüm nasip kısmet önümüzdeki ay bakalım kısmet diyelim calışmalara agırlık verecegiz bide kızlar demeyi unutdum korumayı bırakan arkadaşlar size tavsiyem eşinize cakışır otu alıp kaynatın icirin yada aktardan alırkeen sorun kullanımını hadi bol şanslar gizz

slm kızlarrr benim bu ayda boşa getdi şimdi renklim başlıyor pembemsi gördüm nasip kısmet önümüzdeki ay bakalım kısmet diyelim calışmalara agırlık verecegiz bide kızlar demeyi unutdum korumayı bırakan arkadaşlar size tavsiyem eşinize cakışır otu alıp kaynatın icirin yada aktardan alırkeen sorun kullanımını hadi bol şanslar gizz

..hayırlısı artık canım ..herşeyde vardır bir hayır..en hayırlı zamanda versin Allah..benimde 5 ay olacak nerdeyse..kısmetse ağustos ya da eylül gibi korunmayı bırakıcam bende..bu ay beta hcg me baktırmadım..doktor baktırma artık dedi kurumuş sende mol dedi..temmuz ayında baktırırım artık..içim rahat etmez çünkü

Son düzenleme:
İyiyim canim çok sağol. Açlık ve mide bulantısı ile mücadele ediyorum çok şükür:) birazdan memlekete dogru yola cikicaz. Yarın doktora gidicem ins. Sonuç ne olcak bakalım. Sen nasılsın

İnşallah doktordan hayırlı haberler le gelirsin canım..Dualarımız seninle..

..hayırlısı artık canım ..herşeyde vardır bir hayır..en hayırlı zamanda versin Allah..benimde 5 ay olacak nerdeyse..kısmetse ağustos ya da eylül gibi korunmayı bırakıcam bende..bu ay beta hcg me baktırmadım..doktor baktırma artık dedi kurumuş sende mol dedi..temmuz ayında baktırırım artık..içim rahat etmez çünkü

öyle cnm kısmet hayırlısı dr 6 ay dedi korun demekki kısmet öyleymiş demekki 6 ayı doldurmam gerek benim icin hayırlısı olsun bakalım:KK1::KK1:

canım hayırlısı olsun takma kafana. artık önümüzdeki aylara bakıcaz. önemli olan sağlıklı olması sonuçta

SL KIZLARRR NASILLSINZZ ARZUMMMM NAPTINNN CNM GİTDİNMİİİİ DOKTORA BEBİŞŞ NASIL FISTIKKKK DUYDUNMU CNM KALP ATIŞINI İNŞLHHH HERŞEY YOLUNDDIRR CNMMM HADİ SENİ İLK BÖYLE:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: SONRAA CNMMMM PAŞAYIDA BÖLE GÖRMEK İSTERİZ KUCAGINDAAA:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::KK1::KK1::KK1::KK1:

slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim :KK1:

buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.

slm kızlar. cumartesi doktora gittik veee pıt pıtları duyduk çok şükür. baya rahatlamış durumdayım. 7 hafta 3 günlük bugün itibariyle. doktor her şey olması gerektiği gibi dedi. bi sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. biraz uzak gibi geldi bana, belki 3 hafta sonra filan giderim :KK1:

buradan mutlu haberleri vermek çok güzel. Allahım bozmasın, isteyen herkese nasip etsin.

azurem cok sevindim canim gozun aydin 1 ay sonra atmis cunku saglikli bi gebelik bi problem olsa erken tarihte gel derdi:nazar:ALLAHIN izniyle daha bisey olmaz :nazar:.gelelim benim duruma benim cuma gunu lekelemmem oldu acile gittim dr bakti daha yeni yerlesmis normal gorunuyor dedi bende baktim keseyi ve kesenin icinde kucuk bisey gordum cumartese hcg verdim bide bugun verdim onlari istedi ama benim lekelenmem hala devam ediyor yerlesme kanamasi olsa bigun olmazmiydi:KK50:

çok sevndm cnm. gözn aydın. allah tamamını erdirr inş.

Ayyyy canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam çok güzel bir haber bu şükürler olsun inşallah aynı mutluluğu bizler de yaşarız canım :KK16::KK16::KK16::KK16: Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin canım

azurem cok sevindim canim gozun aydin 1 ay sonra atmis cunku saglikli bi gebelik bi problem olsa erken tarihte gel derdi:nazar:ALLAHIN izniyle daha bisey olmaz :nazar:.gelelim benim duruma benim cuma gunu lekelemmem oldu acile gittim dr bakti daha yeni yerlesmis normal gorunuyor dedi bende baktim keseyi ve kesenin icinde kucuk bisey gordum cumartese hcg verdim bide bugun verdim onlari istedi ama benim lekelenmem hala devam ediyor yerlesme kanamasi olsa bigun olmazmiydi:KK50:

Canım bozma moralini 1 gün olacak diye bir şey yok stres yapmadan bekle herşey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben güzel haberlerini senden de bekliyoruz canım :KK16:

X