- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.501
geçmiş olsun.umarım doktorunun söylediği gibi gelişmez gebelik sürecin.doktorun sırf keseyi saran halo dediğin şey yokmu diye mol gebelik diyor?birde betahgc değerin 5 hafta ile uyumlu 475 yazmışsın.yani neye göre mol diyor anlayamadım...benim bildiğim kadarıyla mol olsa bile bu kadar erken belli olmaz:44:
lekelenme yaşıyormuşsun onu bir çok gebe yaşıyor ama moldeki lekelenme en azından benim yaşadığım ve araştırdığım lekelenme kahverengi oluyor...
belki seninkisi yerleşme kanamasıdır...iyi düşünelim iyi olsun...
inşallah bugun alacağın sonuc müspet olur...son olarakda 2 düşükten sonra gebe kalan varmı yazmışsın.elbette vardır bizim bilmediğim niceleride vardır..
sonuçta doğurgan bir insansın Allah isterse her şey olur...
hiç üzme kendini...
cevap için teşekkürler canım.yok aşoladan 4 gün sonra 475 çıkmıştı..az önce doktordan geldim.değerim 40 a düşmüş..buda düşük maalesef..tek sevindiğim şey üzüm gebeliği olmadığı..kanamanın gelmesini bekliyorum..buda olmadı maalesef( 3.sü inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallahh:2:
mol olmamış olman büyük şans.en azından bekleme süren kısa olur.değerin düşmüş dolayısıyla kendiliğinden düşük oluyor değil mi?
inşallah 3.gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah...
selam arkadaşlar 3 yıllık evliyim hiç bişekide korunmama rağmen hamile kalamadım.geçen şubat ayı aşılama oldum ve hamile kaldım..kalp atışlarını duydum bebeğimin daha sonra gittiğimde bebeğim ölmüştü ve haftasına göre gerideydi..çok zor zamanlar yaşadım..ve kendimi toplamama yardımcı olan tek şey benim için yeni bebek çalışmasıydı.ve kürtaj olduktan sonra yeniden aşılama tedavisine başladık..aşılmam yapıldıktan 4 gün sonra kanama yaşadım.ve doktorum kan testi istedi sonucum 475 di..8 yumurtam oluşmuştu ve doktor çoğu döllendiği için sonuç böyle çıktı dedi..3 4 gün aşırı kanama yaşadım..ve düşük önleyici haplar iğneler kullandım..keselerim henüz adet günü gelmeden ultrasonda görünmüştü..ikiz olarak başladı yine..ve biri 4 haftalık diğeri 5 haftalık gelişen 2 kesem vardı..diğerleri ölü kese diyordu doktorum..dün yine gittim doktora ve 5 haftalık olan kesem 5 hafta 2 günlük çıktı.üzerinden 9 gün geçmesine rağmen..aslında haftasına göre normal gelişiyor fakat keseyi saran halo mudur o oluşmamış.ve tekrar kan tahlili oldum..doktorum üzüm gebeliğinden şüpheleniyor..ve dünden beri lekelenme gibi kanama yaşıyorumm..arkadaşlar 2 düşükten sonra tekrar hamile kalan arkadaşlarımız varmı..teselliye çok ihtiyacım var...p.tesi sonucum çıkıcak.inşallah değerim çok yüksek çıkmaz..:2::2::2:
Canim benim buyuk gecmis olsun ayni olayi bende cuma gunu yasadim 6 haftalik kalp atislarini gorduk hatta ultrasyon resmi verdiler 10 haftaliginda kanamam oldu gittim normal adet gibi doktor sasirdi sen hamile degilsin dedi yanima doktorun verdigi recete ile ultrasyon filmini goturdum ona baktilar ozaman taslasmis dedi ilac verdi kurtaj falan olmadim yinede cok korkuyorum peki sana bekleme sureci verdilermi sebeb ne gosterdiler sana cokk kotu bir durumya cumadan beri Allahim afetsin etmedigim isyan kalmadi asilamayada guvencim kalmadi ama baskada sansim yok bakalim 29 mayista cagirdilar ne olacak bilmiyorum((((((((((((((((((
inşallah cnım 3.gebeliğim sağlıkla ilerler..sağlıkla kollarıma almak nasip olur...evet doktor ilaç yada bişi vermedi..az az lekelenme yaşıyorum tam anlamıyla ne zaman sökülürümki hiç bilmiyorum
Canim benim buyuk gecmis olsun ayni olayi bende cuma gunu yasadim 6 haftalik kalp atislarini gorduk hatta ultrasyon resmi verdiler 10 haftaliginda kanamam oldu gittim normal adet gibi doktor sasirdi sen hamile degilsin dedi yanima doktorun verdigi recete ile ultrasyon filmini goturdum ona baktilar ozaman taslasmis dedi ilac verdi kurtaj falan olmadim yinede cok korkuyorum peki sana bekleme sureci verdilermi sebeb ne gosterdiler sana cokk kotu bir durumya cumadan beri Allahim afetsin etmedigim isyan kalmadi asilamayada guvencim kalmadi ama baskada sansim yok bakalim 29 mayista cagirdilar ne olacak bilmiyorum((((((((((((((((((
inşallah kısa zamanda kanama yaşarsında kürtaj olmassın...kürtajda ayrı bir depresyon olayı
bir şey soracagım gebelikten önce folik asit başlıyormusun?yada bu ikisinde folik asit kullandınmı?folik asit çok çok önemli çünkü...
MERHABA KIZLAR..
bir kaç gündür yoktum resmi tatili ve haftalık iznimi birde dr.izin aldım...enine boyuna paso yattım...cumartesi günü düğüne gittim....
kızlar yaaaa bu 12.hafta ne zaman dolacak çok tedirginim....aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...bunu psikolijim kaldırmaz mahfolurum...sürekli dua ediyorum..nazmalalarımı aksatmadan kılmaya çalışıyorum..cevşen okuyorum......bu farklı diğerinden farkındayım mesela göğüslerim hala acıyor..büyümr çabasında...sabahları bulantım oluyor..istifar ediyorum öyle rahatlıyorum...gün boyu bulantım çok gelmiyor...çok halsizim...çok çabuk yoruluyorum....allahım bu içimdeki korkuyu azalt hayırlısını nasip et ya rabbim...diyorum...sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.....
bir şey sorucam siz şimdi aklıma geldi...arada bir özellikle duş sonrası çamaşırıma kahverengimsi daha çok koyu sarı bir akıntı geliyor....birkere geliyor.okadar...normalmi????
hamile kalınca günde 1 tane kullandım cnm her iksindede
yok canım işde öyle olmamalı...gebelik düşünüyorsan 3 ay öncesinden başlaman lazım...doktorun söylemesi lazım.ben bunun çok önemli oldugunu düşünüyorum.
mesela bu 3.süne gebe kalmadan 3 ay öncesinden başlamalısın.inan bir çok problemi bertaraf ediyor...
MERHABA KIZLAR..
bir kaç gündür yoktum resmi tatili ve haftalık iznimi birde dr.izin aldım...enine boyuna paso yattım...cumartesi günü düğüne gittim....
kızlar yaaaa bu 12.hafta ne zaman dolacak çok tedirginim....aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...bunu psikolijim kaldırmaz mahfolurum...sürekli dua ediyorum..nazmalalarımı aksatmadan kılmaya çalışıyorum..cevşen okuyorum......bu farklı diğerinden farkındayım mesela göğüslerim hala acıyor..büyümr çabasında...sabahları bulantım oluyor..istifar ediyorum öyle rahatlıyorum...gün boyu bulantım çok gelmiyor...çok halsizim...çok çabuk yoruluyorum....allahım bu içimdeki korkuyu azalt hayırlısını nasip et ya rabbim...diyorum...sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.....
bir şey sorucam siz şimdi aklıma geldi...arada bir özellikle duş sonrası çamaşırıma kahverengimsi daha çok koyu sarı bir akıntı geliyor....birkere geliyor.okadar...normalmi????
kızlar hastaneye gittim... Perşembe 9:20 de randevumm var... hayırlısıylaa şu işte bi bitse hastaneye git gel git gelll fenalık geliyorr....
bir de diğer sayfalarda bişey okudumm...
FreeBHCG 32,1 mIU/ml
50den aşağıysa erkek 50 yukarı ise kız oluyormuş bende oğlumdaki sonuçlarıma baktımda ondada 21 çıkmış sizce böyle bir şey mümkünmüdür....
cinsiyeti belli olan hanımlar...
kızlar hastaneye gittim... Perşembe 9:20 de randevumm var... hayırlısıylaa şu işte bi bitse hastaneye git gel git gelll fenalık geliyorr....
bir de diğer sayfalarda bişey okudumm...
FreeBHCG 32,1 mIU/ml
50den aşağıysa erkek 50 yukarı ise kız oluyormuş bende oğlumdaki sonuçlarıma baktımda ondada 21 çıkmış sizce böyle bir şey mümkünmüdür....
cinsiyeti belli olan hanımlar...
canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın((((( FreeBHCG 32,1 mIU/ml
bu ne oluyor allah askına ne testmı ))))))?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?