Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

cevap için teşekkürler canım.yok aşoladan 4 gün sonra 475 çıkmıştı..az önce doktordan geldim.değerim 40 a düşmüş..buda düşük maalesef..tek sevindiğim şey üzüm gebeliği olmadığı..kanamanın gelmesini bekliyorum..buda olmadı maalesef( 3.sü inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallahh:2:

mol olmamış olman büyük şans.en azından bekleme süren kısa olur.değerin düşmüş dolayısıyla kendiliğinden düşük oluyor değil mi?
inşallah 3.gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah...

çok geçmiş olsun canımm herşeyin hayırlısııı bundada vardır bir hayırr... mol olsaydınnn dahada zor olucaktı herşey emin ol... Kendiliğinden düşük olması kürtajdan daha iyi allah yardımcın olsun sabır göster sabırlı ol mutlaka mükafatını alırsınn....

kızlar hastaneye gittimm muane falan etmeden raporlarımı inceledi 6.5 eminimki kaybolur kandada iyi çıkmış dedi bebeğe zararı olmaz dedi ama ne olur ne olmaz diye dopler için gün almamı söyled kağıt verdi yarın sabah erkenden gidip randevu alıcam... En geç 2 güne kadar gün verirlir dedi.. sonuçlarını direk göztepeye takibini yapan doktoruna götür dedii bakalım yarın bakalımmm ne zaman gün vercekler inşallah dediği gibi erkene verirde cumaya şu iş bitmiş olurr...

inşallah cnım 3.gebeliğim sağlıkla ilerler..sağlıkla kollarıma almak nasip olur...evet doktor ilaç yada bişi vermedi..az az lekelenme yaşıyorum tam anlamıyla ne zaman sökülürümki hiç bilmiyorum

Canim benim buyuk gecmis olsun ayni olayi bende cuma gunu yasadim 6 haftalik kalp atislarini gorduk hatta ultrasyon resmi verdiler 10 haftaliginda kanamam oldu gittim normal adet gibi doktor sasirdi sen hamile degilsin dedi yanima doktorun verdigi recete ile ultrasyon filmini goturdum ona baktilar ozaman taslasmis dedi ilac verdi kurtaj falan olmadim yinede cok korkuyorum peki sana bekleme sureci verdilermi sebeb ne gosterdiler sana cokk kotu bir durumya cumadan beri Allahim afetsin etmedigim isyan kalmadi asilamayada guvencim kalmadi ama baskada sansim yok bakalim 29 mayista cagirdilar ne olacak bilmiyorum((((((((((((((((((

MERHABA KIZLAR..

bir kaç gündür yoktum resmi tatili ve haftalık iznimi birde dr.izin aldım...enine boyuna paso yattım...cumartesi günü düğüne gittim....
kızlar yaaaa bu 12.hafta ne zaman dolacak çok tedirginim....aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...bunu psikolijim kaldırmaz mahfolurum...sürekli dua ediyorum..nazmalalarımı aksatmadan kılmaya çalışıyorum..cevşen okuyorum......bu farklı diğerinden farkındayım mesela göğüslerim hala acıyor..büyümr çabasında...sabahları bulantım oluyor..istifar ediyorum öyle rahatlıyorum...gün boyu bulantım çok gelmiyor...çok halsizim...çok çabuk yoruluyorum....allahım bu içimdeki korkuyu azalt hayırlısını nasip et ya rabbim...diyorum...sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et diyorum.....

bir şey sorucam siz şimdi aklıma geldi...arada bir özellikle duş sonrası çamaşırıma kahverengimsi daha çok koyu sarı bir akıntı geliyor....birkere geliyor.okadar...normalmi????

selam...cok kotu bi durum gercekten..uyumak guzel.sabah uyandiginda bu talihsizligi tekrar tekrar yasamak ölüm gibi...benim bu 2.oldu.kendimden korkar oldumm..senindemi asilamaydi..taslanmis ne demek? doktor bana ilac falan vermedi.dunden beri az az lekelenme yasiyorum.pedimin yarisi bile dolmadi..doktor eger kanama cogalirasa kurtaj dedi.bndede tersi durum var..unan o kadar yikim olduki bizim icin.doktor bile cok uzuldu halime.1hafta sonra kontrolum var.o zaman konusurum heralde.zaten asilamalarla hamile kaldim.dustu bebeklerim..git gide umutsuzlaga dogru gidiyorumAllah yardimcimiz olsun..tez vakitte bizimde yuzumuzu guldurur insallahhh...

inşallah cnım 3.gebeliğim sağlıkla ilerler..sağlıkla kollarıma almak nasip olur...evet doktor ilaç yada bişi vermedi..az az lekelenme yaşıyorum tam anlamıyla ne zaman sökülürümki hiç bilmiyorum

inşallah kısa zamanda kanama yaşarsında kürtaj olmassın...kürtajda ayrı bir depresyon olayı
bir şey soracagım gebelikten önce folik asit başlıyormusun?yada bu ikisinde folik asit kullandınmı?folik asit çok çok önemli çünkü...

büyük geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın...ama bence hiç isyan etme...bütün düşen bebeklerde yada kalbi duran bebeklerde anomoli olduğu için rahim barındırmıyor bir şekilde ekarte ediyor onu...bu da bir seleksiyon ve olmak zorunda.Düşünsene bütün gebe kalan kadnların hepsinin doğum yaptıgını...bundada bir sürü mana var emin ol...
Allah büyüktür bundan sonrası inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder....

zelihacım bende sarı akıntı olmuyor.fakat bildiğim şu var ki oda gebelikte çeşit çeşit akıntılar oluyor....bence kan gelmediği sürece sorun yok
gerçi iltihap olma durumada var ama sen diyorsun ki bir kere oluyor:44:
o yüzden doktora sormakda fayda var canım..

hamile kalınca günde 1 tane kullandım cnm her iksindede

yok canım işde öyle olmamalı...gebelik düşünüyorsan 3 ay öncesinden başlaman lazım...doktorun söylemesi lazım.ben bunun çok önemli oldugunu düşünüyorum.
mesela bu 3.süne gebe kalmadan 3 ay öncesinden başlamalısın.inan bir çok problemi bertaraf ediyor...

kullanırım cnm şuan kanama yaşıyorum bitsin başlarım

canım bende biliyorsun kanamalı günler geçirdimm çok şükür 12. haftam bitti... darısı başına
o lekelenemelere sen şimdilik dikkat ettt iltihaptanda olabilir bol bol su iç ve ayakta fazla durmamaya çalış....

bende de var çok hareket ettiğimde geliyorrr ama dinlendiğimde hiç bir şey yok.... bir de eşinle ilişkide sık sık bulunma en azından 12. haftaya kadar

ben şuanda ikili testimide yaptırdımm bi kaç doktorada sordum normalde değerlerde olduğunu söylediler... Geziyorum dolaşıyorumm korkularımın çoğu azaldı....

zamanla sende atlatcaksın namazzz kılmak o kadar iyi geliyorkiii sakın bırakma ben kistte olduğu içinfazla oturup kalkamıyorumm üst üste karnım sıkışıyorrr diye o yüzden oturarakta olsa sadece farzıda olsa kılmaktan hiç vazgeçmiyorumm... kıldıkcaa rahatlarsın korkuların azalır... Bunları zaten sende biliyorsundurr....

inşallahh herşey gönlümüze göre olurr... Biz bir çok insanın yaşadığından daha farklı hamilelikler korkular yaşıyoruzzz....Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.

kızlar hastaneye gittim... Perşembe 9:20 de randevumm var... hayırlısıylaa şu işte bi bitse hastaneye git gel git gelll fenalık geliyorr....

bir de diğer sayfalarda bişey okudumm...

FreeBHCG 32,1 mIU/ml

50den aşağıysa erkek 50 yukarı ise kız oluyormuş bende oğlumdaki sonuçlarıma baktımda ondada 21 çıkmış sizce böyle bir şey mümkünmüdür....

cinsiyeti belli olan hanımlar...

kızlar hastaneye gittim... Perşembe 9:20 de randevumm var... hayırlısıylaa şu işte bi bitse hastaneye git gel git gelll fenalık geliyorr....

bir de diğer sayfalarda bişey okudumm...

FreeBHCG 32,1 mIU/ml

50den aşağıysa erkek 50 yukarı ise kız oluyormuş bende oğlumdaki sonuçlarıma baktımda ondada 21 çıkmış sizce böyle bir şey mümkünmüdür....

cinsiyeti belli olan hanımlar...

Doğruluk payı yok canım.

canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın((((( FreeBHCG 32,1 mIU/ml

bu ne oluyor allah askına ne testmı ))))))?????

canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın((((( FreeBHCG 32,1 mIU/ml

bu ne oluyor allah askına ne testmı ))))))?????

evet abla hamile bayanda dolaşan serbest beta hcg kanın oranı... ikili tarama testinde yapılıyor...

burcucum bende okuyunca şaşırdımm ama oranlarımı araştırırken okudum bir çok sayfada var.... ama doğruluk payını bilemiycemm... Bakalım belki tutar erkek olurr

hoş benim yüzümde bir sürü lekelenme oldu.. doktorlar normal diyor fakatt kız annenin güzelliğinden alırmış yaaa herkes kızın olcak diyorrr... kısmetttt herşeyi geçtimm cinsiyete geldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…