• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

inşallah canımmm hayırlı bir haber veririm de

kırmızı haberi olmazzzz......

kızlar merhaba nasılsınız burcucugum annne ıcın uzuldum gecmış olsun selamlarımızı ılet tez zamanda saglık durumunu beklıyoruz bebışimızın inşallah cokkkkk guzel haberlerle dolu dızgın gelırsın ıcımden hıs var cok guzel olacak hesey bu arada ben kan aldırdım bugun tıp fak gıttım hcg de verdım bakalım almışlarmı haftaya esım alacak sımır alındıydı baktırmadım doktora ama bısey yok temız lupus dıye test verdım oda negatıf dıyor sımdı ona bakıcam ve dıyer proteın c ve s tahlıllerım var c dusuktu ben de sımdı de normal duzeyde ama s duşmuş bu kez anlamadım ama bır yerde okumustum bu proteın c ve s dusermış yukselırmış neyse haftaya alıcam tum tahlıllerımı bır guzel doktora gozterecem sadece kaıyor rahm fılmım bakalım onuda ınsallah cektırecem ben den bu kadarrrrrrrrrrrr

merhaba caco abla
hoş geldin
ne güzeş bütün tahlillerini yaptırıyorsun,en güzelini yapıyorsun.
bende smear testi yaptıracagım.mollere yapılması lazım mış ama bana yapmadılar:19::19:

yok yok bunun altında başka bir neden olmalı:44:
epey zamandır havalar böyle ama ilk defa bende böyle tahribat derecesinde oluyor:31::31:

geçti canım Allaha şükürler olsun ki.akşam belimin ağrısının yüzünden erken uyudum uyuyana kadar perişan oldum.sabah kalktığımda bütün ağrılarım geçmişdi.ama şimdide midem bulanıyor:59:
senin geçtimi canım?

şimdi girdim doktor cevap yazmış.
sağolsun gene çok açıklayıcı yazmış:26:

Cevap : Mol nedeniyle sık sık kontrollerinizin yapıldığını sanıyorum, bu durum geçmezse ve ağrınız artarsa tekrar kontrole gitmeniz gerekir. Hoşçakalın

olmadı canım bir tek o gün oldu.birde artık hamile olma ihtimalim 0
neden dersen tam anlamıyla bir regl yaşıyorum hemiide yoğun bir şekilde...
bu kadında yani ne alakası var molle bel ağrısının anlamadım kii:19::19:

bu arada prof.dr tansu beye sordum
profesor oldugu için en azından daha tatmin edici olurum cevabından diye.parsiyellerde bencede 6 ay yeterli bir suredir yazmış
artık soracagımda doktor kalmadı:9::9:

bu arada prof.dr tansu beye sordum
profesor oldugu için en azından daha tatmin edici olurum cevabından diye.parsiyellerde bencede 6 ay yeterli bir suredir yazmış
artık soracagımda doktor kalmadı:9::9:

:) he iyi zaten çoğu doktorda molle ilgili tam bilgiye sahip değil bende belime sıcak su torbası koydummm.... Belki sende adet olucağın için ağrımıştırrr....

Back