• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

benimkide nisan belli olur
umarım nisan başı birbirimize bu güzel mutlu haberi veririz
gerçi gebe kaldıkmı birde sonrası var ne oldu ne bittii
telaşemiz hiçbitmeyecek galiba:59:

ben ondan sonrasında hiç korkmuyorum yani içimde tekrar mol olurmuşum gibi bir his yok düşüncede yok yani ben kendimi bunlardan birazzz kurtardım içim rahat gebeliğe hazırımm.... tabii başka bir düşük olmazsa....

Birde burcu nezamandır yok onuda merak ediyorumm.... nasıl acaba...

bilseydim hemen gebe kalınmama olayını daha önceden bırakırdım korunmayı.ben öyle inanmışım ki hemen gebe kalacagıma.halen daha umutluyum.gecen ay edetten hemen sonraki gün oldu.o zaman gebe kalma şansım çok ama çok düşüktü.şimdi tam yumurtlama günümde olacagı için gebe olma şansım yüksek olacak inşallah

bilseydim hemen gebe kalınmama olayını daha önceden bırakırdım korunmayı.ben öyle inanmışım ki hemen gebe kalacagıma.halen daha umutluyum.gecen ay edetten hemen sonraki gün oldu.o zaman gebe kalma şansım çok ama çok düşüktü.şimdi tam yumurtlama günümde olacagı için gebe olma şansım yüksek olacak inşallah

inşallah canımmmm hepimizin kalbine göre versinn....

Bende hep ilk aylardan olduğum için hamile bu ay inanaılmaz derecede çok güzel haber alıcağıma inanıyorum....

burcunun dışında şimdi baktımda ilk sayfaya,3 kişi daha hamile ama ses seda yok...
herhalde gebe kalınca girilemiyor pek...bakalım biz nasıl olacağız gene böyle girecekmiyiz:26:

doğru diyorsun canım.bizim bir çok şeyimiz birbirimize daha yakın
bilmiyorum herkesle bu kadar çabuk samimi olamam ben açıkcası...
çok zor muhabbet kurarım normalde:ssz:
elektrinkk aldım senden:32:

bende herkesle hemen hemen samimi olur muhabbet ederimm tabiki de istinalar var.. Ama yaşadıkalrımız yerler bulduğumuz durumlar biribirine çok benziyor bende seninle sohbet etmeyi seviyorummmm.... İnşallah hayırlı haberlerimizi alıp bu ay belki hamiş hamiş görüşmek nasip olur :)

Bizim evde en üst katta şuanda çok güneşli....

Birde belim nasıl ağrıyor varya kopuyor sanki.....

şiddetli bel ve kasık ağrılarımdan ötürü şimdi bir doktora soru sordum.normalmidir diye
daha önce hiç ağrım olmazdı dedim bakalım ne diyecek
benimkisi dayanılır gibi değil
nasıl pozisyon alacagımı şaşırdım

şiddetli bel ve kasık ağrılarımdan ötürü şimdi bir doktora soru sordum.normalmidir diye
daha önce hiç ağrım olmazdı dedim bakalım ne diyecek
benimkisi dayanılır gibi değil
nasıl pozisyon alacagımı şaşırdım

evet bu sefer benimde öle cevabı bana yaz canım sanki bellimi kesiyorlarrr o kadar ağrıyor...

kutlugül:27:
çok kısa cevaplar veriyor,muammer bey gibi uzun uzun anlatmıyor..
onun sorusu tabi indirirler herkes ona soruyor cunku
mesela ben:21:

bu durumum kesinlikle normal değil
bu kdar belimin ve kasıklarımın agrısması hayra alamet degıl
daha once hiç olmazdı
gebe olabilirmiyim acaba:27:

Back