• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Huhu kızlar sürekli takipteyim sizleri merak etmeyin :1:
Son bir haftadır internet problemimiz war sürekli gidip geliyor günlerdir gelmediği oluyor hala nedeni bulunamadı görevlilerin biri gelip diğeri gidiyor :)
Annem izmirden geldi sagolsun yardımcı oluyor cok istanbul havası yaramadı anneciğime hastalandı şimdide ben ona bakıyorum yarın hastahaneye gidicez.Kendi durumum cok şükür iyi ters giden bir durum yok en son geçen hafta gitmiştim herşey yolundaydı bu hafta gidemedim 1-2 haftaya 2li test için gidicez inş herşey normal çıkar.Endişelerim sürekli war bebekle alakalı.Rabbim inşallah hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagıma alacagım günleride gösterir.
Bu ay sizlerdende güzel haberler bekliyorum kübra ve suna :1: 2012 nin son bebekleri olacaklar :46:

Huhu kızlar sürekli takipteyim sizleri merak etmeyin :1:
Son bir haftadır internet problemimiz war sürekli gidip geliyor günlerdir gelmediği oluyor hala nedeni bulunamadı görevlilerin biri gelip diğeri gidiyor :)
Annem izmirden geldi sagolsun yardımcı oluyor cok istanbul havası yaramadı anneciğime hastalandı şimdide ben ona bakıyorum yarın hastahaneye gidicez.Kendi durumum cok şükür iyi ters giden bir durum yok en son geçen hafta gitmiştim herşey yolundaydı bu hafta gidemedim 1-2 haftaya 2li test için gidicez inş herşey normal çıkar.Endişelerim sürekli war bebekle alakalı.Rabbim inşallah hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagıma alacagım günleride gösterir.
Bu ay sizlerdende güzel haberler bekliyorum kübra ve suna :1: 2012 nin son bebekleri olacaklar :46:

annene çok geçmiş olsun canım senin iyi haberlerini duymak çok güzelll...İnşallah bütün bu güzel dualarımız kabul olurrr ve hepimiz göbişi kucağı bebişlerle dolarrr....

annene çok geçmiş olsun canım senin iyi haberlerini duymak çok güzelll...İnşallah bütün bu güzel dualarımız kabul olurrr ve hepimiz göbişi kucağı bebişlerle dolarrr....

evet burcucumm inşallah
benim yazımıda değiştirebilirsin
artık korunmuyorummmmmmmmm:16::64:
inşallah iyi yapıyorumdur:75:

Sagolun kızlar.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerdende alacagız güzel haberler.Ne kadar korunmustunuz onuda söylerseniz listeyi düzenliyeyim?

slm kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim ancak....malum interbet yooook...:(
topik iyi moreller iyi bir sıkıntı görünmüyor...bu hafta yumurtlama haftamdı sıkı çalıştık bakalım önümüzdeki haftalarda neloer olucak...
hemen haber vericem merak etmeyin.....................................
hepinizi seviyorum.burcucum bebişine muks....:16::16:

slm kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim ancak....malum interbet yooook...:(
topik iyi moreller iyi bir sıkıntı görünmüyor...bu hafta yumurtlama haftamdı sıkı çalıştık bakalım önümüzdeki haftalarda neloer olucak...
hemen haber vericem merak etmeyin.....................................
hepinizi seviyorum.burcucum bebişine muks....:16::16:

Canım iyi olmana sevindim.İnşallah bu ay olacak Allahın izniyle tabi.Güzel haberlerini bekliyoruz.Bizde seni öptük :) :16:

Back