- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.641
burcu nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldu.... Herşey yolundadır umarımmm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhu kızlar sürekli takipteyim sizleri merak etmeyin
Son bir haftadır internet problemimiz war sürekli gidip geliyor günlerdir gelmediği oluyor hala nedeni bulunamadı görevlilerin biri gelip diğeri gidiyor :)
Annem izmirden geldi sagolsun yardımcı oluyor cok istanbul havası yaramadı anneciğime hastalandı şimdide ben ona bakıyorum yarın hastahaneye gidicez.Kendi durumum cok şükür iyi ters giden bir durum yok en son geçen hafta gitmiştim herşey yolundaydı bu hafta gidemedim 1-2 haftaya 2li test için gidicez inş herşey normal çıkar.Endişelerim sürekli war bebekle alakalı.Rabbim inşallah hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagıma alacagım günleride gösterir.
Bu ay sizlerdende güzel haberler bekliyorum kübra ve suna 2012 nin son bebekleri olacaklar
annene çok geçmiş olsun canım senin iyi haberlerini duymak çok güzelll...İnşallah bütün bu güzel dualarımız kabul olurrr ve hepimiz göbişi kucağı bebişlerle dolarrr....
evet burcucumm inşallah
benim yazımıda değiştirebilirsin
artık korunmuyorummmmmmmmm
inşallah iyi yapıyorumdur
benimkisi daha 5 ay oldu
bir cesaret geldi ama bakalım hayırlsıı
ben2 ay yumurtalamaya denk getirmeden yaptımm bu ay yumurtalamaya getiriyorummm.. 14 - 16 olur inşallah.... Ve hamiş yazarsın bizide....
tam anlıyamadım sunacım :) 2 ay mı korundu yazayım
Zelihaaaaa nasılsın? hoşgeldin son duruumun nedir?
slm kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim ancak....malum interbet yooook...
topik iyi moreller iyi bir sıkıntı görünmüyor...bu hafta yumurtlama haftamdı sıkı çalıştık bakalım önümüzdeki haftalarda neloer olucak...
hemen haber vericem merak etmeyin.....................................
hepinizi seviyorum.burcucum bebişine muks....
inşallah
ben çoooooooooooooook umutluyumm
valla suna kendimi daha şimdiden kaptırdım :18:
dananın kuyruğu 25 gün sonra kopacak
görecez bakalım artık