Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

yok canımmm hatipoğlu senin dediğin market şimdi orayı yıktılar ben ordan otobüse biniyorummmm ümraniye adliyesinin orda oturuyorum ben... çarşısında değilim yanii....

ya sen ara daydı bu hatıpoglu ordamı oturuyorsun umranıye orası umr olarak gecıyor polıs karakolunun orada sanırım degılmı atlas hastanesıne yakınsın yanı degılmı canım yoksa tam tavukcudamısın

ya ben tam anlamadım senın yerı cetın emec parkının oradamısın yoksa orda vardı bıde aklıma geldı hatıpoglu balıkcılar var peros magazı var tam sen ordamısın canım

ya ben tam anlamadım senın yerı cetın emec parkının oradamısın yoksa orda vardı bıde aklıma geldı hatıpoglu balıkcılar var peros magazı var tam sen ordamısın canım

yok yok ben dudulluya yakınım şimi ümraniye sgk taşındı ona yakınım ümraniya adliyesine yakınım hep bunlara yürüme mesafesindeyimmm.... Ümraniye çarşı bana uzak ben otobüsle gidip geliyorummm

yok yok ben dudulluya yakınım şimi ümraniye sgk taşındı ona yakınım ümraniya adliyesine yakınım hep bunlara yürüme mesafesindeyimmm.... Ümraniye çarşı bana uzak ben otobüsle gidip geliyorummm

ben anlamadım ya tam senın yerını adlıye umranıyde var karakolun orada onu bılıyorum atlas hastanesı var oradamısın

ben anlamadım ya tam senın yerını adlıye umranıyde var karakolun orada onu bılıyorum atlas hastanesı var oradamısın

yok ya orda adliye yok karakol var...

ben orda değilimmmm ben dudulluya yakınım ıhlamurkuyu doğanevler falan var oraya yakınım...

sunacım bir doçentte sordum cevabı şu oldu

3 ay yada 6 ay çok farklı zamanlar deği. 3 ay sonra hemen zaten gebe kalamzsınız. Gene o altı ay olur. Önemli olan sağlıklı bir şekilde devam etmesi. Folik aside başlayın. hatta size daha besin değerinde NO öneririm. İçinde Folik asitle birlikte E vit ve C vit içermekte ve L arginin ve taurinle birlikte gebeliğinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için nitrik oksit üretimini destekler. Ve sizin gebe kalmanızı kolaylaştırdığı gibi sağlıklı gebe kalmanızı da sağlar. Bu ürünü yurt dışından getiren firma yetkilisi den temin edebilirsiniz. Sevgi ve sağlıkla kalmanızı dilerim. Yrd. Doç. Dr. sevinç Ege

anlaşılan korunmayı bırakmakla çok yerinde davranmışız
hemen gebe kalınılması çok zormuşş
zaman alıyormuss

anlaşılan korunmayı bırakmakla çok yerinde davranmışız
hemen gebe kalınılması çok zormuşş
zaman alıyormuss

sıkma canını allah bilir o kadarını onlar tahmini ve ortalamaya göre konuşuyorrr....
Ben bu ay bıraktımmm ama hemen hamile kalcam diye bir şey olmadığınıda biliyorummm ama kalamayacağım diye birşeyde yok önemli olan bence bu yazıda 3 ay yada 6 ay farketmez demiş... bu daha önemlii :) demesede birşey farketmez zaten artık doktorlara sorup durma boşver kafanı iyice karıştırma kendini hazır hissettiğin zaman başla gerisi allahtann belki bu ay olursun belki 3 ay sonraaa mol olmasanda bu böyle ilk aydan hamile kalan çok az insan var öle değilmi...

ama ben hala hamile hemen kalcagımı dusunuyordumm:26::26:
mesela önümüzdek hafta yumurtlama günümde birlikte olacagım zaman
eger hamile kalmamış olursam bütün ümitlerim yıkılır
o kadar inanıyorum ki hemen gebe kalacagıma:26:
bu ay gebe kalmam lazım...
nedeninide açıklamam çok zor
daha dogrusu acıklamaya calısayım
ben şimdi bu ay gebe kalırsam aralıkta dogururum Allahın izniyle,yani aralık bana o kadar yakın geliyorki zaman olarak(birde kızımda 2009 aralık dogumlu)bana o ay uğurlu geliyor
ama şayet korunmayı bırakmama ragmen temmuz gibi falan gebe kalırsam taaaaaaaaaaaa
nisana geliyor doğumun düşünsene ne kadar uzun
2013 ocagı bile bana o kadar uzun geliyor ki
işde benim böyle tuhaf saplantılarım var

gerçekten kübracım çok tuhaf düşünüyorsun ne olmuş ki ben ardaya ağustosta hamile kalıp mayıs 2009 doğurmuştumm... Uzun muzun değil nerden baksan 9 ay 10 gün yeterki gelsin sağlıklı sıhatli güzel bir hamilelik doğum geçi,relimm allahtan başka hiç bir şey istemiyorum bende doktora sormuştum ne zaman ilişki uygun diye 14martla 16 demiş yumurtalama i,çin uygunmuş... İnşallah dualarım kabul olurda bebeiş bu aydan gelir sevindirir beni evime neşe getirir...

ya ben aslında hemen hamile kalmak istiyorum hemen bu ay:26:
ahh ahh 2009 bana ne güzellikler getirdi.o zamanda martta gebe kalmışdım hemde ne saglıklı bir gebelik geçirmişdim.şimdide bu ayda gebe kalmak istiyorum
temmuzda gebe kalmam bana uğursuluk getirdi
gerçi böyle batıl inançlarım yok ama ne bilim işde
Allahdan regl aralıgım kısa haftaya hamile kalsam 2 hafta sonra öğreneceğimmm
o kadar inanmış ve umutluyum ki anlatamam
ama gebe kalmasam şayet acayippp ümitsizleşicem
demek ki yumurtlama günümde dahi doğurgan biri olarak gebe kalamasam ALLAH bilir taa ne zaman kalacagım:18::18:

doktor yazmış zaten hemen istesende gebe kalamassın diye:18:
demek ki bu iler kürtajdan sonra değişiyor..
25 yıllık ömrümde regl ağrısı bilmem ama belim kasıklarım beni öldürüyor ağrıdan bu normal değil
bu kürtaj olacak şeyin bana kötü bir getirgesi oldu galibaa

ayy ne güzel güneş çıktı
güneş çıkınca bütün mutluluklar benim oluyorr
huzurlu oluyorum
umutlu oluyorum
ama hava kararınca aynen hava gibi bende kararıyorumm

canım sıkma canını o kadar ben de bu ay inanılmaz bebeğim gelsin istiyorum çokta inanıyorum ama genede kendime ay 3 veriyorumm çünküüü 1 . ilk ayda geldi 2. ikinci ayda geldi bu 3 . ayda gelirmiş gibi geliyorrr bana ama inşallah bu gelir gelmezasede 1 aydaha korunma süremi eklemiş olcam doktorun mantığıda böle değilmi zaten 3 ay korun 3 sonrada bebek olsun diyee....

bende bu ay hamile kalsam bebeiği öğrendiğim gün doğum yapmış olcamm ama

içimi ferah tutmaya çalışıyorumm alllahın izniyle bebeğimiz olur bizzz canlı bebeği aldırmadık etmedik ölmüştü sonuçta mecburiyetten kürtaj oldukk....

Hayırlısıyla yeride en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle dolucakk....

umarım o en kısa zaman bu ay olur
bütün kalbime istiyorum ve dua ediyorum:116:

inşallah canımmmm rabbim sesimizi duysunn dualarımızı kabul etsinnn
,
bende bugünle cumayıda değerlendirirsemmm....

Nisanda başı belli olcakkkkk

inşallah yazla beraber bebişimmde gelirrrrr.... Evimiz aydınlık huzur dolu olurr....

benimkide nisan belli olur
umarım nisan başı birbirimize bu güzel mutlu haberi veririz
gerçi gebe kaldıkmı birde sonrası var ne oldu ne bittii
telaşemiz hiçbitmeyecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…