Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

tamam öle yaparız zaten artık otobüsle munibuslemi gelirsin bilmem ama söylersin olmaz ümraniye afiyet hastanesi buluşuruz özelden tellerimi veririz giden ara :) artıkın

131 t sanırım tasdelen arabası kızlar afıyetten gecıyor

benim kocacımm geliyor şekerler sofrayı hazırlıyımm yarın sabah görüşürüz artık iyi akşamlarr malum uzun olacak

benim kocacımm geliyor şekerler sofrayı hazırlıyımm yarın sabah görüşürüz artık iyi akşamlarr Malum uzun olacak

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hıc de ıyı dusuncelerın yok bu aksam desene yazık kız pazartesı daha hafta başi hafta cok yorgun gecer bak

Gereksiz muhabbetler, bu konu başlığı altında olmasa ne güzel olur....Msn'da da konuşulabilir.....

Gereksiz muhabbetler, bu konu başlığı altında olmasa ne güzel olur....Msn'da da konuşulabilir.....

gereksiz gibi görünsede bence öyle değil zaten bu topikde hem sadece bayanlar var hemdde molden korunmayıpp güzel bir adım attık... bunu aramızda şakalaşarak konuşuyoruzz... Sen rahatsız oluyorsan sohbetin bu bölümüne katılmayabilirsin...

dursun-e seni daha önce bu topikte görmedim:44:
bu topiğin ne üzerine açılmış olduğunu bilmiyorsun galiba
bu topiktekiler mol gebelik yaşamış olanlar
dolayısıyla bir arkadaşımızın korunmayı bırakmış olmasının bizler için ne kadar önemli bir durum olduğunu bilmiyorsun.
korunmuş olmayı bırakmış olması demek,Allahın izniyle en kısa zamanda bebek sahibi olması demek...
dolayısıyla tabikide ne zaman ilişkiye gireceğimizi paylaşacağız.
dikkatini çekerim bu topik gebelik topiği.elektronik eşyalar topiği değil
dolayısıyla bunları konuşmak kadar normal bir sey olamaz...
eğer ki mol yaşadıysan buyur sende katıl...

bu arada arkadaş sohbetin hiçbiryerine katılmadık ki...
neye göre eleştiriliyor hakikaten anlamadım
çok anlamsız....

bu arada arkadaş sohbetin hiçbiryerine katılmadık ki...
neye göre eleştiriliyor hakikaten anlamadım
çok anlamsız....

neyse kübracım boş verrr.... Bi doktora bende yazmıştımm 29u baz alıcağımı söylemiş yanii kanın geldiği ilk günü buna göre hesaplayacakmışımm....

Birde 131t bizim kapıdan geçiyor şimdi ümraniyeden geliyorum gelirken 131t bindim taşdelen ümraniye otobüsü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…