- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.561
heee anladım canım.benimde o hastanede iyi hatırlarım yok ne yazık ki(
o zaman öyle yaparız canımmm
araba ile gittiğimiz iççin bilmiyorum tam yerını
artık ogreneyımde
eşimde işinden gelmesin boşa
okey canım anlaştık
büyük ihtimal öledir o zaman tam hastanenin ordan geçiyor o minubüslere binersin son durak ayedaşın orda inersin hemen karşısında kalıyor hastane zatennn ayedaşın önünde buluşuruz sen gene eşine sorda üsküdara gidiyor mu diye emin olalım geçiyorsa dediğim gibi yaparızzz haber verr bende eşime pantolon almıştım onu değiştircektimmmm hem seni görüp hastaneye gideriz hem işimi hallederimm ne zaman gitmeyi planlıyorsunnn
büyük ihtimal öledir o zaman tam hastanenin ordan geçiyor o minubüslere binersin son durak ayedaşın orda inersin hemen karşısında kalıyor hastane zatennn ayedaşın önünde buluşuruz sen gene eşine sorda üsküdara gidiyor mu diye emin olalım geçiyorsa dediğim gibi yaparızzz haber verr bende eşime pantolon almıştım onu değiştircektimmmm hem seni görüp hastaneye gideriz hem işimi hallederimm ne zaman gitmeyi planlıyorsunnn[/QUOTGÜLLÜOGLUNDA İN ARABA HAFIF DONER GECER GULLUOGLUNU IN VE ININCE DGELDIGIN O DUZ CADDENIN KARSISINA GEC ARA DAR BIR SOKAK VAR ORDAN GIR V E KARSINA GELIR KAFANISAGA CEVIRINCE GORURUSUN HEMEN CEREN CIGIM AFIYETI SIZEDE KUSTUM HIC BENI CAGIRMIYORSUNUZ
131 t sanırım tasdelen arabası kızlar afıyetten gecıyor
131t galiba bizim kapıdanda geçiyorrrr
demek ki sen caddede oturuyorsun
süperr olur
ah bir havalar ısınsında evde durmaycagım valla
benim kocacımm geliyor şekerler sofrayı hazırlıyımm yarın sabah görüşürüz artık iyi akşamlarrMalum uzun olacak
Gereksiz muhabbetler, bu konu başlığı altında olmasa ne güzel olur....Msn'da da konuşulabilir.....
Gereksiz muhabbetler, bu konu başlığı altında olmasa ne güzel olur....Msn'da da konuşulabilir.....
gereksiz gibi görünsede bence öyle değil zaten bu topikde hem sadece bayanlar var hemdde molden korunmayıpp güzel bir adım attık... bunu aramızda şakalaşarak konuşuyoruzz... Sen rahatsız oluyorsan sohbetin bu bölümüne katılmayabilirsin...
bu arada arkadaş sohbetin hiçbiryerine katılmadık ki...
neye göre eleştiriliyor hakikaten anlamadım
çok anlamsız....