Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

inşallah tutar canımm
bu aralar gebe kalırsak ikimiz bu yıl bebeklerımızı kucagımıza alırız
düşünsene bu yıl
inşallahhhhh

inşallah tutar canımmkabul et
bu aralar gebe kalırsak ikimiz bu yıl bebeklerımızı kucagımıza alırız
düşünsene bu yıl
inşallahhhhh

inşallah canım ben bu ay hamile kalırsam kaybettiğim bebeğimi öğrendiğim güne doğumum geliyor eğer diğer ay hamile kalırsam kürtaj olduğummm inşallah bu ay gelir rabbim dualarımız kabul et

bende eğer gebe kalırsam diğer bebeğimi eger yasasaydı doguracagım güne tekabül ediyor
Allah herseyın hayırlısını versın bize ve butun isteyenlere

bu ay genede ümitlenmişdim içden içe ama fos çıktı

ilk günden olma ihtimali çok azmış zaten yumurtalama adetle beraber gidiyormuş bidahaki regli ne kadar yeniden oluşuyormuş diye biliyorum o yüzden hep 14 gün sonra olur diyorlar....

Sende bittikden sonra 11. gününden başlar gün aşırı ilişkide bulunursun tutma ihtimali çoğalırr :)

ne güzel adaktada bulunmuşsn
ya ben bır sey soracagım şimdi benım carsamba adet olmam lazımdıya
sımdıden ufak tefek lekelenmeler oluyor
namaz kılmamam lazım degılmı

peki ben guhunu ilk gün olarakmı kabul edeyim:44:
şimdi bu durumuma göre saglıklı bir yumurtlama takibi yapamaycagım halıyle

peki ben guhunu ilk gün olarakmı kabul edeyim:44:
şimdi bu durumuma göre saglıklı bir yumurtlama takibi yapamaycagım halıyle

yok en azında ben kabul etmedim 27 öle kahve pembe karışık geldi işte ilk kanı 29 akşamı gördüm sonra 6 gün sürdü zatennn.... sen adet olacaksın ya sökmeye çalışıyordur... bugün yarın gelir

sırf bu karısılıktan dolayı benım yumurtlama günüm kesin şaşıcakkk
eğer tıp bilimi olarak bugun baz alıncaksa ben dıger turlusunu deneyıp gebe kalma sansımı ytırecegım
doktora sordum hala tık yok

yok canım nie kafan karışsın sen bugün örneğin 26 günüyse yumuratalan 12 olcak gibi başlar 30 gibi olucak gibi bitirirsin....yanii en küçük ihtimalde herzaman yumurtalama olduğuna kadar gün aşırı yaparsınn....

öyle yapıcaz artık
kesin bir sey olsaydı keşke
benim şansım işde

düzenli regli görenlerde bile %100 değilki gün aşırı yap iştee benimde sanki yumurtalamam oluyormuş gibi sağ kasığımda ve karnımda ağrı bide uyku halim var oluyor heraldeee... akşamı kaçırmıyım :)

ama o agrılar bendede var 2 haftadır
birde ben regl olurken hiç ağrı nedir bilmem
ama 2 haftadır kasıklarıma igne batıyor

ama o agrılar bendede var 2 haftadır
birde ben regl olurken hiç ağrı nedir bilmem
ama 2 haftadır kasıklarıma igne batıyor

geçen sefer banada çok olmuştu hatta ben molde sanmıştımmm ama birşey olmadı bende yumurtalama oluyormuş öle diye okudum heralde ondandır...

ama bende hiiç olmazdı:44:
zaten önümüzdeki günlerde kendi doktoruma gidip ultrasona girecegım ayrntılı bır baksın
bu kamillerin dusunecegı yok

demek ki kürtajdan sonra dengeler değişebiliyor
buna erken gebe kalamamakda dahıl degıldır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…