Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bak arzu 3 ay korunmuş doktor demişş üstelik bende dün 3 ay ı üstü kapalı söyledim birşey demediler... hamile kalıp bunada bişi olabilir allahdan sonuçta ama illaki molle alakalı değilki çünkü o kadar çok insandan duydum 1 adet sonrası tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yapan....

ama benimde anlayamadıgım
nedne ikileme düşüyorlar böyle:44:
birde ısrarla diretiyorlar insana
bende kendimi daha sıkmak zorunda kalıyorum
bu arada ben gecen ayli kan verdıgımde doktora dedimkii
yani es kaza eylül ekim gibi gebe kalsam ne olur
sakın katiyetle dedi kesinlikle kalmamalısınız
e tabii ben o zaman 6 ay muhabettini bilmiyordum
saf saf eylül ekim dedim
cunku o zamanlarda kasıma kadar degıl eylule kadar korunurum dıyordum.tabi 6ayı ögrenince işler değşti

6 ay korunun diyen doktorlar bile bile lades demezler.yani hastalarını bile bile riske atmazlar.bunun müddeti bence o kadardır.ama herkes takip konusunda hassasiyet gösteremeyebilir diye bence onu 1 yıl diye soyluyorlar.ben düzenli folik asitimi alıyorum.açıkcası hiç dikkat etmediğim kadar beslenmemede dikkat ediyorum.meyve sevmem paso meyve dahi yiyorum
kendimi gebeliğe kendi çapımda hazırlıyorum gerisi mevlamın takdiri...

ama sen bir yerden görüş aldın ben kaç tane hastane doktora sordum genellikle 6 ay cevabını aldım ilk defa 3 ayı bu sefer duydum tek zaten zeynep kamilde duydum 1 yıl die

doktorlara soruyorsun mesela ben sormusdum bir cok kere
neden bu süre konusunda ihtilafa düşüyorsunuz.
cevabları genelinin böyle
1 yıl olmalı yoksa betahcg yukseldıgınde gebelikmi yoksa mol mu ayırt edemeyızz
aklıma gelmedi ki o zaman sorayım
ee sok ultrasona bak alttan yada üstten kese varmı yokmu
varsa bu beta artısı gebeliktendir
yoksa amenna o zaman moldendir
işde her zaman insanın aklına gelmiyor ki
birdahaknde sölüyeyim bari

ben sormuştum ilk ay beta hcg yükselirse eğer oda gebelik değilse geç kalınabiliyormuşşş ozaman 5 -6 hafta bekliyormuşşş gebe mi mol diye yani hastalık nüksetmiş oluyormuş....

Ama hamile olan insan kendini bilir yaaa

ben mesela bu ay hamile kalsam biliyorum ki gebelik var çünkü yapıyorum .....

bide aydan aya veriyoruzzz ozamana kadar bebekmi mol mü belli olur çünkü ben reglilerden sonra gidip kan veriyorum genelde...

ama kese 1 ay sonra oluşmu yor ki
daha öncesinden olusmuyor mu
birde eger gebelik 2 yada 3 hftalıksa betahcg cıksa cıksa 40 larda cıkar
burdan bile ayırt edilemez mi ki

ama kese 1 ay sonra oluşmu yor ki
daha öncesinden olusmuyor mu
birde eger gebelik 2 yada 3 hftalıksa betahcg cıksa cıksa 40 larda cıkar
burdan bile ayırt edilemez mi ki

valla onu bende anlamadım hani bi ara çok ağrım oldu die acile gitmiştim ya öle demişti doktorr

Ama boş gebelik olabilir dış gebelik olabilirr mol olabilir bunlarda da hcg değişiyorr demekki var bişeyi ama her kafadan bi ses çıkıyorrr en iyi yaşayarak öğrenmek

allahın izniyle hamile kalırsam hemen dopplerede gircem bende

benimde yapacagım ilk şey dopplere girmek olacak
peki gebe kalırsan nerde yapakcasın takiplerini
ordamı devam edeceksin

doğumunudamı orda yaptınn
ooo sen oranın kadimlilerinden olmuşsun
peki devlette dogum yapmak nasıl?muameleleri nasıl hep ben kötü diye duymuşumdur:44:
birde doppler ücrete tabimii
özellerde pahalı çünkü

hiç para ödemedim hiç bir şeye hatta ozaman doğum parası vardı devlet para bile vermişti...

Ben görümcemle aynı zamanda hamile kalmıştımmm... Benden sonraydı ama önce doğum yaptı ben dedim hamileyim doğum yaparsam bebeğini göremem tutturdum bende gelcem die gittim... O sıra bi ıslaklık oldu diğer görümceme söyledim madem hastanedeyiz (zeynep kamil) muane ol bir oldumki 3cm açılma var doğum yapıyosunj yatıs verdiler
yok dedim burda doğurmayacağım imza attım çıktı otobüse bir bindim eve gidip eşyamı eşimi alcam otobüsde capitolun oraya gelmeden foş dedi suyum geldi herkes in doğum yapıyosun dedi yok dedim eve g,tcem kocamı alcammmm aradık eşyamı aldıu geldi durağa göztepeye götürdü beni 7cm açılmam vardı hiç sancım yoktu annemi aradım ben doğuruyorum dedim öğle saatleri dalga geçme ddediiii..... Bi gittim 1 saat sürmedi pıt pıtt doğurdummm kadın beni giydirdi yemeğimi yedirdi bebeğime baktı annem yanımda kaldı gece sabah kahvaltıyı yaptım eve geldim ziyaretişne bile kimse gelemedi....

inanılır gibi değillll
çook zor otobüste hemnde
Allah korumuş sizi
ne kadar cesaretlisin açılman var ve sen otobuse binmişsinn
valahi şoke oldum
peki kaç haftalıkdı doguurdugunda zamanındamı dogurdun

inanılır gibi değillll
çook zor otobüste hemnde
Allah korumuş sizi
ne kadar cesaretlisin açılman var ve sen otobuse binmişsinn
valahi şoke oldum
peki kaç haftalıkdı doguurdugunda zamanındamı dogurdun

doktor 11 mayıs demişti

10 mayısda doğurdumm :) 40 haftalıktı yani

yani doğumuna 1 gün kala dışarı çıkmışsınya helal olsun
ben doğumuma 3 hafta kala dışarı bile çıkmıyordum yolda molda sancılanırım diye

abartmayalımmı vallahi az bile söylemişiz
dogumuna bir gün kala sen dışarlarda
senin burcun nee
senin bu cesaretle 6 ay korunmaman çoook normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…