Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

HAZAN arkadaşda mol yaşamış ama sonrasında kızı olmuş
ne kdar zaman sonra olmuş bilmiyorm keşke yazsada bilgilensekk

Sunacım benim bildigim ihtimal war ama cok az.Genelde düzensiz adet görenlerde olabilirmiş böyle bir ihtimal.Eğer senin adet düzenli geliyorsa her ay belirli bir periyodu wardır yumurtlaman için hesap yapıp günasırı ilişkide olursa gerisi Allahın takdiri :KK1:

Sunacım benim bildigim ihtimal war ama cok az.Genelde düzensiz adet görenlerde olabilirmiş böyle bir ihtimal.Eğer senin adet düzenli geliyorsa her ay belirli bir periyodu wardır yumurtlaman için hesap yapıp günasırı ilişkide olursa gerisi Allahın takdiri :KK1:

evet burcucum hesapladım da ben 5 ocakta kürtaj oldum 3 şubatta reglim geldi 29 gündes ürmüş oldum
bu ayda 29 şubat ta olduğum için 26 gün sürdü

Doktora sordum aslında 10. günden itibaren başla dedi ama ben böle olunca başlıyım dedim ne kaybederimki....

Kübrayada yazdım oğlumun mayısada doğum günü inşallah bu iki ayda hamile kalırımdaaaa çift mutluluk olurr :)

tabi canim ben ilk evlendiğimde 3. ayda hamile kaldım komplet mol tabi hemen alındı 1 yıl korundum bıraktığımda ise kist 6ay onunla uğraştım sonra hamile kaldım anlamam düşük yapmam bir oldu 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım 3 yaşında ikinçiyi istiyoruz allah nasip etsim tüm istiyenlere inş

canım öyle büyük bir sorun yok yada ben öyle biliyorum onca tedavi madi manevi kayıplar ama yok yok yok şimdi 2 günüm geçti adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatif eşimi bekliyorum test getirecek sabah yapcam dua edin noulr

canım öyle büyük bir sorun yok yada ben öyle biliyorum onca tedavi madi manevi kayıplar ama yok yok yok şimdi 2 günüm geçti adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatif eşimi bekliyorum test getirecek sabah yapcam dua edin noulr

idrarda bazen hemen çıkmıyor canım kan verseydin keşke ayy inşallah olur yaaa

inşallah gebesindir hazancımm
ama reglının uzerınden 1 hafta gecsınde oyle yap daha net alırsn sonucunu

ahbe canlar dayansam bende okadar erken yapmam nasip inş nasibimde vardır bende görürüm inş hepimiz görürüz

kübracım cevap gelmiş yolluyorum

hocam merhaba,

29 şubat regli oldum.. 6 gün sürdü ve bugün akıntım çok fazla ve iki parmak arasında uzuyor şeklindee... Yumurtalama adetimin hemen bitişinden sonra olur mu?

5 ocak- 3 şubat ve 29 şubatta regli gördüm bu şekilde olmasına ragmen bugün yumurtalama olabilir mi acaba. ve nezaman gebe kalabilirim.

Cevap : Siz yaklaşık 28 günde bir adet oluyorsunuz. Sizin gibi düzenli adet gören kişilerde yaklaşık 13-15. günlerde yumurtlama olur. Ama yumurtlamadan 2-3 gün önceden akıntı dediğiniz karakteri alabilir. 7. gün yumurtlama için erken.

X