- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.181
sunacımm ben çıkıyorum canım
yarın görüşürüz inşallahhh öptüm
yarın görüşürüz inşallahhh öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla alemsin caco abla yaa
hakkaten biz sora sora 1 yılı dolduracagızzz
inşallah.Allah en yakın zamanda bizlerede yaşatırr
gebeliğim devam etseydi nisan başı dogumum olacakdı:2:arkadasımla aynı zamanlarda kalmısdıkk
o dogurmuşş ırmakcıgını :2:
tez zamnda bizde yaşarız Allahın izniyle inşaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaah
muhakkak canım
elbetteki bunda var bir hayır.dileğim bir daha boyle bir şey yaşamamız.Allah korusun şahsen ben tekrar yaşarsam zor kendime geliirim:18:
Selam Topiğim,
Bugün pek giren olmamıs.Kendimden bahsedeyim çok şükür iyiyim herhangi ters giden bir durumum yok. İnşallah içerdeki minikte iyidir
Doktora gitsemmi gitmesemmi karar veremedim.Bir doktora soru sordum eğer kalp aktivitesi göründüyse mol olma ihtimali cok azdır demiş çok sevindim.Umarım dedigi gibi olurda gelir bizleri bulmaz.
Hala alışamadım desem yeridir çok bağlanmak istemiyorum ama her geçen günün sorunsuz olmasıda bi bakıma annelik duygusuna kapılmama sebep oluyor gibi.Rabbim herşeyi sorunsuz birşekilde yaşamamı nasip etsin inş.
Selam Topiğim,
Bugün pek giren olmamıs.Kendimden bahsedeyim çok şükür iyiyim herhangi ters giden bir durumum yok. İnşallah içerdeki minikte iyidir
Doktora gitsemmi gitmesemmi karar veremedim.Bir doktora soru sordum eğer kalp aktivitesi göründüyse mol olma ihtimali cok azdır demiş çok sevindim.Umarım dedigi gibi olurda gelir bizleri bulmaz.
Hala alışamadım desem yeridir çok bağlanmak istemiyorum ama her geçen günün sorunsuz olmasıda bi bakıma annelik duygusuna kapılmama sebep oluyor gibi.Rabbim herşeyi sorunsuz birşekilde yaşamamı nasip etsin inş.
aleykumselam burcucum
bence doktora git dopplere gir ve içini rahatlat canım
bütüm gel gitlerden kurtul
cnm benim telaş mahal yok gayet iyisiniz maşallah...doktorun dediği gibi mol olsa anlaşılırdı kalp atışı olmazdı biliyorsun...
inan o kadar seviniyorum senin hamile olmana seni merak ettiğimden topiğe geliyorum bzen..
benim bu aralar pek ses seda yok..bu ayda olmadı yediğim bütün incirler boşa gitti.
bakalım diğer aya inşallah..
Ablacım beta hcg kâfi degilki benim kendi molümde beta hcg değerim 7263 tü.Yüksekte degildi ama molmüşüm.Çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor.Belirtilerimde war hamileliğe dair ters bir durum olursa zaten hiç durmaz uçarak doktora giderim Dopplerede girsem olanı değiştirmeyeceğim bebegi strese sokmakta istemiyorum olacak olan herşeye razıyım.Demiştim ya Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı evlat istemiştim.Bakalım zaman herşeyi gösterecek.Allahın izniyle hiçbirşey olmadan atlatıcaz bu günleride.hcg baktırsana canım artışina sen en azından az da olsa senı rahatlatır
Ne yapsam bilemedimki cok sıkta ultrasona girmek istemiyorum.Cok sıkılır olursam giderim yine doktora yoksa beklicem 9 ayı nasıl tamamlıcam
Canımmm nerelerdesin sen ? hiç gelmiyorsun artık Regl dönemlerimiz yakın oldugu için aklımdaydın ne yaptı acaba diye düşündüm :26: Pes etmek yok biliyorsun elbet yakalayacaksın o çift çizgiyi Durmak yok ama sakın stres yapma mart ayındanda senden alırız inş güzel haberler.Arada sırada gel özletme kendini :13:
Mol iki türlüymüşya komplet riskini atlattık ama parsiyel olabilir dedi.Risk görse bir ay sonraya randevu vermezdi herhalde.İki doktora gidiyorum digeride 15 gün sonra gel dedi bugün gitmeyeli 6 gün oldu sabredebilirsem haftaya giderim edemezsem bu h.içi gideriz yine.Ahhh bi hamiş kalda neler hissettigimi anla Bu ay senden umutluyum hayırlı haberler verirsin inş bizlere.
Ablacım beta hcg kâfi degilki benim kendi molümde beta hcg değerim 7263 tü.Yüksekte degildi ama molmüşüm.Çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor.Belirtilerimde war hamileliğe dair ters bir durum olursa zaten hiç durmaz uçarak doktora giderim Dopplerede girsem olanı değiştirmeyeceğim bebegi strese sokmakta istemiyorum olacak olan herşeye razıyım.Demiştim ya Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı evlat istemiştim.Bakalım zaman herşeyi gösterecek.Allahın izniyle hiçbirşey olmadan atlatıcaz bu günleride.
selam kızlar
BEN HAMİLEYİMMM
kendime bir doktor buldum çok tatlı çok iyi bir doktor bugün ilk randevumdu çok heyecenlıydım kalbimin sesini yanımdaki kesin duymuştur alttan muayene ile baktı mol hikayem var dedim şimdilik bir sorun gözükmüyor dedi bakalım inşallahda çıkmaz çok tuafım ya
burcu benim durumu değiştirebirsin tatlım öpüyorum hepinizi allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
canım hayırlı olsun ben de topıke yazıyordum bırden hamıleyım dıye cıkınca gozlerım fırladı hadı hayırlısı canımmmmmmmmmmmm coookkkk sevındım bızı haberder et bak he unutup gıdenlerden sen de olmaaaaaaaa Nazar Nazar Emir Bebek
canım hayırlı olsun ben de topıke yazıyordum bırden hamıleyım dıye cıkınca gozlerım fırladı hadı hayırlısı canımmmmmmmmmmmm coookkkk sevındım bızı haberder et bak he unutup gıdenlerden sen de olmaaaaaaaa Nazar Nazar Emir Bebek