Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

valla sunacım iki gebeligimdede ilk aylardan gozumu acamıyordumm ozellıkle bu ıkıncısınde acayipdi
başımı kaldıramıyordummm:21::21:

heyecanla reglını beklıyroum desem abartmıyorummmdurr herhalde:KK53:
acıkcası bende heyecanla 16 marttı beklıyorummm regl gunum
eger 1 gun bıle geçse hemen test yapacagım
cunku normalde cok duzenlıdır regllerım:21:
olumsuzluk yasaaycagımızada ınanmıyorum
Allah buyuk tekrar olursada olumsuz bır sey ne yapalım Allahdandır dıyecegıım artık:KK49:

heyecanla reglını beklıyroum desem abartmıyorummmdurr herhalde:KK53:
acıkcası bende heyecanla 16 marttı beklıyorummm regl gunum
eger 1 gun bıle geçse hemen test yapacagım
cunku normalde cok duzenlıdır regllerım:21:
olumsuzluk yasaaycagımızada ınanmıyorum
Allah buyuk tekrar olursada olumsuz bır sey ne yapalım Allahdandır dıyecegıım artık:KK49:

valla bende aynı şekildeyim kendimi çok kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğramıyım diyeee gaza getirmiyorum ama içim içimide yemiyor değil...

ama tabi açıkcası ikimiz içinde gönlümden geçen en azından 6.ayı doldurup o şekilde gebe kalmak.ama maalsef bizim su anda hamile olma ihtimalimizde varr:KK14:yani gönlüm gebe kalmayı cok ama cok istiyor fakat 6.ayı doldurayımm en azından doktorlarında görüşü 6 ay daha rahat oluruz risk olmaması acısından.ama şu anda bora beyin de dediği gibi resmen riskinnn içindeyizzz:KK31:

ama tabi açıkcası ikimiz içinde gönlümden geçen en azından 6.ayı doldurup o şekilde gebe kalmak.ama maalsef bizim su anda hamile olma ihtimalimizde varr:KK14:yani gönlüm gebe kalmayı cok ama cok istiyor fakat 6.ayı doldurayımm en azından doktorlarında görüşü 6 ay daha rahat oluruz risk olmaması acısından.ama şu anda bora beyin de dediği gibi resmen riskinnn içindeyizzz:KK31:

kübracım inanırmısın var ya tekrardan molurmuşum gibi hiç gelmiyor ne 3 nede 6 ayda o geldi geçti gibi hissediyorumm artık..

Benim tek korkum ya bir daha bebeğim olmazsa diyeee o yüzden böle kaçamak yapıp arada bir günde olsa bıraktım... o heyecanı yaşamak için...

Tutarsa dünyalar benim olurr

en azından 1 yıl sonra yaşamaktdansa olumsuz bir sey şu anda tazeyken yaşamayı daha kolay atlatırmışım gibime geliyor:KK5:
bakarsınnn hiç birşeycikte olmazzzzz inşallahhh:21:

en azından 1 yıl sonra yaşamaktdansa olumsuz bir sey şu anda tazeyken yaşamayı daha kolay atlatırmışım gibime geliyor:KK5:
bakarsınnn hiç birşeycikte olmazzzzz inşallahhh:21:

banada öle geliyorr yıl bekle aynı şeyi yaşa insanda daha derin yaralar açar.... Ozamanda başa gelse çekeriz ama şuanda gelmesinden kat be kat daha fazla yıpratıcı üzücü olurrr..

Ya artık hayırlısıyla atlattık artık önümüze bakalımmm... Bebeklerimiz için zaman harcıyalımm...

Bebeğim olsun yaaa sağlıklı sohatli güzel bir hamilelik her hastaneye gittiğimde güzel şeyler duyduğum huzurlu bir hamilelik ve kucağıma alıyımm hepimizde böle olalım...

Evimizdeki ister istemez olan bu sıkıntı gitsin artık ferahlık gelsinn....Neşemiz dahada artsınn...

inşallah canım
sunacımm şimdi gebe isem kanda belli olurmu sence
çünkü malum ben daha betahcgme baktırmadım.yarın gidecektim komşuma davetliyim,çarşamba gideriz herhalde
acaba geblik varsa çkıkarmı ki
daha reglim bitelide 5 gün oldu:18:

ayyyyyy birde gebelik çıkarsa daha 6 ayıda doldurmadım
doktorların bir sürü tantanasını çekeceğimm
bu işinde her aşaması stres mübarekk:KK19:

inşallah canım
sunacımm şimdi gebe isem kanda belli olurmu sence
çünkü malum ben daha betahcgme baktırmadım.yarın gidecektim komşuma davetliyim,çarşamba gideriz herhalde
acaba geblik varsa çkıkarmı ki
daha reglim bitelide 5 gün oldu:18:

yok canım sağlıklı bir sonuç alamazsınn normalde bir bebeğin bütün işlemlerden geçip rahimin oluşup kana geçmesi en az 6gün sürüyorr....

X