güzelim üzme kendini çok yükselmemiş ki 20 yüksek değil ki sen moralini yüksek tutmaya çalış benim doktorum öyle demişti moral çok önemli stres yapmıycaksın demişti inşallah yakında sıfırlanır canım
nurhayatcım benim değerim yükselmemişti ama her bünye farklı tabi,ayrıca kemoterapi deyince hepimiz önce bir korkuyoruz ama sen gözünde büyütme,sonuçla ber nevi ilaç tedavisi sadece.
güzel şeyler düşün lütfen,pozitif ol
canım öyle 20-30'la kemoterapiye geçmezler korkma ben tedavi olurken aynı benim durumumda olan biriyle tanışmıştım hastanede 7000 çıkmıştı onda bile kemoterapi yapmamışlardı kemoterapi yapmaları için demekki çok yüksek olması lazım
Ebramcım mol gebelik yaşamış ve şuan hamile olan bi arkadaşla karşılaştım K.K da. Onun değeri kürtaj öncesi 10000 miş kürtaj sonrası 1000 olmuş sonra 6000 e yükselmiş ama ilk kürtajını güzel yapamamışlar ondan tekrar kürtaj olmuş değeri 1 e kadar düşmüş 1 e düştükten 3 ay sonra hamile kalmış :) korunmayı düşünüyodum 1 sene ama bizim kız sabırsız çıktı diyo :)
işte buna çok sevindim:) bende artık bu ay korunmayı bırakıyorum!!!
artık beklemiycem hayırlısı neyse o olsun diyorum gerisini rabbime bırakıyorum..tabi yine başladı benim kafamda olumsuz senaryolar (ne kadar kovsamda üstüme yapışıcak diye korkuyorum)inşallah yine aynı şeyleri yaşatmaz allahım bize.bakalım ne kadar bekliycem.
nurhayatcım peki doktor ne dedi.ne zaman bişeyler yapmaya başlıycak?bekleyelim mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?