Mol gebelik/Üzüm gebeliği yaşamış olan varmı?

burcu ben mol gebelik yaşamadım ama emin ol bu günler geçecek.bak başka arkadaşlarda yazmış.moralini yüksek tutmaya çalış.geleceğe umutla bak.inşallah hepsi geçecek.

inş ablacım tek isteğim bu Allahım inş hepimize sabrını verecek ve bizlerde atlatacagız bu zor sıkıntılı günlerimizi...

ahh su zaman geçermi hiç muru aksam sosyalleşmek adına komşularımda ufak bi organizasyon yaptık bakalım ufak tefek şeyler yapıcaz en azından açılmış olurum birazda olsa unuturum

ben de kullandım doğum kontrol hapı evet göğüslerim şişti ve acıdı normal dedi doktorum.varis yaptı ara kanamalarım oldu her seferinde doktora gittim hep ilaç değiştirdi kullanacaksın dedi ama bende düşükten sonra polikistikte çıkmıştı mecbur kullandım 6 ay.

bulayse selam hoşgeldin nasılsın ??? birşey sorucam bu değerler yükseldi diyelim nasıl bir yol izleniyor fikrin warmı ???

bende korktum beta değerimmi yükseldi diye artık psıkolojık olarak herşeyi baglıyorum beta değerine evlendigimde 5 ay bende kullanmıstım göbek ve göğüslerde dolgunluk yapmıstı bende bırakmıstım içmicektim birdaha ama şimdi içmem gerek sanırım hormonlarını düzenler en azından..

komşumdan yeni geldim tıka basa yedik yaptıklarımızı benim içinde iyi oldu açıldım birazdan yoksa ewde cok sıkılmıstım :76:

cnm kendi kendine sıkıntı yapma seni inan senden iyi anlıyoruz hepimiz neredeyse 1 yılı devirmek üzereyiz. haklısın zor zor nedemek çoookkk zorr ama rabbim sabrını verio dua et ve allaha sığın göreceksin göz açıp kapayıncaya kadar geçecek 1 yıl..

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor...12 saat uyudum nerdeyse ama yorgunum okula gitmekte hiç içimden gelmiyor.buraya yzmak istedim.belki içimdeki sıkıntıyıda atarım diye nasılsa aile olduk:))

kendi kendime saçma sapan şeyler düşünüyorum nedense keşke benimde sizler gibi zamanım su gibi akıp geçse en önemliside sorunsuz saglıklı bir şekilde

:26: :26: kızlar sizler dogum kontrol hapı içtiginizde gögüslerinizde ilk günler dolgunluk ve acı hissi olmuşmuydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…