evet hayırlısıyla gelsin saglıklı sıhhatli btün duam o....
saat gece 02.19 hem calısıyorum hem okuyorum bu yogunluk unutturuyor birazcık ama olsun yüzmeye gitmeye karar verdim mart ayında yazılıcam biraz gobegim var onu atıcam sonra güzel bir vücudla hamile kalıcam.
ALLAH NASİP EDERSE...
HERKESE İYİ GECELER
kader arkadaşımız zeliha
foruma uzun zamandır girmiyordum.seni o kadar iyi anlıyorum ki.belki okumuşsundur daha önce yazdıklarımı.bundan 5 ay önce evimiz bir şenlik alanı gibi olmuştu tabi üzerine hemen doktora gittik evet hamilesin ama kese yok dediler haftaya gel dediler.haftaya gittik yine doktorun yüzü asıldı.kese yok dedi.bir sürü başka doktora gidildi.hatta biri dış gebelik var sende dedi.ameliyata hazırlamak üzereyken başka bir doktor bir de ben bakayım dedi.ve keseyi gördü.ama bitmedi.2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi.2 hafta geçti ama doktor yüzünü görmek istemiyorum.ve ben yine o sandalyeye yattım kalp atışlarını duymak için.o kadar çok dua ettim ki çünkü hissediyordum ama kabul edemiyordum.doktorumun yüzünü bir kezz daha astım.bu mol gebelik dedi bana.yani dedim?inflak edilecek kızım dedi.hayır yanlıştır dedim.tamam başka arkadaşlara da gösterelim dedi onlarda geldi.evet mol dediler.bayılmışım.ağlmaktan helak oldum.acımamı yanayım kanser olabilme riskimemi.neya yanayım.olmam dedim küretaj olmam dedim.hazır değilim dedim ama içimde hep bir ümit.insan ne eşini görüyor ne ailesini.ne bir şeyi dünya başıma yıkıldı.eve gitmek istedim.2 gün sonra kanamam oldu.acile gittik.sonuç bebeğim alındı.o an öldüm sandım.kaç geceler uykusuz geçti bilemezsin.kaç kişi olur olur düşüğün bir ayağı içerdedir demesinden ve anlayışsız insanlardan bıktığımı.değerlerim hızla düşmeye başyıp arada yükselişler gösterdi.4 ay geçti bazen aklıma geliyor.2 ay sonra yasaklı günler bitiyor.doğum kontrol hapı kullanıyorum bu arada.çünkü doktorum bunun tedavi amaçlı olduğunu söyledi bana.bazı arkadaşlara yan etki yapıyormuş.bana yapmadı.adetim düzene girdi.yumurtalıkları yavaşlattığı söyletisi de doğrumu yalan mı anlamadım.arkadaşım 9 ay kullandı bırakınca ertesi ayına hamile kaldı.biri ben çok uğraştım diyor.bilmiyorum ama bu süreçte öğrendiğim şey şu zeliha başa gelen çekilir.ALLAH büyük atlatmana yardımcı olur.yara tazeyken çok acır kabuk bağlayınca acısı geçer.sen o kabuğa bakınca aklına gelir yaşadıkların nemlenir belki gözlerin silersin yine işe gidersin hayat akıp geçer yıpranmanla kalırsın.herkesin bir sınavı dünyada bizimki de bu olsun.sabrediyorum.ve umuyorum ki burada iilk sizlerle paylaşacağım hamile kadığımı.korkuyormusun dersen korkuyorum.2 ay sonrası için ama korkunun ecele faydası yok bunu da hiç oluşmamış içimdeki küçücük umudum öğretti bana.hepinizi çok seviyorum.sevgiyle kalın....