Çok geçmiş olsun Bende aynı şeyi yaşadım malesef bir kere boş gebelik geçirdim sonra bir sene sonra tekrar gebe kaldım sağlıksız gebelik dendi ve kürtaj oldum patoloji sonucu parsiyel mol gebelik dendi doktorum 6 ay korun ddi banada çok korluyorum artık tekrar aynı olucak diyeIki kere boş gebelik geçirdim ilki doktorlar bir şey demedi ve hastane araştırma hastanesinde değildi sordum doktora bir şey çıkmamıştır dedi ikinci gebeligimde araştırma hastanesine gittim kürtajimi orda oldum sonuçlarımı aldım mol gebelik miş
1 sene korun dedi doktor yoksa kötü hastalığa çevirir falan dedi benimde yaşımda geçiyor burda okuduklarında 6 ay diyen doktorlar var ben iyi sonuç beklerken böyle çıktı yani mol gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız sağlıklı bir hamilelik geçirenler oldumu
Aaa gerçekten aynı şeyleri yaşamışız ne zaman mol gebelik gecirdiniz çok gecmis olsun sizde zor durumlarÇok geçmiş olsun Bende aynı şeyi yaşadım malesef bir kere boş gebelik geçirdim sonra bir sene sonra tekrar gebe kaldım sağlıksız gebelik dendi ve kürtaj oldum patoloji sonucu parsiyel mol gebelik dendi doktorum 6 ay korun ddi banada çok korluyorum artık tekrar aynı olucak diye
Biliyormusun ben ikincide çok korkuyordum yine aynı şeyler olcak diye bide belirtilerimde aynı değildi ikincisi gerçek gebelik gibiydi aşırı mide bulantısı falan ama şimdi diyorumki zamanım var bide ne gelirse Allahtan dua ediyorum bir daha başıma gelmesin diye ama ic8m daha rahat gibi yada rahat olmaya çalışıyorum cunku kötü düşündükçe başına geliyor sizde iyi düşünün aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum ama icinizi ferah tuttun iyi dusunun iyi olsun aynısını kendimede soyluyorumÇok geçmiş olsun Bende aynı şeyi yaşadım malesef bir kere boş gebelik geçirdim sonra bir sene sonra tekrar gebe kaldım sağlıksız gebelik dendi ve kürtaj oldum patoloji sonucu parsiyel mol gebelik dendi doktorum 6 ay korun ddi banada çok korluyorum artık tekrar aynı olucak
Biliyormusun ben ikincide çok korkuyordum yine aynı şeyler olcak diye bide belirtilerimde aynı değildi ikincisi gerçek gebelik gibiydi aşırı mide bulantısı falan ama şimdi diyorumki zamanım var bide ne gelirse Allahtan dua ediyorum bir daha başıma gelmesin diye ama ic8m daha rahat gibi yada rahat olmaya çalışıyorum cunku kötü düşündükçe başına geliyor sizde iyi düşünün aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum ama icinizi ferah tuttun iyi dusunun iyi olsun aynısını kendimede soylu
Benim adet günümde veya arada bir iki gün var dı tam hatırlayamadım iki ve ya üç gün süren az az kanamam oldu bende yerleşme kanaması sandım sonradanda hiç kanamam olmadı yani 4 haftada iki üç gün kanamam oldu az az sonrasındada 9 haftaya kadar olmadı zaten 9 haftaya girdigim sabahı kürtaj oldum daha önce olacaktim ama gittiğim hastane de anestesi uygulayacak kişi izne çıkmış anestezisiz yapalım dedi ben o ağrıya dayanamazdım herhalde eskiden olsa Tamam derdim canımın kıymetini bil.ezdim yok.dedim kaç gün sonra eğitim araştırama hastanesine gittim hafta sonu falan girdi araya kesem büyümüş kürtaj oldum beta takibi yapıldı 3 ayda sıfırlandı yani hep düşüşe.gectide nasıl.desem 10 du sonra .7 oldu sonra 1.7 enson 3 uncü ayda adet olup öyle gitti. 0 sıfirlanmis dedi doktor.Aynen öle katılıyorum hep olumlu düşünüp korkmamak gerekiyor . benimde öleydi mide bulantısı fln vardı kanamanız varmıydı acaba bende ara ara oluyordu çok az
Peki şimdi naptınız kaç ay oldu betanız 0 a indimi sizin
Sizin ne zaman oldu size 6 ay demiş doktor bana.kesinlikle 1 sene.dedi ne yapsam ki bilemiyorum genetiklerimi yaptırıyorum bu süreçte kan pıhtılaşması üç genimde çıktı ama doktor aşırı bi kan pıhtılaşması yok bu sonucları bekliyorum genetik sonuçlar çok geç çıkıyormuş siz.yaptirdinizmiAynen öle katılıyorum hep olumlu düşünüp korkmamak gerekiyor . benimde öleydi mide bulantısı fln vardı kanamanız varmıydı acaba bende ara ara oluyordu çok az
Peki şimdi naptınız kaç ay oldu betanız 0 a indimi sizin
Çok zor bir süreç malesef rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatlı hayırlı zamanda nasip eder bütün isteyenlereBenim adet günümde veya arada bir iki gün var dı tam hatırlayamadım iki ve ya üç gün süren az az kanamam oldu bende yerleşme kanaması sandım sonradanda hiç kanamam olmadı yani 4 haftada iki üç gün kanamam oldu az az sonrasındada 9 haftaya kadar olmadı zaten 9 haftaya girdigim sabahı kürtaj oldum daha önce olacaktim ama gittiğim hastane de anestesi uygulayacak kişi izne çıkmış anestezisiz yapalım dedi ben o ağrıya dayanamazdım herhalde eskiden olsa Tamam derdim canımın kıymetini bil.ezdim yok.dedim kaç gün sonra eğitim araştırama hastanesine gittim hafta sonu falan girdi araya kesem büyümüş kürtaj oldum beta takibi yapıldı 3 ayda sıfırlandı yani hep düşüşe.gectide nasıl.desem 10 du sonra .7 oldu sonra 1.7 enson 3 uncü ayda adet olup öyle gitti. 0 sıfirlanmis dedi doktor.
Bende baktırıcam inşAllah inş kan pıhtılaşması ve genetiklere daha baktıramadım randevu aldım ama aynen geç çıkıyormuş onlarda en az bir ay dediler sonuçlara ama kan pıhtılaşmasını zannetmiyorum zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kalp kapağımdan dolayı benSizin ne zaman oldu size 6 ay demiş doktor bana.kesinlikle 1 sene.dedi ne yapsam ki bilemiyorum genetiklerimi yaptırıyorum bu süreçte kan pıhtılaşması üç genimde çıktı ama doktor aşırı bi kan pıhtılaşması yok bu sonucları bekliyorum genetik sonuçlar çok geç çıkıyormuş siz.yaptirdinizmi
Başka bir doktora gitcem bide bu sonuçlar çıksın ona gore hareket edicem ama istediğim için bakalım bi daha var kendimi hala yeni olmuş gibi hissediyorum ilk düşüğün etkisi bitmemişken ikincisi böyle hastalıklı hic yok tan 4 ay daha korunmayı dusunuyorumda doktorlar kesin dedi 1 sene burdada parsiyel mol da 6 ay korunulmus ben ya özele gitcem yada başka bir devlet hastanesine hayırlısı inşallah rabbim sağlıcakla kucaklarımıza Almayı nasip eder burdan konuşuruz istersen birebirebir aynı durumları yaşamışız Allah ikimizide yaşatmaz bir daha inşallah bu durumları AminBen kürtaj olalı daha 2 hafta oldu beta baktırdım daha 0 lanmamış ama düşmüş her hafta baktır mutlaka ddi doktor bana 6 ay ddi aynen ama siz başka doktora daha gidin isterseniz içiniz rahat etmezse
Iki düşükte bakilmiyormus Allahha göstermesin ama ben üç düşük yaptım dedim bilemiyorum evde kaç kere adet gecikmem oldu 2 haftaya kadar falan öyle düşündüm dedim yani doktora sordum kürtaj olduktan sonra doktora randevu aldım genetik test yapmiyacakmisiniz diye dedi üç düşükten sonra dedi şok oldum insanlar yıpranan ondan sonraBende baktırıcam inşAllah inş kan pıhtılaşması ve genetiklere daha baktıramadım randevu aldım ama aynen geç çıkıyormuş onlarda en az bir ay dediler sonuçlara ama kan pıhtılaşmasını zannetmiyorum zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kalp kapağımdan dolayı ben
Çok geçmiş olsun tekrardanBende baktırıcam inşAllah inş kan pıhtılaşması ve genetiklere daha baktıramadım randevu aldım ama aynen geç çıkıyormuş onlarda en az bir ay dediler sonuçlara ama kan pıhtılaşmasını zannetmiyorum zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kalp kapağımdan dolayı ben
Amin cümlemize.Çok zor bir süreç malesef rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatlı hayırlı zamanda nasip eder bütün isteyenlere
Iki düşükte bakilmiyormus Allahha göstermesin ama ben üç düşük yaptım dedim bilemiyorum evde kaç kere adet gecikmem oldu 2 haftaya kadar falan öyle düşündüm dedim yani doktora sordum kürtaj olduktan sonra doktora randevu aldım genetik test yapmiyacakmisiniz diye dedi üç düşükten sonra dedi şok oldum insanlar yıpranan ondan sonra
Ammiiiinn inşAllah rabbim yardımcımız olsun aynen burdan konuşuruz danışmak istediğin ne varsa sorabilirsinBaşka bir doktora gitcem bide bu sonuçlar çıksın ona gore hareket edicem ama istediğim için bakalım bi daha var kendimi hala yeni olmuş gibi hissediyorum ilk düşüğün etkisi bitmemişken ikincisi böyle hastalıklı hic yok tan 4 ay daha korunmayı dusunuyorumda doktorlar kesin dedi 1 sene burdada parsiyel mol da 6 ay korunulmus ben ya özele gitcem yada başka bir devlet hastanesine hayırlısı inşallah rabbim sağlıcakla kucaklarımıza Almayı nasip eder burdan konuşuruz istersen birebirebir aynı durumları yaşamışız Allah ikimizide yaşatmaz bir daha inşallah bu durumları Amin
İnşallah demezler sizin iki düşük belki yaparlar bide mol gebelik yaaAa öylemi Allah korusun aynen ilk başta insanın psikolojisi çok kötü oluyor zaten doktor bana baktıralım dedi ama özel çok uçuk fiyat olduğu için devlete gidecektim randevu aldım ama daha günü varinşaallah öle demezler
Amin Teşekkür ederim sorarım burdan o zamaAmmiiiinn inşAllah rabbim yardımcımız olsun aynen burdan konuşuruz danışmak istediğin ne varsa sorabilirsin