Mol gebelik gecirenler nekadar sonra tekrar hamile kaldiniz?

Bayanlar baya bir sure gecmis ama yasadiklsrinizi anlatirmisiniz, süreçten sonra hamile kaldinizmi tekrar sorun yasayan oldumu
Tıbbi genetik bölümünde çeşitli testler yapıldı düşüklere ve mol gebeliğe neden olan şeyi bulmak için, sadece pıhtılaşma sıkıntısı çıktı bhcg sıfırlandiktan 6 ay sonra hamile kalmıştım coraspin+ clexane iğne ile devam ettik 9 ay boyunca ve çok şükür kızıma kavuştum :) Rabbim herkese yaşatsın yavrusunu kucağına almayı sağlıkla kolaylıkla, süreç çok yıpratıcı yorucu ama inanın olmayacak şey yok, doktorum bana yasadiğın herşeyi unut, yeni olacak gebelik ilk olarak düşün ve eskilerin hiç biri bunu etkilemeyecek inan demişti, öyle de oldu hamdolsun.

Sizin adiniza cok sevindim.masallah kızınıza Rabbim onu korusun,benim icinde dua edermisiniz, bende geçirdim mol gebelik ve piskolejim alt-üst oldu korkuyorum suan

Sizin adiniza cok sevindim.masallah kızınıza Rabbim onu korusun,benim icinde dua edermisiniz, bende geçirdim mol gebelik ve piskolejim alt-üst oldu korkuyorum suan
Allah razı olsun, kendinizi hirpalamayin, gerçekten olmayacak şey yok, zor şey tabi bebeğini kaybetmiş olmak ama Rabbim bir sonraki gebeliği kolaylaştırır sana insaAllah

8+4 günlükken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim malesef 6 haftalıkken kalbi durmuş patoloji sonucunda mol gebelik olabilir dendi eklemek istediğim şey ise ben bulmia nervoza hastasıyım. Dört sene önce başladı malesef ve hamile olduğumu öğrenene kadar yine kusuyordum yediklerimi sizce dengesiz beslenme sebep olmuş olabilir mi yoksa genetik problemimiz var mıdır genetik inceleme istemediler sadece kan verecekmişim ama içim rahat etmedi açıkçası ya genetik bişey varsa

Merhaba benimde mol gebelik cikti 4 haftada 14 e düştü kemoterapi ilaçları nasil yan etkileri varmi saclar dökülüyor mu

Merhaba belirtileriniz nelerdi acaba kalbi durana kadar bende ilk gebeliğimde kalbi durdu mol gebelik değildi şimdi 3 ay sonra tekrar hamileyim ama pıhtılaşma cıktı bendede kan sulandırıcı alıyorum beta değerimde 2 katı artıyoken birden 2 gün icinde 5-6 kata yakın arttı korkuyorum bu yüzden kalp atışı falan gördük ama sizin beta yükselişi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…