• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol gebelik gecirenler nekadar sonra tekrar hamile kaldiniz?

Ne guzel seninki hemen dusmus ama hic mol gebelik gibi degil senin yasadigin.garip olmus:/ benim 2 ayda anca dustu.degerim deli gibi yuksek olmasina ragmen patolojide temiz cikti.kime inanicaz anlamadim vala:/ allahim tekrar yasatmasin insallah bize bu durumu.senin ikk gebeligin miydi?
kime inancaz bilmiyorum ama kendimizi ve inşaAllah doğacak bebeklerimizi garantiye almak adına beklemek en iyisi o kesin

bende anlamadım ki birşey alınmadan önce ultrasonda bişey demediler sadece kalbi atmıyo diye alalım dediler alındıktan sonra mol dediler ama değerlerim normaldi ve hemen sıfırlandı sonradan kısmi dediler.... ikinciydi benim ilkide düştü ona da kimyasal gebelik dediler.
Alllah yardimcin olsun canim ya:/ hic kolay seyler degil.beslenmene dikkat et.mol gebelikte cok onemli bi faktor cunku.ben artik mol gebelikte doktora yapicm nerdeyse.arastirmaktan kafayi yedim:/ tekrar yasamak daha da kotu olur.tekrar yasatmasn allah:KK43:

1 sene sure mi vermislerdi sana?o kadar mi beklemeyi dusunuyorsun?
kısmi mol olduğu için 6 ay yeter dedi kadın doğumcum, onkolojide takip yapılıyo ordaki doktor da bir sene demişti ama ben kendi doktoruma güveniyorum şimdiye kadar bana ne dedi ise o oldu hep. mayısta 6 ay bitmiş olacak ama ben ramazanı atlatırım Allah'ın izni ile bayramdı falan derken ağustosu bulur bi ihtimal

kısmi mol olduğu için 6 ay yeter dedi kadın doğumcum, onkolojide takip yapılıyo ordaki doktor da bir sene demişti ama ben kendi doktoruma güveniyorum şimdiye kadar bana ne dedi ise o oldu hep. mayısta 6 ay bitmiş olacak ama ben ramazanı atlatırım Allah'ın izni ile bayramdı falan derken ağustosu bulur bi ihtimal

Allahim hayirlisini versin ins.bende 6.ayimda istiyorum alllah nasip etsin ins.bi de doktor bana bi suru ilac verdi.kusura bakma rahatsiz ediyorsam.ayni seyleri yasadigim kisilerle konusmak rahatlatiyor.bi de bilmedigim birsey varsa ogrenmis oluyorum.ayni tedavi surecinde farkli tedavi uygulaniyor mu diye merak ediyorum.doktr ilac vs herhangi bi tedavi uyguluyor mu sana?

Allahim hayirlisini versin ins.bende 6.ayimda istiyorum alllah nasip etsin ins.bi de doktor bana bi suru ilac verdi.kusura bakma rahatsiz ediyorsam.ayni seyleri yasadigim kisilerle konusmak rahatlatiyor.bi de bilmedigim birsey varsa ogrenmis oluyorum.ayni tedavi surecinde farkli tedavi uygulaniyor mu diye merak ediyorum.doktr ilac vs herhangi bi tedavi uyguluyor mu sana?
Sakın öyle Düşünme bana da iyi geliyo Konuşmak :) farklı tedaviler uygulanabiliyor evet mesela bana korunmak için ilaç kullanmak yasak çünkü kan pıhtılaşma sıkıntım da var. Coraspin kullanıyorum şu an tekrar hamile kalacağım zaman da birtakım iğneler yapılacak bi ihtimalde bebek Doğana kadar iğneleri hergün yapcam :(

sana ne için ilaçlar verildi

Kizlar banada mol gebe olabilin demişti doktor.
kafalari yedim inanin..
aklıma kotu setler geldi hep.
ama allah tan sansim dondude degilmisim molgebe.
Alah hepinizin yardimcisi olsun

Sakın öyle Düşünme bana da iyi geliyo Konuşmak :) farklı tedaviler uygulanabiliyor evet mesela bana korunmak için ilaç kullanmak yasak çünkü kan pıhtılaşma sıkıntım da var. Coraspin kullanıyorum şu an tekrar hamile kalacağım zaman da birtakım iğneler yapılacak bi ihtimalde bebek Doğana kadar iğneleri hergün yapcam :KK43:
Aa ne ignesi verdi.bende hamilelikte cok fazla enfeksiyon vardi.surekli tekrar eden bi enfeksiyon sorunum var.o nedenle antibiyotik kullaniyorum.bana da coraspin verdi doktor.folik asit,klomen(yumurtlama takibi icin), demir eksikligim var o nedenle ilac kullaniyorum,birde cok fazla taktigim ve kendi kendimin psikolojini bozdugum icin ufak mg li bi stres,kaygi azaltici ilac verdi.fazla kafaya takmayim diye:/ boyle iste ilaclarla yasiyorum.kendi kendime kotuluk yapiyorum ama elimde degil :(

Aa ne ignesi verdi.bende hamilelikte cok fazla enfeksiyon vardi.surekli tekrar eden bi enfeksiyon sorunum var.o nedenle antibiyotik kullaniyorum.bana da coraspin verdi doktor.folik asit,klomen(yumurtlama takibi icin), demir eksikligim var o nedenle ilac kullaniyorum,birde cok fazla taktigim ve kendi kendimin psikolojini bozdugum icin ufak mg li bi stres,kaygi azaltici ilac verdi.fazla kafaya takmayim diye:/ boyle iste ilaclarla yasiyorum.kendi kendime kotuluk yapiyorum ama elimde degil :KK43:
Hmm
Cidden kendi kendimize içinden çıkılmaz hale getiriyoruz birşeyleri halbuki verecek olan Allah. Hayırlısını istiyoruz ama sabredemiyoruz... Bendeki kan pıhtılaşması damar tıkanıklığına neden oluyo buna bağlı olarak yüksek tansiyon ve kalp krizi Felç riski taşıyo hamile kalındığında ise bebeğe bağlı damarları tıkayarak ölmesine sebep oluyo :( öyle olmaması için her gün bebek Doğana kadar iğne yapılıyormuş. Ama bakalım verilen Süreyi bi doldurayım tahliller yenilensin bakarsın o iğnelere gerek kalmaz. Coraspini zaten Ömür boyu kullancam

Hmm
Cidden kendi kendimize içinden çıkılmaz hale getiriyoruz birşeyleri halbuki verecek olan Allah. Hayırlısını istiyoruz ama sabredemiyoruz... Bendeki kan pıhtılaşması damar tıkanıklığına neden oluyo buna bağlı olarak yüksek tansiyon ve kalp krizi Felç riski taşıyo hamile kalındığında ise bebeğe bağlı damarları tıkayarak ölmesine sebep oluyo :KK43: öyle olmaması için her gün bebek Doğana kadar iğne yapılıyormuş. Ama bakalım verilen Süreyi bi doldurayım tahliller yenilensin bakarsın o iğnelere gerek kalmaz. Coraspini zaten Ömür boyu kullancam
Hadi ya.derdi veren allah dermanini da verecek ins hepimize.allah yardimcimiz olsn.bebege bagli damarlarin tikanmasi da mol gebelige sebep olurmus.fetal dolasim bozuklugunun mol gebelige yol actigini okumustum bi yerden.ins ilaclarin faydasinu goreceksin hayirlisiyla

Hadi ya.derdi veren allah dermanini da verecek ins hepimize.allah yardimcimiz olsn.bebege bagli damarlarin tikanmasi da mol gebelige sebep olurmus.fetal dolasim bozuklugunun mol gebelige yol actigini okumustum bi yerden.ins ilaclarin faydasinu goreceksin hayirlisiyla
Aminnn cancazım cümlemiz de inşaAllah

Gerçekten mol gebelikse üç ay çok az bir zaman değil mi? Bi de mol gebeliğin kürtajı bile çok zor iken seninki nasıl kanama ile düştü. Doktorun kesin emin mi mol olduğundan? Yoksa aynı duruma tekrar düşersin Allah korusun.Ben iki kez düşük yaptım üç ay arayla. Doktorum ilk düşük herkeste olur diye araştırma gereği bile hissetmeden üç ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Üç ay sonra hamile kaldım o da 11 haftalıkken kalbi durdu parsiyel molgebelik olduğu patoloji sonunda öğrenildi. Demem o ki başka bir doktora da görün. Çok büyük bir yıkım ardı ardına iki düşük yapmak hele ki bebek çok istiyorsan.Ben yarın farklı bir doktora gideceğim inşallah bir de onunla süreci değerlendirmek istiyorum.
cnm bende senin yaşadıklarını yaşadım,ilki herkesde oluyo diye araştırılmadı,üç ay sonra hamile kaldım,o da mol gebelik çıktı,sen şimdi napıyosun,ne kadar oldu kürtaj olalı

Kızlar yazdıklarınızı okudum da mol gebeliği en ağır yaşayan benim galiba.. 53.000 hcg ile 7 buçuk haftalikken kürtaj oldum..takiplerde hcg düşmeye başlamıştı 1 ay sonunda tekrar yükseldi 12 binlere.. metotreksat diye bi ilaç ile kemoterapi aldim.. Suan bhcg 8lerde.. Bunun yanı sıra 40 süren kanamam oldu.. Çok şükür şimdi İyiyim..merak ettiğim bu 1 senelik korunma sartini beklemeyip sağlıklı hamile kalan oldu mu? 1 sene çok uzun bir süre :( Allahım tekrarını yasatmasin kimseye..

Kızlar yazdıklarınızı okudum da mol gebeliği en ağır yaşayan benim galiba.. 53.000 hcg ile 7 buçuk haftalikken kürtaj oldum..takiplerde hcg düşmeye başlamıştı 1 ay sonunda tekrar yükseldi 12 binlere.. metotreksat diye bi ilaç ile kemoterapi aldim.. Suan bhcg 8lerde.. Bunun yanı sıra 40 süren kanamam oldu.. Çok şükür şimdi İyiyim..merak ettiğim bu 1 senelik korunma sartini beklemeyip sağlıklı hamile kalan oldu mu? 1 sene çok uzun bir süre :KK43: Allahım tekrarını yasatmasin kimseye..

Mol gebelik geçirip 6 ayda hamile kalan var mı ?

Back