Mol gebelik gecirenler nekadar sonra tekrar hamile kaldiniz?

Bebegim676

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
62
3
26
merhaba arkadaslar yarin kurtaj olucam mol gebelik dedi doktor ve bana 3 ay,korunmami uc kere adet olmam gerektigini daha sonra tekrar hamile,kalabilecegimi soyledi fakat internetten arastirdigim okuduklarim ic karartici 1 sene hamile kalmak yasak ve cok tehlikeliymis sonu kansere kemoterapiye kadar gidiyormus cok korktum mol gebelik gecirenler kurtajdan sonraki surec nasil geciyor bana yardimci olurmusunuz ?((

Kimseee yokmu. bugun asiri kanamam oldu doktor icin temizlenmis dedi yarin tekrar gidicem belki kurtaja bile gerek yokmus

slm canım ben 3 yıl önce mol gebelik geçirdim.şiödi 16 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.biliyorum zor bir süreç senin için ama her şey güzel olup yoluna girecek merak etme

slm canım ben 3 yıl önce mol gebelik geçirdim.şiödi 16 aylık dünya tatlısı bir oğlum var.biliyorum zor bir süreç senin için ama her şey güzel olup yoluna girecek merak etme
Masallah canim Allah bagislasin darisi bana,insallah kurtaj,olmadim gerek yokmus kan degerlerimin sifirlanmasini bekliycez...

hayırlısı molleri temizlemek zordur demişti beni,m doktorum.sana önerim mutlaka başka bir doktora görünmen.rabbim yardımcın olsun.

Slm canim sen ne kadar ara verdin molden sonra..benimki parsiyel mol gebelij cikti patolojide..3farkli doktorda 1yil beklemem gerektiğini soyledi..betahcg degerim 3haftada 20lere düştü

Slm canim sen ne kadar ara verdin molden sonra..benimki parsiyel mol gebelij cikti patolojide..3farkli doktorda 1yil beklemem gerektiğini soyledi..betahcg degerim 3haftada 20lere düştü

6 ay ara ver demişti tam moldu ama ben 9 ay bekledim psikolojik olarak hazır hissetmek istemiştim.

Gerçekten mol gebelikse üç ay çok az bir zaman değil mi? Bi de mol gebeliğin kürtajı bile çok zor iken seninki nasıl kanama ile düştü. Doktorun kesin emin mi mol olduğundan? Yoksa aynı duruma tekrar düşersin Allah korusun.Ben iki kez düşük yaptım üç ay arayla. Doktorum ilk düşük herkeste olur diye araştırma gereği bile hissetmeden üç ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Üç ay sonra hamile kaldım o da 11 haftalıkken kalbi durdu parsiyel molgebelik olduğu patoloji sonunda öğrenildi. Demem o ki başka bir doktora da görün. Çok büyük bir yıkım ardı ardına iki düşük yapmak hele ki bebek çok istiyorsan.Ben yarın farklı bir doktora gideceğim inşallah bir de onunla süreci değerlendirmek istiyorum.

Son düzenleme:

merhabalar bende tam mol geçirdim 2 ay doğum kontrol ilacı içtim ,3 ay hamile kalamadım,toplam 5 ay sonra hamile kaldım şuan da 3buçuk aylık hamileyim çok şükür Allah ıma canım...

merhabalar bende tam mol geçirdim 2 ay doğum kontrol ilacı içtim ,3 ay hamile kalamadım,toplam 5 ay sonra hamile kaldım şuan da 3buçuk aylık hamileyim çok şükür Allah ıma canım...

Üst üste düşük yapan biri olarak insan ister istemez korkuyor doktorların dediğine harfi harfine uymak istiyor üzerindeki sorumluluğu atmak adına. Maşallah sen cesaret gösterip doktoru dinlememişsin Rabbimde kalbine göre vermiş.

Slm kizlar 6hafta gecti kurtajdan sonra bugun yine betahcg baktirdim 2 ye düşmüş değeri sifirlanmiyo zikkim ya:) ne inatci bisey cikti cocuk isterken 1 bile olmuyodu simdi inmiyo..ben aralık gibi baslamak istiyorum cocuk denemesine zAten olmuyo kendi kendine büyük ihtimalle yine olmaz mart gibi tüp bebek yaptiririz diye planladik esimle

Benimde yedi hafta geçti şu an da beta hcg yedilerde. Çabuk düşmüyor işte. Aralık ayında yedi ay geçmiş oluyor aslında olabilir ama bu ay ben bütün tahlilerimi yaptıracağım sanırım bu sefer iyi bir doktor buldum. Bir yol haritası çizdibana amaa duruma göre bir yıl ile dokuz ay arasında korunma süremiz var bakalım. Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağına bebeğini almayı.

6 ay ara ver demişti tam moldu ama ben 9 ay bekledim psikolojik olarak hazır hissetmek istemiştim.

merhabalar ne mutlu size sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışınız yavrunuzu darısı bize işallah mayısın 31 nde bende kürtaj oldum parsiyel mol hidatiform nedeni ile. değerlerim hızlı düşüyor doktorum sıfırlandığında düşünebilir gebelik demişti. ama ben bekleyeceğim biraz.

kısa bir zamanda yine iyi hamile kalmışınız ne güzel. umarım sıkıntı olmaz. benim doktorumda sıfırlandığında gebelik düşünebilir dedi. öyle sınırlama koymadı ama biraz beklemekte fayda var arayı uzatmamakta lazım ÇÜNKÜ OLACAK OLAN ER YA DA GEÇ Bİ ŞEKİLDE KADERDE YAZILAN NE İSE O OLUYOR... ve ona göre bir tedavi yöntemi uygulanır. işallah bizlerde senin gibi sorunsuz yeniden sağlıcakla hamiş kalabiliriz.

merhabalar bende 2 ay oncesi kısmî mol gebelik gecirdim.kurtaja girerken beta hcg 5000.000lardaydi.fakat patoloji sonucumda normal gebelik oldugu cikti.anlam veremedim.bir doktorum gebelik icin 3 ay,diger doktor 6 ay bir diger doktorum ise 1 yil gecmesi gerektigini soyledi.korkularim vardi fakat sizden cesaret aldim.merak ettigim konu gebeliginiz sorunsuz bir sekilde devam ediyor mu?icimi biraz rahatlatirsaniz sevinirim..

bende 12 kasımda on haftalık bebeğimi kaybettim bana da patoloji sonucu kısmi mol dendi. değerler normale döndükten sonra ve tabi bi süre de bekledikten sonra gebeliğinde sıkıntı duyan pek görmedim. yaşayan bi kaç arkadas var sen sadece moralini yüksek tut hakkkında hayrlı olan zaman geldiğinde Rabbim gönlüne göre bi evlat verecektir. kimilerinin bekleme süresi az ama her bünye aynı sürede toplanmaz. tekrar bebeğini kaybetmektense verilen süreyi fazlası ile doldurmak en iyisi. bana doktorum en az altı ay bekle dedi değerlerim aralık ayında sıfırlanmıştıama...

Ben birden fazla doktora gittim.hepsi farkli sure verince aklim karisti.cok arastiriyorum.seninle 1-2 aylik donemde kurtaj olmusuz.benim patoloji temiz cikti ama.6 aylik sureyi kesinliklr beklicem zaten.cunku rahimin kendini toparlamasi 6ayi bulurmus.bunyeye gore dedigib gibi.erken hamile kalininca bebek tutunamayabilirmis rahimde.senin betahcg degerlerin kacti peki.kalp atisi var miydi bebeginde

ben kalp atışlarını hiç duyamadım ama alındığında adet tarihine göre on haftalıktı... ilk tahlil aralıkta yapıldı 4.1 falandı haftada bir takip devam edildi hep yarı yarıya düşmüştü en son bu cuma giittim 0.1 di

Ne guzel seninki hemen dusmus ama hic mol gebelik gibi degil senin yasadigin.garip olmus:/ benim 2 ayda anca dustu.degerim deli gibi yuksek olmasina ragmen patolojide temiz cikti.kime inanicaz anlamadim vala:/ allahim tekrar yasatmasin insallah bize bu durumu.senin ikk gebeligin miydi?

bende anlamadım ki birşey alınmadan önce ultrasonda bişey demediler sadece kalbi atmıyo diye alalım dediler alındıktan sonra mol dediler ama değerlerim normaldi ve hemen sıfırlandı sonradan kısmi dediler.... ikinciydi benim ilkide düştü ona da kimyasal gebelik dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…