Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarz bir durumda ben once öğretmenle konusulmasindan yanayim.Öğretmenle konuşmayı da düşünüyorum ama çocuğa takar diye endişe ediyorum.idareyle kesin konuscam ama
Öğretmenin anlattığından emin misiniz?
Arkadaşlarından duymuş kızmayın diye öğretmen anlattı demiş olabilir mi? Çocuklar yapar ara sıra bu tip şeyler.
OoSadece şikayet etmekle kalma haberlerin WhatsApp ihbar hatları var ordan yaz okulun adını öğretmeni filan yarın bi gün öğretmen birime tecavüz etmeden onu deşifre etsinler....Allah böyle sapık düşünce içeren insanlara Fırsat vermesin....
Bu nasil bir hikaye. Cocuklarin aklina bile gelmeyecek cirkince seyleri hatirlatiyorlar. Emin olmadan mudure sikayet etmeyin. Siniftaki baska cocuklarada sorun boyle bisi anlatmismi veya nasil anlatti once emin olun.Merhaba hanımlar.kafama takılan ve gerçekten fikir almaya ihtiyacım olan bir konu var.
Konu şu,benim 5. sınıfa giden bir oğlum var, Türkçe öğretmeni bugün sınıfa ." Çocuklar mokoko nedir biliyormusunuz diye bir soru sormuş, çocuklar bilmediklerini söyleyince şöyle bir hikaye anlatmış (öğretmeni erkek bu arada) "iki arkadaş ormanda kayıp oluyor ve bunları yerliler yakalıyor ve soruyorlar ölmek mi isterseniz yoksa mokoko mı?Biri ölmek istiyor ve hemen öldürülüyor.digeri mokoko diyor ve tecavüz edilip öldürülüyor"ben bunu duyunca çok rahatsız oldum ve müdüre anlatmayı düşünüyorum (son zamanlarda ki sapıklıklar hepimizin malumu)siz ne dersiniz şikayet etmeliyim yoksa abartmis mı olurum. Herkese cevap vermeye bilirim ama hepinizin fikirlerinizi merak ediyorum.ha bu arada sakın ailelerinize anlatmayı demiş öğretmeni.
Yok hayır eminim öğretmeni olduğuna.hatta dedim oğlum ben arkadaşın sanmıştım öğretmenler anlatmaz böyle şeyler diye ama öğretmeni olduğunu söyledi. Çocuğumla diyaloğu
Oo
İhbar hattının numarasını verirmisiniz
Tabiki emin olduktan Sonra ihbar edin yoksa küçük bir çocuğun arkadaşından duyduğu hikayeyi öğretmeni anlatmış gibi size yansıtabilir ama eğer öğretmeniyse kesinlikle peşini bırakmayın
Çocuğunuzla eminim diyaloğunuz iyidir de çocuk bu, belli mi olur. Belki hiç suçu olmayan bir öğretmeni şikayet edeceksiniz. Önce aslını astarını öğrenin, emin olun sonra ne yapacaksanız karar verin bana kalırsa. Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Önce
Nasıl emin olabilirim. diğer velilerle iletişimimiz yok.ben de yanlış birşey yapmak istemem ama durum hiç normal değil. İdare ile kesin görüşmeyi düşünüyorum.
Önce
Nasıl emin olabilirim. diğer velilerle iletişimimiz yok.ben de yanlış birşey yapmak istemem ama durum hiç normal değil. İdare ile kesin görüşmeyi düşünüyorum.
Önce