Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen kabul etmiş anlattığınıBen acikcasi bir ogretmenin kendini bu sekilde riske aticani dusunmuyorum ... olayin dogrulugundan emin olun ...5.sinif ogrencim sayilari ogretirken 6 six kelimesini surekli tekrar ediyodu 31in ingilizcesi ne diye soruyodu bi arkadasi 31in ingilizcesini soyluyosa guluyodu digerlei anlamiyodu ne oldugunu tabi veliyi cagirip durumu anlattim eger siz duruma mudahale etmesseniz ben ederim dedim cocuklar artik pek de masum degil ergenlik yasi ciddi anlamda dustu bilginize
Aaaa cidden mi ben denk gelmedim mi acaba nerde demisÖğretmen kabul etmiş anlattığını
Başlık yanlış olmuş .. Mokoko nedir olacaktı
Kesınlıkle katılıyorum. 5. Sınıftan sonra cocuklarım ılgı alanları genıslıyor. Sark gorevı adledılen ıstanbulun .. semtınde gorev yaptım bır sene. Neredeyse psıkolojım bozulacaktı. Neler ogrettıler bana neler duydum anlatamam..( sark gorevı derken umarım yanlıs anlasılmaz )Ben acikcasi bir ogretmenin kendini bu sekilde riske aticani dusunmuyorum ... olayin dogrulugundan emin olun ...5.sinif ogrencim sayilari ogretirken 6 six kelimesini surekli tekrar ediyodu 31in ingilizcesi ne diye soruyodu bi arkadasi 31in ingilizcesini soyluyosa guluyodu digerlei anlamiyodu ne oldugunu tabi veliyi cagirip durumu anlattim eger siz duruma mudahale etmesseniz ben ederim dedim cocuklar artik pek de masum degil ergenlik yasi ciddi anlamda dustu bilginize