Modern erkek bebek isimleri

wndndnj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
1
0
24
Merhaba arkadaşlar 38 haftalık hamileyim fakat bebeğime bi türülü isim bulamadım klasik olsun istemiyorum bebeğimin adı herkeste olmasın güzel olsun modern olsun istiyorum yani ilerleyen zamanlarda isminden pişman olmayacağı bi isim istiyorum yardım edermisiniz

Son düzenleme:
Erkek bebeklerde Atlas, Kayra, Aren, Umay, Kaylina, Kayla ve Karel var benim hoşuma giden cinsiyetimiz daha belli değil ama erkek bebek için bunlar kendi bebeğime düşündüğüm isimlerdi. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun

Misapasa pardon da senin derdin ne her erkek bebek isim önerisinde bulunduğumda oğlumun ismine komik ifadesi bırakıyorsun hayırdır... Özellikle benim oğlumun ismine mi yapıyosun yoksa herkese mi derdin ne senin bu kaçıncı ya bi sıkıntın mı var...

İsim komik geldi komik ifadesi bıraktım

İsim komik geldi komik ifadesi bıraktım
Annelik içgüdüsüyle sana çok şey derdim de terbiyem müsade etmiyor. "Uluç" ismi Selçuklu hükümetinde beylere verilen ünvan anlamı. Çok fazla kullanılmayan ve bilinmeyen bir isim. Konu sahibi de zaten bunu sormuş. Ona istinaden yazdım. Daha önce bir konudada oğlumun ismine komik ifadesini bıraktın. Kırıcı olduğunu bilmeni isterim. Yerimde olsan bi anne olarak ne derdin bilmiyorum. Oğlumun ismi de anlamıda çok güzel inşallah çocukların vardır ve sana göre yada başkasına göre komik gelen isimler koymamışsındır.

Allah isteyen herkese bebek nasip etsin, tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah

Hanımlar,
herkes bebeğine hoşuna giden ismi koyabilir, bebeklerin isimleri üzerinden ne polemiğe girin ne de dalga geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…