Modanın Suyu Çıkarsa

xxAyxsxeGxuxlxx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
401
2
Link Silinmiştir.
Shot at 1969-12-31Link Silinmiştir.
Shot at 1969-12-31

ya tamam modadır da her yerin modası farklı olur. bunlarda gece club'larındaki danscı kızların giyebilceği türden çizme. yani öyle bu tür ayakkabıları kimse sokakta giymez ,, giyemzde zaten çok rahatsız edici görünüyorlar.

bunların bi kısmı fetiş kıyafetlerin altına giyiliyo.. özellikle amerika dolaylarında kızlar erotik olsun diye giyiyor.. ikinci resimde olan gibilerse genelde japon kadınlarının tercihi ve cok yıllar giyilince bu ayakkabı ayakta deformasyon oluyor ve ayak ayakkanının seklini alıyor... modanın suyu cıkarsa olayı degil kişisel secim olayı... türk kültürü ve yasantısında bayanların pek rastlamadıgı aşina olmadıgı modeller.. ama bi baska kültürde ise vazgeçilmezler...

çok berbat modeller buna moda mı diyorlar......hele bide şu dik durduğun varya parmaklarının ucunda...ıyyyy bakarkken rahatsız oldum valla

çok ilginçler bana kalırsa güzel bir paylaşım oldu.. dünya modasınıda görmüş olduk ayakkabıda... aslında çok ilginçler erotik ürünler gibi görünüyorlar daha çok ..biz bunları giysek giysek evde giyeriz herhalde::)))

ya tamam birinci ile yürünebilir giymem ama yürünebilecek şekilde en azındn ama diğerlerinde bilek

dümdüz duruyor arada ayakla hiç açı falan yok onla nası yürünür gerçek mi bunlar kullanılabilir mi bu

ayakkabılar gerçekten çok rahatsız insanlar var

ben zaten bunları giyemem......zaten giymek isteyeceğim bir modelde yok...benim ayaklarımda 2. derece düz tabanlık var...topuklu giyemiyorum, ağrıyor

pek hos gelmedi gozume hatta hic
iki numarali resimdeki ayakkabinin hemen hemen ayni modeli beyoncenin bi klibinde onlardan giyinmisler bide hareketli dans ediyorlar
ben bunlarla duz yolda yuruyemem bile

Ayağın o kadar dik durması sağlık açısından hiç uygun değil bence...
Kesin bu modelleri yapan erkektir, kendisi giymediği için anlayamaz.:mymeka:
Hiçte estetik durmuyor, şahsen hiç beğenmedim.
:dilcikar:

heellessshoesyxw9.jpg

bu da benden olsun :emir_bebek:

X