Canım sakın sakınn alma....2 örnek vereyim arkadaşımın kayınpederi ucuz olsun diye götürdü herseyini ordan aldı...yanları beyaz deri olan koltukların deri kısımlarına yattıkları yastıgın boyası gecmiss düşün..yastık yüzününü boyası koltuga geçermi!!!
2. örnek görümcem eşyalırın ordan aldı..koltukarın alt tahtalar falan çıktı...yatak odasının sürgülü dolaplarını bi kez tasınmalarına rağmen daha eski haline dönmedi... sakın alma canım biraz sıkışırsın belki ama kalitelisinden al yıllarca kullan bu mobilyalar en fazla 3.4 yıl yaşar..çok ucuz bişeyin altında mutlaka vardır bişey koltugun kumaşı iç tahtalarını kalitesi vs.. fiyata göre yani mobilyaları masaları bile dokununca batıyor eline kalitesiz...
ben merinostan aldım koltuklarımı ehh işte idare eder dünyanın parasınıı verdimm 3 yıl önce 4 bine aldım ama o para etmez yanii hele masam faciaa adi bir suntadan yapılmıış..ve ben tecrübesizliğin verdiği cahillikle altım bunları..şimdi herseyden haberim var biraz gec olsada :)) istikbal hariçç çok bilindik markadırrr kalitedir diye bişey yok gerçktenn cogu bilindik marka bişeye yaramıyo..ben sanayiden gidip köşe takımı aldım kendi imalatları ama harika kalite yaptıkları masalarıı görsen gerçek ahsaptan yanii :) görüntüye aldanmamak markasya kanmamak lazımmış :)) köşe takımım tükenmez kalem oldu bir sildim gitti hemen
zamanla yemek masamı falanda boyatmayı düşünüyorum belki bişeye benzer adama değiştirelim diyemem valla kaç sene ödedii yazık