Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu modalife mobilya kulllanan bilen var mı acaba ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
mrb kızlar. yeni ev için mobilya bakıyoruz . bi çok mobilyaya baktık. en son modalife a baktık. nasıl olduğu hakında sizden fikir isticektim. hem yemek odası ( masa ve büfe sadece) oturma odası ve salon takımlarına 3 üne birden 4400 pazarlıksız olarak fiyat veriyolar. aşırı ucuz geldi. bi istikbal mobilyaya gitsen 3 üne birden 8000 den aşağı çıkamayız. kararsız kaldım . yeni evleniyorum çok fazla bütçemiz yok ama 1-2 sene içinde de mobilyalar mahvolsun istemiyorum. siz ne dersiniz modalife için.

kimse bilmiyorumuş zaten heralde ama vazgeçtim modalifeden . mobilyacıdan aldık. azcıkdaha pahalı ama daha kaliteli en azından.

Eşya alacağımız zamana ben de kararsız kalmıştım. Daha ucuzu mu daha pahalısı mı diye. Modalife a gittik. Satış sorumlusu çok kaliteli malzeme kullandıklarını söylüyor biz dokunup incelemek istediğimizde buna izin vermedi. Hemen vazgeçtik o tür satış yapan markalardan.

alla ellemeden oturmadan mobilyayı nasıl satıyorlar. oturunca kırılcak diye korkuyolar heralde
neyse iyki almamışız. içime sinmemişti zaten

Canım sakın sakınn alma....2 örnek vereyim arkadaşımın kayınpederi ucuz olsun diye götürdü herseyini ordan aldı...yanları beyaz deri olan koltukların deri kısımlarına yattıkları yastıgın boyası gecmiss düşün..yastık yüzününü boyası koltuga geçermi!!!

2. örnek görümcem eşyalırın ordan aldı..koltukarın alt tahtalar falan çıktı...yatak odasının sürgülü dolaplarını bi kez tasınmalarına rağmen daha eski haline dönmedi... sakın alma canım biraz sıkışırsın belki ama kalitelisinden al yıllarca kullan bu mobilyalar en fazla 3.4 yıl yaşar..çok ucuz bişeyin altında mutlaka vardır bişey koltugun kumaşı iç tahtalarını kalitesi vs.. fiyata göre yani mobilyaları masaları bile dokununca batıyor eline kalitesiz...

ben merinostan aldım koltuklarımı ehh işte idare eder dünyanın parasınıı verdimm 3 yıl önce 4 bine aldım ama o para etmez yanii hele masam faciaa adi bir suntadan yapılmıış..ve ben tecrübesizliğin verdiği cahillikle altım bunları..şimdi herseyden haberim var biraz gec olsada :)) istikbal hariçç çok bilindik markadırrr kalitedir diye bişey yok gerçktenn cogu bilindik marka bişeye yaramıyo..ben sanayiden gidip köşe takımı aldım kendi imalatları ama harika kalite yaptıkları masalarıı görsen gerçek ahsaptan yanii :) görüntüye aldanmamak markasya kanmamak lazımmış :)) köşe takımım tükenmez kalem oldu bir sildim gitti hemen

zamanla yemek masamı falanda boyatmayı düşünüyorum belki bişeye benzer adama değiştirelim diyemem valla kaç sene ödedii yazık

valla kıyısından dönmüşüm o zaman . boşuna demiyolar ucuz etin yahnisi yavan olur diye

sana bişi deyimmi inan yemin ederim bize dokundurmadılar
yatak odasınn kapı sürgüsünü çektirmediler bile
biz zaten baktığımız da aynas kırıktı eve gelince ne olurdu düşün

az oldu ama eşyalarım kilim mobilyadan kanepe takımı yatak odası takımı aldım hepsi 4,600 felan tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…