Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Modalife Kullananlar Lütfen Bakar Mısınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Biz 4 yıl önce yatak odası takımı aldık. Ama bu paketin içinde olan 1000 tllik değilde 1500 tlye almıştık. 4 yıldır kullanıyorum, gayet güzel ve taş gibiler.
Ben mobilyamdan memmunum

puffy 123 seni tesadüfen gördüm.erken hamilelik belirtilerinde 2010sonu yada 2011 başı gibi seni,yarenhande'yi,deryam'ı ,sumağı vs takip ediyordum.sonra bir kayboldunuz.seni bir ara bu topiği başka bir yerde topladığını gördüm.orayıda takip ettim.sana bir ara sinüzit olduğunda ilaç tavsiye etrmiştimde cevap yazmayınca tatlı tatlı atışmıştık. :) resimdeki bebek seninse çok ama çok sevindim.çok dualar etmiştim hepinize...bebeğin kız mı, erkek mi? allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.kendine iyi bak....
( bu arada brezilya fönü yaptırmıştın nasıl oldu?)

Son düzenleme:
ben maksi takım almıştım 5 yıl oldu kumaşı çok bozuldu böyle dalgalı dalgalı lekeli gibi ..Haa kanepelerin iskeleti taş gibi hala süngeride öyle ...BİRDE tv sehbası almıştık o hala ilk günkü gibi .Ama şimdiki aklım olsa bekler daha iyisini alırdım kumaş kalitesi berbat.tayinciyim diyosun iki kanepe birde depolama bölümü olan bir tv ünitesi alsan koçtaştanda bir masa sandalye yeter.atıyorum her görev yeri değiştiğinde eşyamı değiştircen mesela? Bence eğer eşya çok taşınacaksa sağlam olanı tercih edilmeli ...

pırlanta modelı canım.. bn butun takımları buradan alayım dıyorum.. ınternettekı yazılar benı baya korkutmustu ama cokk tesekkur ederımm ...

Bende bekar evimi döşemiştim pırlanta seti ile sonra evlilik yaptım ama mobilyaları alalı daha 1 yıl bile olmamıştı bende bunları kullanmaya devam ettim şu an 2 yıldır kullanıyorum tabiki 4*4lük mobilya değiller ama kendi evin olunca yerleşik hayata geçince alırsın en iyisinden. Ben ev almayı düşünüyorum ev alınca yavaş yavaş değiştiricem acelem yok çünkü seviyorum aslında mobilyalarımı da. minimalist ve modern. pırlanta takımın renkleri de güzel.
bir iki de aksaklık yazayım bekar evinden başka eve taşındıktan sonra biraz hırpalandı mobilyalar ama sandalye ve koltuklarda hiçbir sorun yok. birde eksi olarak koltukların oturma kısmı aralık dar, bu yüzden çok konforlu değil.. ama dediğim gibi bence uygun fiyata en estetik ve kullanışlı parçalar bunlar gibi.

tesekkur ederım canımm aydınlattıgın ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…