Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba. nerde okuyorsunuz ve mezun olduktan sonra nerde çalışmayı düşünüyorsunuz?
dersler nasıl daha doğrusu ne ağırlıklı?
de moda tasarıma yetenek sınavıyla mı giriliyor?
merhaba. nerde okuyorsunuz ve mezun olduktan sonra nerde çalışmayı düşünüyorsunuz?
dersler nasıl daha doğrusu ne ağırlıklı?
de moda tasarıma yetenek sınavıyla mı giriliyor?
Ankara Gazi Üniversitesinde moda tasarımı okuyorum bölüm çıkışlıyım yine ve yetenek sınavı ile girdim gazi hem yetenek hem de ygs 5 ile alıyor ama sınavla mtok yani sadece bölüm çıkışlıları alıyor yetenek sınavıyla her bölümden alsada yine bölüm çıkışlılara ek puan veriliyor. Bizim okulumuzda ilk yıl bişi ağırlıklı değil teoriklerle bölüm dersleri eşit gibi mezun olduktan sonra kendi moda evimi açabilirim hatta şirket vs bile kurabilirim(sermaye lazım tabi) yada bir şirkete moda tasarımsıcı (stilist) ünvanı ile girebilirim ama girince bu demek değildirki sadece çizim yapıp modeliste vereceğim bu işin düğmesiydi kumaşıydı kullanılan ipliğiydi falan filan bir sürü detay var . Bu bölümü gerçekten gönülden istemiyorsan gelme pişman olursun fazla zorlar özellikle ben lisede staj yaptığım dönemlerde illallah etmiştim :)