Ben başka bir forumda gerçek bir kullanıcı yorumu okudum ve kendim de mochi değil ama lansinoh’un aynı mantıkla çalışan anne sütü toplayıcısından aldım. Ama henüz doğurmadığım için kullanmadım, sadece fikir belirtmeye geldim.
markanın instagram sayfasına baktığınız zaman hep aynı ifadeleri görürsünüz ‘diğer memeden sızan süt, ziyan olan süt’ hatta bir video var bebek emiyor, diğer memede mochi takılı. Yani bu ürün aslında daha çok bebeği emzirirken ya da Bir memeyi sağarken diğer memede de aktif olan prolaktin hormonunu, sızan sütü ziyan etmemek için tasarlanmış.
elektrikli pompalar ise süt kanallarını açmak ve memeyi tam olarak boşaltmak için tasarlanmış. Başka bir yerde gerçek bir yorum okudum dediğim de aslında tam olarak buydu: bu ürün süt kanallarını açmıyor. Gelmeyen sütü getirmiyor ve lanse edildiği kadar mucizevi bir ürün değil, hatta 3 aydan sonra etkinliği de ciddi miktarda azalıyormuş.
ben bu yüzden lansinoh anne sütü toplayıcının yanında bir de e bebekten elektrikli pompa aldım. Kendisini bir pompa değil, lansinoh’un da dediği gibi bir ‘toplayıcı’ olarak kabul ediyorum. İnşallah ben de mastit sorunuyla karşılaşmam.