• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mocha kahve deneyen var mı?

pukri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
71
5
98
Arkadaşlar saçlarım kızıldı açtırdım ve küllü kumrala boyattım daha sonra da birkaç kez kendim boyadım ama bir türlü tam kumral olmadı. Birkaç yıkamada alttan kızıllıklar çıktı ve saçlarım akmış bakır gibi oldu.Şimdi kendim mocha kahveye boyamayı düşünüyorum.Deneyen var mı yorumlarınız nedir?
133821618_tn70_0.jpg

Son düzenleme:
Rengi bilmem de kahvesini hic sevmem:KK53:
Guzel gibi duruyor..

Ben cumartesi denedim canım saclarimda rofle ustune altin pariltili toffe boyamistim bu ayda bunu deneyim dedim kutudakinden koyu bi kahve oldu ben zaten koyuya donmek istiodum ama seni bilemem belki bikac yikamaya akabilir

Ben de bugün boyadım.Kutudakiyle hiiiç alakası yok,oldukça koyu bir kahve oldu.Birkaç yıkama sonra akacak elbet bu koyuluk kalmayacak ama yine de pek sevemedim...

Bende 2 gün önce boyadım kutuda ki renkle alakası yok benim kumral ucları daha açık sarı gibi olan saçlarımın üzerine kahve oldu direk..Ben koyu istiyordum iyi oldu.. ama katalogdaki resimle alakası yok gibi...

Ama şöyle birşeyde var birkaç yıkamaya açabilir renk...

Arkadaşlar saçlarım kızıldı açtırdım ve küllü kumrala boyattım daha sonra da birkaç kez kendim boyadım ama bir türlü tam kumral olmadı. Birkaç yıkamada alttan kızıllıklar çıktı ve saçlarım akmış bakır gibi oldu.Şimdi kendim mocha kahveye boyamayı düşünüyorum.Deneyen var mı yorumlarınız nedir? Eki Görüntüle 1319048

Canim kutudaki renkle alakasi yok.siyaha yakin bir renk cikiyor.sari yansimasi var.cok kotu.deneme bence

Back