Alınır alınmasına da muhtemelen pahalıya gelir öyle de. Çünkü gittiğimiz yerler komple tüm evin mobilyasını alacağımız için ona göre indirim yaptı.Sunta çöp, yatak odasını ayrı diğerini ayrı alma şansınız yok mu ?
Sağlam olanı alsan daha iyi olur . Birde naçizane tavsiyem açık renk mobilya seç. Kiyh olunca insanın içi daralıyor zamanla .Ben öyle bir hata yapmıştım ceviz rengi mobilya sevdam yüzünden bin pişman oldum .Merhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Nasipse ekimde evlenicem ve bugün mobilya bakmaya gittik. İki mağaza arasında kaldık. Bana kalsa ilk mağazanın mobilyalarını seçerdim çünkü aşık oldum resmen. Ama sorun şu ki ikinci gittiğimiz mağazadaki yatak odasının malzemesi komple mdf ile üretilmiş.
Herkes mdf dayanıklı,sunta dayanıksızdır diyor. Sen kiracı olacaksın bir kere söküp taktın mı ikinciye kuramazsın suntayı dağılır gider,mdf al sunta alma diyor. Ama bende sırf yatak odasının malzemesi mdf diye içime sinmeyen mobilya almak istemiyorum açıkcası. Dediğim gibi ilk gittiğimiz mağazanın mobilyalarını daha çok beğendim.
Mobilyası sunta olan,özelliklede kiracı olan arkadaşlara soruyorum bu sunta dedikleri kadar dayanıksız bir malzeme mi? Lütfen fikir verin.
Bir mobilya firması sahibi olarak imkanınız varsa özel üretim yaptırın. Yoksa kesinlikle mdf olanı alın derim. Kiracılıkta diğeri maksimum 3 sökme takmaya deyim yerindeyse yalama oluyor.Merhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Nasipse ekimde evlenicem ve bugün mobilya bakmaya gittik. İki mağaza arasında kaldık. Bana kalsa ilk mağazanın mobilyalarını seçerdim çünkü aşık oldum resmen. Ama sorun şu ki ikinci gittiğimiz mağazadaki yatak odasının malzemesi komple mdf ile üretilmiş.
Herkes mdf dayanıklı,sunta dayanıksızdır diyor. Sen kiracı olacaksın bir kere söküp taktın mı ikinciye kuramazsın suntayı dağılır gider,mdf al sunta alma diyor. Ama bende sırf yatak odasının malzemesi mdf diye içime sinmeyen mobilya almak istemiyorum açıkcası. Dediğim gibi ilk gittiğimiz mağazanın mobilyalarını daha çok beğendim.
Mobilyası sunta olan,özelliklede kiracı olan arkadaşlara soruyorum bu sunta dedikleri kadar dayanıksız bir malzeme mi? Lütfen fikir verin.
Fiyattan ötürü set olarak baktık. Öyle olunca daha güzel indirim oluyor çünkü. Ama yinede sorucam ayrıdan alsak kaça gelir diye. Çünkü ilk mağazanın koltuk takımı ve yemek odasını çok beğendim.Evet, sunta çok dayanıksız, ikinciye olmadı; üçüncüye kesin çöp olur. Ayrı ayrı alma şansınız yok mu? Neden, illâki set mi almalısınız?
Yok hep açık renk seçtim :) Renkte sıkıntı yokta model sıkıntı işteSağlam olanı alsan daha iyi olur . Birde naçizane tavsiyem açık renk mobilya seç. Kiyh olunca insanın içi daralıyor zamanla .Ben öyle bir hata yapmıştım ceviz rengi mobilya sevdam yüzünden bin pişman oldum .
Benim ki suntaydi 2. Tasinmada arkası pert oldu sök tak hatta şuan kırık. Kiracı olduğum için ellemiyorum ama alacak olsam artık suntanin yanindan geçmem 5 bin fazla verir saglamini alırım.Alınır alınmasına da muhtemelen pahalıya gelir öyle de. Çünkü gittiğimiz yerler komple tüm evin mobilyasını alacağımız için ona göre indirim yaptı.
Siz sunta mobilya kullandınız mı?
canim hemen bir tasinmada kirilmiyor abartiyorlar zaten spotcudan gidip esya almiyon marka aliyosundur sıkıntı olmaz millet cok abartiyor enaz 10 yil gider yineMerhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Beğendiğin gibi al . Fiyatını düşünme. Bir daha uzunca bir süre masraf ettiremeyeceksin o adama. İçinde bırakma. Sonra ben napayim istedin de ben mi almadım der sinir olursunFiyattan ötürü set olarak baktık. Öyle olunca daha güzel indirim oluyor çünkü. Ama yinede sorucam ayrıdan alsak kaça gelir diye. Çünkü ilk mağazanın koltuk takımı ve yemek odasını çok beğendim.
Sunta sökmeden de elinde kalabilirMerhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Malesef öyle bir şansımız yok :)Bir mobilya firması sahibi olarak imkanınız varsa özel üretim yaptırın. Yoksa kesinlikle mdf olanı alın derim. Kiracılıkta diğeri maksimum 3 sökme takmaya deyim yerindeyse yalama oluyor.
Çeyizim için aldım henüz kullanmadımBaşlıkta evlilere sormuşsunuz ama ben evli olmamama rağmen mobilya alabildiğim için cevap vermek istedim,
Ben suntalam tercih etmeme rağmen memnun kalmadım bence mdf tercih edin.
Evlilere sorma nedenim bekarken mağazaya gidip evine hususi mobilya bakan insan sayısının bir elin parmak sayısını geçmeyeceğini düşünmemden ötürüydü. Yoksa bekarlar evine mobilya alamaz diye bir şey yok.Başlıkta evlilere sormuşsunuz ama ben evli olmamama rağmen mobilya alabildiğim için cevap vermek istedim,
Ben suntalam tercih etmeme rağmen memnun kalmadım bence mdf tercih edin.
Ya öyle televizyonda gördüğümüz bilindik,eski markalar değil her ikiside.hangi markalara baktin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?