Mobilyalarınızdaki Çiziklere Ev Yapımı Vernik

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Çiziklerinden rahatsız olduğunuz, boyamaya cesaret edemediğiniz, atmaya da kıyamadığınız mobilyalarınız varsa her evde bulunan malzemelerle kolayca uygulanan vernik için şimdiden kolay gelsin:) Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız buyrun bloguma: Boş Uğraşlar Müdürü: Mobilyalardaki Çiziklere Ev Yapımı Vernik

$merdiven - Kopya.webp

Gercekten super olmus.tskler paylastiginiz icin. Peki bu karisim lake mobilyalarda da uygulanirmi merak ettim eger uygulanirsa cok iyi olur

Gercekten super olmus.tskler paylastiginiz icin. Peki bu karisim lake mobilyalarda da uygulanirmi merak ettim eger uygulanirsa cok iyi olur

lake demek aslında bir ahşap cinsi demek değil. ahşabın üzerine atılan boyadan dolayı lake diye adlandırılıyor diye biliyorum. Yani lake boyanın altı yine MDF. Bu yüzden emin değilim ama sanki olur gibi geliyor. Ama olmasa da denemekten birşey kaybetmezsiniz neticede doğal şeyler, zarar vermez mobilyaya. Denerseniz sonucu bildirmeyi unutmayın ama:)

lake demek aslında bir ahşap cinsi demek değil. ahşabın üzerine atılan boyadan dolayı lake diye adlandırılıyor diye biliyorum. Yani lake boyanın altı yine MDF. Bu yüzden emin değilim ama sanki olur gibi geliyor. Ama olmasa da denemekten birşey kaybetmezsiniz neticede doğal şeyler, zarar vermez mobilyaya. Denerseniz sonucu bildirmeyi unutmayın ama:)

Saatlerdir utu yapiyorum bacaklarimi hissetmiyoum artik :) biraz dinlendikten sonra yaparim ins. bayilirim boyle yeni seyler denemeyi. sonucuyazarim...

Back
X