Mobilyalarımı boyamak istiyorum lütfen yardım

valla başladım bende iki komodin bitti ilk kat boyaları çekmeceler zorladı iç kısımlarınıda boyadım sadece elimde küçük fırça yok almamışım aynen senin dediğin gibi gözden çıkarttım bende olmazsa da napalım derim diye düşündüm ama ilk katı bile güzel oldu bence sonuçta güzel olacak koltuklarıma da kılıf falan diktiricem yeni gibi olsun istiyorum her şeyimin şu an alacak durumum yok zaten çokta eski değiller böyle idare edicemmm

biraz gözümüzü karartınca yapamayacağımız şey yok galiba:KK14:senin ilk kata rağmen maşaAALLAH çok başarılı olmuş :KK9:

Merhaba arkadaşlar, bende bu konudan muzdaribim baktım konu vamrış hemen buraya damladım, 6 senelik yatak odası takımım venge koyu renk yatak odası içimi karartıyor. Kaplama olduğu için mobilya boyaması yapan bi yere sordum kesinlikle sonra boya atar dedi ve moralim bozuldu. buna rağmen boyayan veya başka çözüm bulan varmı beni cesaretlendirmek adına FAZLANAZLI FAZLANAZLI

Merhaba arkadaşlar, bende bu konudan muzdaribim baktım konu vamrış hemen buraya damladım, 6 senelik yatak odası takımım venge koyu renk yatak odası içimi karartıyor. Kaplama olduğu için mobilya boyaması yapan bi yere sordum kesinlikle sonra boya atar dedi ve moralim bozuldu. buna rağmen boyayan veya başka çözüm bulan varmı beni cesaretlendirmek adına FAZLANAZLI FAZLANAZLI
ben boyadım boya seçimim biraz yanlış oldu üstüne mat vernik atmaya çalıştım o bozdu.
sen polisanın su bazlı boyasını al verniğe de gerek yok ama kış günü zor olur yazın yap bence kuruması için cam kapı açarsın

FAZLANAZLI FAZLANAZLI cim yaparsam mevsim yaz olur o kesin :) kışın uğraşamam.
Önemli olan kalıcı, zarar görmemiş ve pişmanlık duymayacağım bir mobilya olsun.

X