Mobilyalarımı boyamak istiyorum lütfen yardım

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
Merhaba arkadaşlar ben 6senelik evliyim mobilyalarımın renginden çok sıkıldım beyaza boyamak istiyorum sizce zımparasız boyayabilirmiyim bütün mobilyalarımın rengi resimdeki gibi şimdiden teşekürler:KK200:

Eklentiler

• IMG_20150829_191404_728.jpg
    IMG_20150829_191404_728.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 397
evet boyayabilirsiniz bende boyalarımı aldım aynı şeyi yapacağım ama inan ki bende ilk defa deneyeceğim bunlara başlamadan önce göze alman lazım mobilyalarının çöp e gitmesini şahsen ben öyle yaptım 7,5 yıllık evliyim renkleri krem kahve beyaz a boyayacağım artık ne kadar olursa çok uzun araştırmalar yaptım nette turuncu oda diye aratırsan bir hemcinsimiz bu işin piri ondan çok şey öğrenebilirsin chalk paint diye bir boya hazırlayarak zımparasız yapıyorsun bende foto falan çekeceğim çocuktan fırsat bulursam önce küçük komodinden başlıycam

çok güzel olmuş ya gercekten elinze sağlık bende bugün başladım ama ben chalk paint ile iki kat yapıp hafif zımpara yapıp sonra iki kat normal boya ile boyayıp tekrar zımpara yapıp vernik atıcam kaplama olduğu için zımparasız belki atar diye düşündüm bakalım nasıl olacak ilk komodinden başladım

çok güzel olmuş ya gercekten elinze sağlık bende bugün başladım ama ben chalk paint ile iki kat yapıp hafif zımpara yapıp sonra iki kat normal boya ile boyayıp tekrar zımpara yapıp vernik atıcam kaplama olduğu için zımparasız belki atar diye düşündüm bakalım nasıl olacak ilk komodinden başladım

canım bende çok araştırdım ve birçok sitede direk boyayanlardan teyit ederek kendimde öyle boyadım benimkide kaplama ve sekiz senelik mobilya bişey olursa değiştiririm olmazsa ne ala diyerek başladım sanırım beşinci ayı devirdik onca silinmeye çarpmaya rağmen banamısın demedi,umduğumdan güzel oldu inşAAllah seninkide çok güzel olucaktır bitince bekliyoruz resimlerini:KK39:

Merhaba arkadaşlar ben 6senelik evliyim mobilyalarımın renginden çok sıkıldım beyaza boyamak istiyorum sizce zımparasız boyayabilirmiyim bütün mobilyalarımın rengi resimdeki gibi şimdiden teşekürler:KK200:
Evet bi taban boyası var önce onu boyuyosun sonra normal boyayı

senin ortası deri sanırım oraya suni deri boyası alabilirsin belki bilmiyorum fikir sadece
canım teşekkür ederim inşallah yapabiliriz ikimizde :) o siteyide bi araştırayım çok sağol .. evet ortaları deri sadece kenarlarını boyayacağım tabi becerebilirsem :KK51:

canım bende çok araştırdım ve birçok sitede direk boyayanlardan teyit ederek kendimde öyle boyadım benimkide kaplama ve sekiz senelik mobilya bişey olursa değiştiririm olmazsa ne ala diyerek başladım sanırım beşinci ayı devirdik onca silinmeye çarpmaya rağmen banamısın demedi,umduğumdan güzel oldu inşAAllah seninkide çok güzel olucaktır bitince bekliyoruz resimlerini:KK39:
valla başladım bende iki komodin bitti ilk kat boyaları çekmeceler zorladı iç kısımlarınıda boyadım sadece elimde küçük fırça yok almamışım aynen senin dediğin gibi gözden çıkarttım bende olmazsa da napalım derim diye düşündüm ama ilk katı bile güzel oldu bence sonuçta güzel olacak koltuklarıma da kılıf falan diktiricem yeni gibi olsun istiyorum her şeyimin şu an alacak durumum yok zaten çokta eski değiller böyle idare edicemmm

canım muhteşem olmuş tamda yapmak istediğim bu işte dua ette benimkilerde böyle olsun :KK51:senin boyadan alayım ozaman bende ..benim hem yatak odası hem vitrin takımları masa sandalye hepsi boyanıcak iş çok yani :)

canım teşekkür ederim inşallah yapabiliriz ikimizde :) o siteyide bi araştırayım çok sağol .. evet ortaları deri sadece kenarlarını boyayacağım tabi becerebilirsem :KK51:
iki saat önce falan başladım iki komodin bitti ilk kat boyaları 24 saat kuruma süresi var

bende sana teşekkür ederim senin yazın gaza getirdi beni

Eklentiler

• 20150831_161959.jpg
    20150831_161959.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 159
canım muhteşem olmuş tamda yapmak istediğim bu işte dua ette benimkilerde böyle olsun :KK51:senin boyadan alayım ozaman bende ..benim hem yatak odası hem vitrin takımları masa sandalye hepsi boyanıcak iş çok yani :)
zımparasız yapmak daha iyi al arkadaşın dediği boydan boya gitsin :) önce fırça ile alap şalap boyayıp rulo fırça ile üstünden geçiyorum rulo yu boyaya batırmıyorum

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ilk katta bile :) ellerine sağlık canım..
ilk kat çok güzel olmuyor ama sonucta 4 kat falan boyanması lazım sağ olasın hadi sende başşla :KK66: birbirimize gaz verelim senin eşyalar çok her katta 24 saat beklersen baya uzun sürer ama sonuca değer gercekten :KK9:

zımparasız yapmak daha iyi al arkadaşın dediği boydan boya gitsin :) önce fırça ile alan şalap boyayıp rulo fırça ile üstünden geçiyorum rulo yu boyaya batırmıyorum
tamam canım teşekkür ederim cesaret edemiyordum ama sizinkileride görünce gaza geldim :) ilk fırsatta boyucam bende

ilk kat çok güzel olmuyor ama sonucta 4 kat falan boyanması lazım sağ olasın hadi sende başşla :KK66: birbirimize gaz verelim senin eşyalar çok her katta 24 saat beklersen baya uzun sürer ama sonuca değer gercekten :KK9:
eşimle beraber bitiririz hemen sonucuna değer gerçekten :)

X