• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarım

Speedy-gonzales koltuklar gri evet ama tam bu resimdeki gibi olmayacak renkleri. Tekli koltuklar, üçlü koltukların iki yastığı ve masanın başına gelen iki sandalyeler mor(mürdüm) olacak.Geri kalan kısımlarıda resimdeki gibi gri kalacak.yorumların içinde teşekkür ederim.

ben rengini pek beğenmemiştim açıkçası. mürdüm çıok daha güzel bi seçim bence.

güle güle kullan. fiyatları ve marka adnı banada özelden yazarsan sevinirm.

Güle Güle kullan canım gerçekten çok güzeller :16: bende avangarde delisi olduğum için çoook beğendim. :69: Masko da hangi mağazadan aldın ve toplamda nekadara geldi özelden yazarmısın

Frezya35, teşekkür ederim.İyi bir seçim yapmış olabilmeyi umut ediyorum, eve gelip yerleşince tam döşenmiş haliyle daha belli olacak. Halı düz renk mor shaggy, perde fonları da mor olacak.Perdemi ve storu daha önce diktirmiştim her ikiside ekru.

şahane olacak canım belli sonrada resim koy görelimm:71:darısı benim başıma

Pirayeebru teşekkür ederim, salonum 36 metrekare, nasıl duracağını gelip yerleştiği zaman göreceğiz, umarım iyi durur.

Frezya35 salonun tüm işi bitince resimlerini ekleyeceğim inş. çok sağol. Sana da kolay gelsin hiç kolay işler değil çünkü.

benim salon takımıma çok benziyor sadece rengi değişik benimki daha açık tonda şuan kullanıyorum ve çokta memnunum güle güle kullan sende canım

canım güle güle kullan.. çok beğendim. banada koltuk takımının fiyatını yazarsan çok sevinirim. bu arada iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Çok şık mobilyaların canım, iyi günlerde kullan...Sakıncası yoksa markasını ve fiyatlarını bende öğrenebilir miyim?

canım neden soruları özelden yanıtlıyosun. genel alanda yazsanda tek hamlede bizde görsek iyi olmazmı ? ayrıca koltukların çok güzel güle güle oturun ...

Back
X