Mobilyalarım

Öncelikle mobilyalarınızı güle güle kullanın. Kıbrıs'tan mı aldnız mobilyaları ?

bende çok beğendim fiyatı banada özleden yazarsan çok memnun olurum, bende böyle birşey arıyorum:16:

Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyorum. Koltuk takımı, tv. ünitesi, yemek masası ve 6 sandalyesi, konsol ve konsol aynası, orta sehpası, 2 yan sehpa, zigon sehpa takımı totalde 11.700.000 verdik. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.

KIBRIS_33 ile aynı kullanıcıyım. Uzun zaman siteye uğramayınca KIBRIS_33 üyeliğimin şifresini unuttum, defalarca yeni şifre istememe rağmen sistem her seferinde bana eski üyeliğim olan hürmüz kullanıcı şifremin yenilenmesini gönderdi. Eşyalarım geldi yerleşti, eksiği çok ama bu haliyle de olsa en yakın zamanda paylaşacağım inş.

Salonum hala mobilyacıların bırakıp gittiği haliyle bekliyor, sadece halılarını alabildim. Şimdi fon perdelerimi diktireceğim ama küçük bir sorun var. Ben berjerlerin rengi olan mor renkten fon istiyorum, perdelik kumaşlardan asla aynı tonu tutturamayacağım için mobilyacıdan berjerlerin renginde kumaş alıp ondan diktirmek istiyordum ama perdecimin söylemesine göre kumaşın 1.40 cm eni perde için yeterli değilmiş ve ek yapılması gerekiyormuş her ne kadar gizlenmeye çalışılsa da bakıldığında ek yerlerinin görülebileceğini söyledi, allak bullak oldum aklımda bir sürü çözüm fikirleri var ama hepsi birbiri ile çelişiyor sizin bir fikriniz var mı bu konuda?

Back
X