• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarım

arzutr çok teşekkür ederim. Koltuk takımı, tv. ünitesi, masa ve 6 sandalye, konsol ve konsol aynası, orta sehpa, 2 yan sehpa, zigon sehpa hepsine totalde 12.000.000 peşin verdik.

Çok zevklisin cnm güle güle kullan vallahi bayıldımm bayıldımm:)
Tam benim tarzım ve düşündüğüm renklerde almışsın o yüzden nasıl duracağı konusunda bana da fikir vermiş oldun cnm.
Sanırım ben yemek odasını yine beyaz ama biraz daha klasik istiyorum :61:
Bu tarz mobilyalara bayılıyorum inş evim bu tarzı kaldırabilecek kadar geniş ve ferah olur:69:

eliferman çok teşekkür ederim, mobilyaların tarzını da rengini de beğenerek aldım. Sanada çok kolay gelsin zira hiç kolay işler değilmiş, herbiri için ayrı bir zaman ayırıp ayrı ayrı dolaşmak gerekiyor. Mobilya seçimi belkide en kolay kısmı ve başlangıç sayılır, daha sonra duvar kağıdı, aydınlatma, halı, perde, aksesuar derken iflahı kesilmiş oluyor insanın.

Zelde mesajınızı tam olarak anlayamadım. Henüz mobilyalarım gelmedi bu ayın 10'unda gelecek inşaallah. Geldiğinde resimleri paylaşacağım. Sizin hergün bakıyorum dediğiniz resimler hangileri acaba?

Yani arkadaş sanırım mobilyalarınızın ewinize gelip foto yükleyip yüklemediğiniz durumunu sürekli burdan takip ettiğini anlatmak istemiş:) Bu arada ben de çok beğendim ii günlerde mutlulukla Allah kullanmayı nasip etsin..

BuSeeMMM açıklamalarınız için sağolun, şimdi anladım. Geldiğinde ekleyeceğim.Beğendiğiniz için de teşekkürler.

arzutr çok teşekkür ederim. Koltuk takımı, tv. ünitesi, masa ve 6 sandalye, konsol ve konsol aynası, orta sehpa, 2 yan sehpa, zigon sehpa hepsine totalde 12.000.000 peşin verdik.

Araba parası gibi mübarek..Hay maşallah...:52::34::34:
güle güle kullan cnm.
ben çok beğendim
Allah ii günlerde kullanmak nasip etsin...

bayıldım:52:
dua et bana cnm.. bende bulayım böyle...
ama accık ucuzundann:27::32:

Çok güzeller canım yaa resmen bayıldımmm :16: güle güle kullanırsınız inşAllah... zevklerimiz çok benziyo :34: koltuk takımımın berjerlerini bi türlü karar veremiyodum, seninkiler bana ilham oldu, aman aman ne zormuş eşya seçmek :53:

Back
X